|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 15:21:15   
urssyy
Hey tako veliko pišete, da bomo res vsak čas na 200 strani in potem nas zaklenejo. Kako pa potem dostopamo , a odpremo nov naslov, npr. Januarčice 2008 - 2 del ?? Sorry ker sprašujem, ampak res se mi ne ljubi brati spredaj.

Kje bodo spali vaši user posted image  v pvih treh mesecih, a kr v kinderpetu??


(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 15:22:41   
koala
mml jaz sem se z našim tamalim zmenla, da nima izhoda pred koncem januarja, tako da bova pa medve čvekali.

nana35ja jaz imam tudi ovčko, no naš mali jo ima, je pa že kar nekaj časa doma, ker sem lani odlašala z nakupom ovčke za nečakinjo, pol pa jih ful dolgo ni bilo na kramarskem in sem bila že čisto panična. No na koncu sem jo potem dobla, samo sem jo preko nekaga oglasa kupila.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 15:31:23   
mml
koala super, me veseli ,da mi ne boste vse pobegnile user posted image

urssyy naš user posted image  bo spal v posteljici 140x70, ki bo v spalnici, seveda, če se bo Manca do ta čas blagovolila sprijaznit z dejstvom, da je velika postelja tudi za spanje in ne samo za poskakovanje user posted image

Zdaj grem pa domov user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 15:40:16   
raja
Oj,

Nussy in mala pikica user posted image user posted image  in da vajine težave čim prej minejo.

Martinca kot je že napisala Luša(hvala Luša za hiter odgovor) , če nimaš kakšnih posebnih vnetij se brez problema lahko kopaš  v bazenu do 37 tedna (posvet z g.), sama sem v prvi nosečnosti tudi plavala skoraj do konca pa ni bilo nič narobe, moraš pa paziti da ne sediš v mokrih kopalkah ipd., ker potem hitro dobiš kakšno vnetje. Jaz se vedno namažem predno grem v bazen z Justovo kremo Tea tree, ki preprečuje glivice in bakterije in res nima nobenih problemov s kopanjem v bazenu, moraš pa vseeno malo izbrati v kateri bazen se greš kopat. Ampak mi tako uživamo v vodi, da se nismo odrekli temu užitku, verjetno pa zdaj do poroda ne bomo več šli v bazen.

Luša, tvoja Luša je prava manekenka, pa kakšne lepe čestitke sta naredili, meni so še posebno všeč angelčki.

Dasabina tudi vi ste pravi umetniki!

Glede kg in obsega, jaz sem na +9 in 103.

Naj še povem, da je naša pupa še vedno v medenični vstavi in še vedno zelo močno brca, kakšne brcike v mehur so kar zelo boleče. Nasplošno pa se mi zdi, da veliko bolj čutim brcike v tej nosečnosti in tudi boleče so bolj, v prvi je bilo vse bolj nežno. Najbolj veselo pa je pri nas zvečer in ponoči.

Pazite nase!







(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 15:58:28   
sani1
Samo da se javim sem v enen kosu in doma... kontrole na en teden in patološka nosečnost... Skratka vam povem kaj več ko bom pri moči... Lep dan!!!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 17:18:20   
mala pikica
Da se še vam jaz malo oglasim...

Danes nisem nič kaj razpoložena, cel dan sem nekako žalostna, samo nekaj jočem, pa še sama prav ne vem zakaj user posted image Malo me je iz tira spravilo vso to ležanje, pa da nič prav ne smem, potem pa mi vse drugi delajo oziroma mami... No, saj hvalabogu, da mi ima možnost pomagat. Pa hemoroidi me jezijo, zdaj ko pa ležim oziroma sedim z nogami gor pa nikakor ne minejo, pa čisto sem v obraz zabuhla, sploh nočem med ljudi.... Ah, zdaj pa še vas obremenjujem. Samo, da bi čimprej minilo teh nekaj tednov, sem že čisto naveličana, pa še hormoni so me zgleda začeli dajat, in to zdaj čisto na koncu. Pa celo nosečnost sem bila tako nasmejana...

Katrin lepo da si spet z nami, jaz sem te že nekaj časa pogrešala, sploh tvojo pikico, ki nas tako luškano zmeraj gleda iz tvojega avatarja.

mml prejšnji teden je sestra pri G rekla, da urin ni v redu in je tudi v knjižici zapisala čisto drugačne znake kot do takrat, kaj več pa mi niso povedali. Kaj ti slučajno veš, če me bodo dali v bolnico samo zaradi zatekanja?

Klaja je prav fajn ta naš dr.Lukman, kajne? Vse pohvale za njega!!!

Urssyy naš malček bo kar v posteljici, sicer bo to od začetka zanj kar postelja, ampak bo se že navadil user posted image

Tako, zdaj grem na telovadbo, bom videla, če bo sestra dovolila, da še hodim. Če ne bom preveč jokava, se vam še zvečer oglasim.

Pa hvala vsem za tolažbo glede zatekanja user posted image


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 17:43:50   
klepetka
evo mene s pregleda.
Sicer zaenkrat vse ok,G me je  pa  še "razveselia",da je dete v štartni poziciji,torej zelo nizko(trebuh sem imela itak že nekaj dni na sumu ,da se mi je spustiluser posted image .Napisala mi je kontrolo čez 14 dni ,ampak je rekla,da me ima na sumu ,da se ne vidiva več letos ampak šele po porodu.Mislim ,da mi je dala jasno vedeti ,da ne bomo letnik 2008user posted image .Upam samo da zdržim še ta teden v enem kosu ,vsaj tolk da napolnim 36 tednov.

Ampak mml,vseeno se bomo tud sem vračale ,če nas seveda ne boste nagnale drugamuser posted image

sani,super da je zaenkrat vse ok,vsaj toliko kolikor je lahkouser posted image




_____________________________



(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 17:47:28   
mml
sani lepo da si doma, upam, da počutje ni preslabo in boš s user posted image  še nekaj tednov v enem kosu user posted image . Sporoči kako se počutiš in če si vseeno za kakšno kavo in čvek naslednji teden (jaz ne morem v četrtek in petek)

mala pikica kombinacija otekanja, beljakovin v urinu in povišanega krvnega tlaka je nevarna za nastanek preeklampsije oziroma eklampsije, zato je ptrebno takšne nosečnosti bolj redno spremljati in kontrolirsti kako se počuti user posted image . Sploh ni nujno, da bi morala zaradi tega ostati v bolnišnici, verejtno bodo pa potrebne bolj pogoste kontrole. Mnogo nosečnic rodi kljub takšnim težavam čisto na rok, sodi pa to vsekakor v področje patološke nosečnosti. Se pa spomnim ene nosečke na telovadbi (v prejšnji nosečnosti), ki je otekala tak ov noge, kto v roke in obraz, pa je rodial skoraj na rok in ni bilo nobenih posebnih težav, tako da držim pesti, da bo tudi pri tebi tako user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 17:53:54   
Lunca1
Mala pikica tudi jaz sem zatekala in imela povišan pritisk, res pa da samo na pregledih. Sem si merila tudi doma pa je bilo ok. V bolnici pa nisem pristala in sem celo rodila 9 dni čez rok s sprožitvijo poroda.

Moj obseg trebuha je 112 cm, teža pa +4, od tega sem 3 shujšala, tako da v bistvu + 1 kg glede na start. (shramba je dodobra napolnjena že od prej user posted image )

Služba pa samo še jutri in v četrtek.user posted image  Danes sva imeli pa s tamalo zobozdravnika in je vse v najlepšem redu, edino odvaditi jo moramo še od jutranje in večerne flaške mleka, ker ji le ta malo naprej poriva zobke.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 17:54:56   
piškamiška
Sani no sva že dve - patološki. user posted image Tudi jaz hodim v APN (sicer po lastni želji).
H kateri dohtarci pa hodiš oz. si naročena? Se mogoče vidiva, če boš imela preglede ob ponedeljkih. user posted image

Drugače pa upam, da je bilo vse uredu pri tistih, ki so imele danes preglede, UZ, CTG-je itd. (Sunney M., Vaney, Klepetka, za Sani pa že vemo, da je ok). user posted image user posted image user posted image

Nussy, želim ti, da se z user posted image čimprej pobotata, predvsem se pa ti ne sekiraj in misli pozitivno. user posted image

Mml, nisem pozabila na svoj dežnik in te pokličem, ko pridem naslednjič v Ljubljano in se zmeniva, da pridem po marelo. Čeprav, kot sem rekla, je sedaj sploh ne pogrešam, ker ne smem, niti ne morem okol pohajkovat.user posted image


Mala pikica
upam, da se bo tvoj pritisk oz. zatekanje uredilo in ne bit slabe volje. To da pa jočemo, so pa itak krivi naši hormoni, tako da temu ne moreš uiti. user posted image Hja počivanje je pa nujno zlo. Jaz bolj ali manj počivam, ležim itd. od 26. t, vendar upam, da se mi bo to obrestovalo in da ne bom rodila prezgodaj. Za pupike je pač potrebno malo potrpeti. Meni vsi pravijo, da bom že nadoknadila rekreacijo, ker jambram, da moram več ali manj samo ležati in se nič "rekreirati". Samo pri meni je vsaj tako, da ni variante, da sem pokonci več kot recimo eno uro. Me takoj trebuh opozori, da moram v horizontalo in tako ne more biti skomin.user posted image


Spanje malčkov
: pri nas bosta najprej oba skupaj v eni posteljici, ki pa je postavljena pri naju v spalnici. Po parih mesecih pa vsak v svojo posteljico.

Jaz z zatekanjem, pritiskom, bakterijami v urinu nimam težav. Tudi ponoči spim bp. user posted image user posted image Vsaj nekaj. user posted image

Novo leto in božič v porodnišnici: mislim, da me nekaj takega čaka. Se pa s tem sploh ne ukvarjam, ker itak letos ne bi norela user posted image , tako, da mi je vseeno, kje sem. samo, da sta fanta z mano in da sta zdrava. Če bodo hoteli pa moji biti z menoj pa toliko bolje.user posted image


pozdravcek
user posted image user posted image



(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 18:55:54   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Novo leto in božič v porodnišnici: mislim, da me nekaj takega čaka.

Glede na to, da se dvojčki ponavadi rodijo malo prej bi jaz rekla, da boš ti za Novo leto s svojima štručkama že doma.user posted image

Naša pupa bo spala pri naju v spalnici, posteljica je že pripravljena. Tako bo tudi ostalo dokler ne bova zgradila hiško (po planu naj bi bila selitev jeseni 2010).user posted image Zdaj tudi nimava v stanovanju drugje prostora (je samo 2 sobno).
Ponavadi se jaz ob takih debatah spomnim na ljudi, ki stanujejo v 40-50 m2, pa se imajo glih tako full fajn. Se pač malo drugače organiziraš saj drugega tako ali tako ne moreš naredit.

vaney kaj si zrihtala pri G?

Jaz grem pa jutri z mojim user posted image še v zadnji shoping, me pelje v Zagreb. Ne grem po nič konkretnega. Pogledala bom za posteljnino, zimski kombinezonček, še nekaj tetra plenic bom kupila v Kiki, pa če bom še kaj pametnega vidla. Potem sem pa res zaključila. Naslednji teden, ko bom sama doma bom čisto vse še do konca oprala in zlikala, pripravila mojo in torbo za user posted image , potem pa res samo še počivanje in čakanje na januar.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   Januarčice 08
26.11.2007 19:17:27   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning


Ponavadi se jaz ob takih debatah spomnim na ljudi, ki stanujejo v 40-50 m2, pa se imajo glih tako full fajn. Se pač malo drugače organiziraš saj drugega tako ali tako ne moreš naredit.
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Mi imamo pa celih 33m2 (enosobno stanovanje). Pa še nekak gre. Zdaj na začetku, ko dobiva user posted image  bo tako zima in se bomo stisnili in greli, poleti pa se selimo in se bomo lahko razkomotili na 150m2.

Kako ste kaj danes ostale? Jaz sem precej slabe volje, pa ne vem zakaj. Ful hitro primem za vsako besedo, da se lahko user posted image . Še dobro, da sem zdaj ostala sama doma in ne bo večje škode user posted image .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   Januarčice 08
26.11.2007 19:18:29   
karatina
Ha, citirat se bo še potrebno naučit ...user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 19:23:44   
mml
saj ti gre čisto OK, samo svoj tekst napišeš za koncem drugega oglatega okelpaja, sicer izgleda, kot da citiraš samo sebe user posted image

Kar se pa tiče stanovanja...mi bomo še nadaljnih nekaj let na 65m2...

Sem pa tudi jaz danes bolj pikre volje...še dobro, da sva z Manco sami user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 20:01:53   
koala
mala pikica nič ti ne zavidam tvoje situacije, jaz sem še normalno v pogonu, pa imam kdaj tak dan da bi samo jokala, zgleda da je to čisto normalno. Evo ti pošiljam en veliiiiiiiik in topel user posted image . In močno močno držim pesti,d a se zatekanje umiri in pritisk ostane pod mejo.

Glede spanja, naše dete bo kar v posteljici spalo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 20:05:21   
katee
Dober večer!

Da se še jaz pofočkam. Za mao je lep dan. Že zjutraj sem se prebudila naspana in dobre volje. Čez dan sem bila ful zunaj, na sprehodu s user posted image , kosilo sem skuhala, zlikala sem še zadnje cunjice za user posted image . Potem sem šla z mamo po nakupih (mi je spet dedek mraz kupil darilo - posteljnino, ampak tokrat ne za bebico, ampak za naju s user posted image ). Sem ugotovila, če sem cel dan na nogah, potem me hrbet ne boli, boli me sicer križ, ampak to že nekako potrpim). Sedaj sem domov prišla in čakam na mojega. Je šel na očetovski tečaj. Me prav zanima s kakšnimi komentarji bo prišel domov.

mala pikica: naj te potolažim. Jaz sem včeraj brez veze jokala. Sva z mojim eno sliko obešala, pa je bilo potrebno luknje zvrtat, pa mojemu nekaj ni šlo in sem mu rekla, naj da več moči v vrtalnem stroju, pa mi je reku, naj ne bom preveč pametna. Jaz pa nos do tal, ven iz sobe in v jok. Mene res teli hormoni mečejo 100/h.  Nič se ne sekiraj!!! Zatečena sem pa tudi jaz. No, dobro je to, da imam pritisk samo 108/52.

nussy: upam, da se bosta s tvojim user posted image  kmalu pobotala.

klepetka: jaz sem si tud že načrt naredila, do kdaj bom pridobljene kilce spravila dol - no sigurno do poletja. Me pa že sedaj iz aerobike kličejo, kdaj bi lahko prišla delat, me vsi ful pogrešajo.

Sani: držim pestke, da bo vse ok!

Ostalim želim pa lep večer. Pa vsem, ki imate kakršnekoli težavice pošiljam eno user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 20:23:03   
katee
SuzanaKK: kako gre učenje???

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 21:07:01   
vaney
čer.

evo še mene po dolgem dnevu. preden vse te zdravnike obiščeš, prideš na vrsto, se kaj zmeniš................traja.
no, G pravi, da je naš user posted image  ok, je obrnjen z glavico navzdol, težek pa 2080g, mere ima baje normalne. Se je pa zelo razjezila zaradi moje osebne zdravnice, vzela v roke priročnik in rekla, da zdaj bova pa napisali tako, da bo vsem prav. Napisala mi je, da mi grozi prezgodnji porod, da imam skrajšan maternični vrat, da je glavica že v pravi legi za porod, da je CTG reaktiven, da imam močne krče in da moram strogo mirovati. Predpisala mi je strogo mirovanje, Magnesol in Buskopan ter v primeru poslabšanja takoj nazaj oz. v P. Ko je osebna zdravnica to videla, se je začela opravičevati, da ji je žal, da komisija tako komplicira z bolniškimi, ampak da misli, da zdaj bi mi pa morali odobriti bolniško za 8 ur. Halooo? Jaz tudi mislim, ja. Je rekla G, da če slučaaaaaaaaaaajno tudi to ne bilo dovolj, me bo pa poslala v P na pregled in noter za dan, dva, da potem pa ne bodo imeli več izbire z bolniško. Lahko rečem samo-hvalabogu za tako G. Upam, da se bo vse dobro izteklo za naju z user posted image .

Vsem hvala za vzpodbudne besede, mislim, da je pomagalo (vedela bom pa, ko dobim odločbo v petek, do takrat sem doma).

Lep večer še naprej in pazite nase...........in na svoje user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 22:03:40   
mala pikica
Sem še enkrat prišla k vam, saj ne morem brez vas user posted image

Pred telovadbo sem babici pokazala moje lepe noge, roke, v obraz pa me je tako videla sama user posted image Nakar je rekla: Vi pa nič lepo ne izgledate. In me namesto telovadit poslala na CTG. Je kar poklicala v porodnišnico in povedala sodelavki, da pridem tja. Tista me je sicer malo grdo gledala, češ kaj sploh iščem tam, pa še brez knjižice sem bila. No, v glavnem je zaenkrat vse v redu, seveda razen zatekanja. G je rekel, naj počakam do četrtka (takrat imam pregled pri svojem G), pa se bo moj G odločil kako in kaj, ko bo pogledal še urin. Pritisk pa je zaenkrat v redu. Vsaj to...

Klepetka jaz bi sigurno bila še vsak dan tukaj na čvekanju, čeprav bi prej rodila, tako da upam, da se tudi ti vrneš vsak dan, če nam boš že pobegnila user posted image
Si sploh ne predstavljam, da vas ne bi vsak dan brala. Smo že skoraj 8 mesecev skupaj in za mene boste ostale moje januarčice, decemberk sploh ne poznam. Tako da upam, da bo vsaka, ki bo rodila novembra ali decembra, z veseljem prihajla k nam na klepet user posted image

Katee jaz se čudim svojemu joku zato, ker mi noben nič hudega ne naredi, vsi me lepo tolažijo, jaz pa zraven jokam user posted image Upam, da bo jutri boljše. Sicer pa je tudi babica v P rekla, da je danes nek čuden dan...

Punce, lepo bodite, še enkrat hvala vsem za lepe besede user posted image   Lepo pankajte...


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Januarčice 08
26.11.2007 22:04:13   
Katrin
Čer user posted image

Klepetka, mml in ostale: hvala za dobrodošlico user posted image

Mala pikica: hvala tudi tebi user posted image

Eco, kratko poročilo: delam še ta teden, potem ostajam doma. Zredila sem se za slabih 5 kg (v prvi nosečnosti za 9). Trebuh mi pa tako skače, da malo piko že sedaj kličem "mali divjak". Počutim se super, le pritisk imam še vedno nizek.

Naš user posted image  bo tako kot Kaja prve mesece spal v košku, ki mi ga bo posodila sodelavka, košek pa bo stal v spalnici.

Punce, uživajte, grem počivat user posted image

PS: Če sem na tekočem, nam bo nadaljevanje odprl moderator, lahko pa ga tudi same user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 7:59:31   
nussy
Dobro jutro punce!

No, danes sem pa prva. Verjetno tako ali drugače, saj sem pokonci že od štirih. Nisem mogla spat, pa kr neki mi je blo slabo, do pol šestih sem se še neki silila ostat v pojstli, pol sem se pa zbudila, pa pod tuš, pa frizuro nardit, pa kavico skuhat, v glavnem pol dneva je že za mano.user posted image

No, sem pa dobre volje danes, saj sva se z user posted image  pobotala in temeljito pogovorila, upam da se več ne ponovi, vsaj ne tako kot zdaj. Hvala vam za lepe besede včeraj.user posted image
Včeraj je bilo ful dobr v MŠ, smo mel nego dojenčka. Pogrešala sem edino to, da nam na koncu ni dala seznama, kjer piše, kaj rabimo za user posted image . Sem mislla, da ga bomo dobil, pa bom lohk mal primerjala.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 8:18:53   
klepetka
jutro

evo mene ,tudi jaz pokonci že enkrat od srede noči.Sam spat sem šla pa s kurami ob 21 ih,pol ni ćudno da ne spim.

Nussy,sem vesela da sta  se z user posted image pobotala.user posted image Ampak to itak spada v zvezo  za zdrav odnos.Pravijo ,da  pri tistih ,k ise nikoli ne pičijo,da nekaj ne štima.Jaz bi ga tud včasih najrajš zgrizla od jezeuser posted image ,amapk hito mine.

mml,tvoj user posted image je tud izbral pravi čas ,da vama je začasno pobegnil ,ko si včeraj napisala da si pikre voljeuser posted image (samo hecam se ,da ne boš zares vzela)

katee,ampak očitno bo vsa darila  dedek mraz pri vas pustil ,potem ko bo pa prišel do Ribnice ,mu jih bo pa zmanjkalo z a nasuser posted image user posted image

vaney
,končno je tud tvoja G sprevidela ,kako in kaj.Je pa res rabila en lep čas da ji je potegnilo.Pauser posted image za tvojo os.zdravnico.Zdaj pa počivaj

malapikica ,glavno da je pritisk okuser posted image in da sta z malčkom vredu.Drugo bo pa že še,kajneuser posted image

katrin,ta teden bo kar naenkrat mimo ,pol pa tudi ti uživaj kar se le da doma na prisluženem dopustu.

šele zdaj sem videla ,da se bližamo 200-tkiuser posted image user posted image .Dajmo klofat hitrouser posted image user posted image

lep dan še naprej ,moj kapučino je že skoraj mrzel user posted image


_____________________________



(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 8:19:14   
nana35
Dobro jutro!

Danes sem spet bolj hitra.Katee,saj jaz tudi jočem za vsako figo samo pomislim na to,da besede niso ravno bile na mestu in sem že sposobna spustiti solze.Pa vem,da nisem taka drugače,mojemu user posted image pa se vseeno zasmilim in se mi opraviči.
Mene pa prav zanima,če imam kaj povišan pritisk,ko vse o tem pišete.Zdaj moram najti nekoga s tem aparatom,da ga zmerim,jaz nimam s pritiskom drugače nobenih težav,ampak saj jih tudi z občutljivostjo nimam,pa sem kljub temu?!
Jaz si sicer datuma za shujšanje nisem postavila,upam,da bo kmalu,rada bi seveda dojila,pa shujšala tudi.Ima katera kak predlog,kako naj se tega lotim?
Vaney,me veseli,da si uredila stvari dokaj,upam,da bodo držale tudi pri komisiji,da ti zaradi tega ne bo treba v P.

Mala pikica,ti pa se mi resnično smiliš,saj imam tudi jaz non stop nekegauser posted image , ampak vem kako je ko vidiš svoj obraz tako zatečen in potem še vse te skrbi okoli pritiska...pa da bi user posted image počakal v trebuščku še nekaj časa.Jaz pa verjamem,da bo še vse dobro tudi zate.
Če rodim prej,v decembru,bi tudi jaz z vami čvekala,če sem pa tukaj začela in res je,vas poznam,tako kot praviš ti Mala pikica.Samo zaradi decembra se ne bom selila.
Nussy,ti pa si že v polnem zagonu,meni se je uspelo dvignit s postelje in skuhat moj "kapučino",druga nič.Da bi se pa že urejala...kje pa!Ampak to še pride,ker imam danes poti okrog.No,lepo da sta si z user posted image spet dobra.

Vseuser posted image bodite lepo.




_____________________________

:))


(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 8:49:50   
martinca
dobro jutro!
kako ste kaj?
pri meni nič kaj fajnega. sem včeraj imela zvečer tako zatečene noge da kar joj. sem imela potem celo noč podložene noge, pa je zdaj zjutraj za eno malo malenkost boljše. bom si šla k sosed sposodit aparat za pritisk merit da vidim kako kaže, ker mam ponavadi kar malo visokega. že zadnjič pri G sem ga mela 150/82. saj juter grem tak k moji G vprašat za izvid te pa ji bom še mal moje noge pokazala pa mi bo ziher še pol pritisk izmerila, in bom videla kaj bo rekla.

zdaj pa grem pečt janeževe upognjence za bodočega tasta. jih je včeraj pri teti jedu pa se mu jih je tako zluštalo, te pa ga bom danes presenetila in mu jih spekla.

lepo se imejte.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 9:06:06   
koala
Jutro januarčice!

Pa ne bom rekla, da je dobro ker me takoooo glava boli, da se mi meša. Pa pojma nimam od česa, ker sem celo noč spla kot polhek. Pa še po gležnju me je zečelo trgat, eh bo že.

nussy lepo da sta se pobotala in držim pesti da tako tudi ostane.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?