|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
16.5.2007 14:42:33   
Anonimen
Aja sem se pozabla podpisat.user posted image  Sem pa izginila iz sporočila zato, ker me je lahko samo tako spremenila v anonimno. Nočem da drugi vejo, dokler ni vsaj prvi pregled mimo. No nekaj jih že ve, moja družina, pa še nekaj zraven. Ne znam zadržat zase.user posted image

Anonimna2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Januarčice
16.5.2007 16:07:32   
Tinča1
Mala pikica, katee in nussy hvala vam za dobre želje in pdporo. Saj se trudim razmišljat pozitivno, a kaj ko ko izveš takšne stvari doživiš pravi čustveni šok. Po naravi sem bolj optimistična, ampat taka novica pa je preveč.

Danes sem že boljše volje, stvari sem malo prečekirala na internetu in mislim da ni tako hudo, baje se da to stvar pozdravit, če ne drugače s konizacijo (odvzem dela materničnega vratu), sicer pa dokler imajo kaj rezat naj režejo, samo, da bo s pikico vse vredu in da ji bom dolgo lahko mama.

kar pa se nosečnosti tiče, so se krči malo umirili, verjetno zaradi magnesola, baje je učenik dveh šumečih tablet insti, kot 1/2 l Donata zjutraj in 1/2 l Donata zvečer. Tako, da bom jutri prešaltala na Donat, samo upam, da ne bom ponoči dežurna va wc-ju user posted image . Slabo mi je občasno, tista glupa slabost, ko ti je in ti ni slabo, samo utrujena sem kouser posted image . Pa saj bo že. To pomeni, da user posted image raste in se razvija.

Nussy, midve, pa že tako imava čas za sebe in user posted image , če sva v staležu. Prednost- lahko zjutraj dalje spiva, popoldne pa si odpočijeva od napornega dopoldnevauser posted image user posted image .

souser posted image držte se, pa vsem enouser posted image  za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Januarčice
16.5.2007 17:12:16   
Kikina
Pozdravljene kolegice user posted image ,

jaz sem tudi se na bolniski in po eni strani mi prav ugaja, ker lahko spim dlje zjutraj in ker vem, da ce mi rata slabo, imam blizu wcuser posted image , po drugi strani se mi pa dnevi vlecejo v nedogled!! Poleg tega je moz proc z doma ves teden in se vec ali manj sama, razen, ko me tast pride iskat za kosilo.

Glede utrujenosti, pa smo res vse na istem. Jaz sem danes po nekaj dneh, ko skoraj nisem vstala iz kavce, posesala malo naokrog in sem bila cisto crknjena. Upam, da me bo ta glup obcutek slabosti in utrujenosti kmalu minil, ker sem ga ze sita!!user posted image  Ceprav se vedno upiram in hocem vse naredit sama, sem cedla in sem nesla prat in likat k tasci (raje bi mami, vendar je posta italija slovenija malo predraga in prepocasna user posted image ). je treba priznat, da je vsaka pomoc v tej prvi fazi dobrodosla. Upajmo, da bo kmalu vse za nami in bomo uzivale s svojimi trebuhi!!

Jaz se nisem nic zredila (res, da po tistih 3 dneh bruhanja, sem celo shujsala). V koncni fazi meri zarodek 5mm ni razloga, da bi se ze sedaj zredila?! G mi je rekel, da naj bi bila meja pridobljenih kg nekje okrog 10 v celi nosecnosti, ce nocem imeti pozneje problemov po porodu s shujsevalnimi. +10kg na 1,60m ... se bom kotalila namesto, da bom hodila ...hihihihuser posted image !!

Pozdravcek vsem!!!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Januarčice
16.5.2007 18:17:58   
Tinča1
Oj kikina kar se  višine tiče sva si enaki. Tudi jaz sem taki štopl po domače rečeno, da si niti pomislit ne upam, kakšna bom zgledals glede na to, da imam zdaj 50kg. Po mojem bo možek prej čez mene zlezel kot okoli mene prišeluser posted image user posted image user posted image .
Tudi meni tašča nudi vso pomoč in podporo, čeprav je mama samo30km vstran. Ampak imam zelo dobro taščo, s katero se dobro razumeva, tako, da ni težav.

Kar pa se utrujenosti tiče, pa so že itak na dnevnem redu, tako, da se jih počasi navajam, na koncu mi bodo še všeč postaleuser posted image , saj če mi koga ni za poslušat, 2X zazeham in že se poslovim.

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Januarčice
16.5.2007 18:53:29   
Sunny Morning
Pozdrav user posted image .
Jaz sem bila danes nenapovedano pri g, nič grozno narobe, sammo neki brezvezni pritiski v službi, ki niti niso povezani z nosečnostjo. Vse je super ok, sem celo videla svoje user posted image . Za enkrat ni še kaj prida, ne vem komu je podoben user posted image . Moj je bil kar nesrečen, ker ni bil zdravne in se je že odločil, da gre na prvi pravi pregled z mano.
Zredila se še nisem user posted image , ker pazim na prehrano. Rekreiram se še ne, čeprav sem pred nosečnostjo 5x na teden tekla 8-10km. Moram začet vrtet orbitek. Slabo mi še ni, to še pričakujem, upam da ne bo prehudo.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 16.5.2007 18:54:33 >


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Januarčice
17.5.2007 9:40:19   
nussy
Cau punce!

Jz sem sedaj 2 dni brez temno rjavega izcedka, kar mi daje malo upanja.user posted image
Na bolniški nisem, saj se počutim OK, sem le bolj na izi. G. mi je rekla, da ni treba ležat, le da ne dvigovat, skakat, ....
Sem pa v službi dogovorjena, da če bi karkoli bilo slabše oz. se ne bi dobro počutila, da ostanem doma.
Upam, da bo vse OK, saj si res tako želiva najinega prvega user posted image .

Nekaj bi vas vprašala. Moj prvi pregled je 5.6. Ali naj počakam do takrat ali grem na samoplačniško nekam prej, da slišim srček. Ali sem preveč neučakana? Kaj bi ve naredile? Jutri bo točno 6t.
En teden nazaj je videla GV veliko 7mm.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Januarčice
17.5.2007 10:28:25   
katee
nussy: Ti kar počakaj na ta datum, ki ti ga je dala tvoja G. Tudi mene je naročila na prvi pregled šele v 9.tednu. V tem času se bo res že vse lepo videlo, kako srček dela, koliko je že zrastel. Če greš prezgodaj na UZ, se lahko zgodi, da se nič še ne vidi. Ti kar lepo potrpežljivo čakaj, pa bo.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Januarčice
17.5.2007 13:02:47   
Sunny Morning
Ja Nussy kar počakaj na datum, ki si ga dobila. Jaz imam tudi prvi pravi pregled šele 11.06. Meni se tudi zdi, da ni potrebno prej nekam rint, ker ne boš nič videla. Mene je včeraj full na hitro pogledala, samo toliko, da mi je potrdila, da sem res noseča. Zdaj komaj čakam 11.06., da bo več za videt. Moj si je že rezerviral termin, ker želi z mano, da bo videl user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Januarčice
17.5.2007 13:34:33   
Anonimen
Pozdravljene, sprva sem se zmotila in odprla temo februarčiceuser posted image mi je rr kalkulator malo ponagajal, pa sem si šla še na mamo računat, tam pa mi je le prav pokazalo. Ostalo kar kopiram:

Ne vem kaj naj rečem, že imam enega  leto in pol starega razgrajačka. Ta nosečnost ni bila načrtovana in je kar velik šok. Ne vem kako bo, moja čustva so zelo zmedena, skrbi me kako bo, predvsem finančna plat, poleg tega si nisem predstavljala, da bom v drugo tako kmalu zanosila, želela sem dosti večjo starostno razliko, da bi se prvemu lahko temeljito posvetila, pa so sedaj vsi moji načrti padli v vodo, tudi glede samozaposlitve, po drugi strani mi pa srce igra ob misli na novorojenčka.

Pa saj bomo zmogli, samo ta strah je tako močan.

Ko bo čas se vam razkrijem, povem samo to, da boste presenečene, tiste ki me poznate.
Vaša **** - toliko da boste vedele katera anonimna sem, če je še kje kakšnauser posted image


(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Januarčice
17.5.2007 13:41:34   
Tinča1
Ja nussy ti kar počakaj, ker če si prehitra se vidi samo gestacijska vrečka. Vsaj pri meni se je, pa sem bila sredi petega tedna, tudi jaz vstopam namreč šele jutri v 6t.

Na 1. pregled pa sem naročena 28.5. upam, da se bo kaj več videlo. Brezveze je hitet, ker potem si še samo bolj na trnih, če bo srček začel utripat, ali bo vse vredu. Nima smisla prhitevat. Tak je moj nasvet, ti pa se odloči.

A lahko gre mož na prvi pregled zraven, mislim, a ga spustijo v ordinacijo?user posted image . Ali samo na koncu vidi slikico. Meni niti slučajno ni nihče ponudi, da bi mož lahko bil zraven na pregledu, pa čeprav mi je bil nonstop za petami.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Januarčice
17.5.2007 14:18:31   
gajči
Pozdravljene
Pridružuje se vam še ena januarčica. Včeraj sva zagledala user posted image  user posted image , načrtovano, a precej nepričakovano. Po mojih izračunih imam PDP 26.1.2007.
Zaenkarat razen pozitivnega testa, nimam še nobenih znakov in simptomov nosečnosti. Razen mogoče to, da že cel dan iščem po internetu vse o nosečnosti, namesto, da bi delala svoje delo user posted image

Lep pozdrav vsem nosečkam, upam, da se bomo še veliko brale teh 9 , ups, še 8 mesecev.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Januarčice
17.5.2007 16:28:15   
Anonimen
No mene pa danes prav fino slabi.user posted image  Upam da bo kmalu bolje, sem že mojga prosila, naj mi mimogrede prinese krekerje. Me pa služba kar fino zmuči. V prvi nosečnosti me je manj matralo. no res je da imam +3 pri EMŠU.user posted image

Prsi pa me še nič ne bolijo, v prvi nosečnosti pa so me. Se mi pa v prvi, tudi po porodu niso nič povečale.

(odgovor članu gajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Januarčice
17.5.2007 16:28:51   
Anonimen
spet sem jaz pozabljiva anonimna 2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Januarčice
17.5.2007 17:48:53   
klepetka
evo mene ,anonimno 1user posted image .da se mal še  jaz javim,meni je pa končno začelo iti na bruhanje ,pa sem mislila da bom toktrat boljše odnesla glede tega kot pri prvih dveh nosečnostih.vsake toliko časa me malo boli trebuh ,ampak to je zarad prebave ,vsaj tako opažam.Pa utrujena sem ful ,bolj kot prvič in drugič skupaj.pa kaj čmo samo tarnatuser posted image ,glavno da bi blo vse v redu.
Punce ,sam veste kaj je pa mene mal strah ? D kje nista dva se prijela ,ker  to pa  bi blio veselo ,2+ na dva podlage,otroka mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image .Amapk tud to bi prenesliuser posted image

Lep ose imejte ,pa se še kaj beremo .se pa razkrijem po prvem pregledu čez 10 dni.

p.s. anonimna **** ,a veš da me boš še v grob spravla user posted image zarad mojga firbca ,ker me zanima katera si ,ker očitno moraš bit tukaj med rr precej poznanauser posted image user posted image .lep
Hecam se user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Januarčice
17.5.2007 17:51:10   
klepetka
no lepo  od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Januarčice
17.5.2007 19:03:24   
Anonimen
marusa no vidiš tako se je meni ratal najprej izdat, pa sem se raje dala izbrisatuser posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Januarčice
17.5.2007 19:09:51   
mateja80
Punce,drage,a ni zanimivo, da je bilo par mesecev tako v službi kot doma pravo zatišje, čim pa zagledam težko pričakovani plusek, se pa začne dogajat?! Zdj naj bi šla čez slab mesec za pet dni v tujino službeno. Nič težkega, bolj na izi. Je pa vmes letalo in to, da priden nazaj ravno en dan pred prvim pregledom. Ja, pa še to, da v službi še nisem povedala, mislila sem po prvem pregledu in me skrbi kako bo, če se mi takrat pojavijo slabosti (zdj se počutim v redu, malo bolj utrujeno) al pa kšni drugi problemi.... Kolikor sem brala na forumu letenje ni škodljivo, zato sem kr rekla, da grem. Kaj pa naj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Januarčice
17.5.2007 19:10:01   
katee
Zivjo Vsem! Tudi mene je danes sloabost cisto pokopala. Sem vodila uro aerobike, pa sem sredi ure letela na wc in sla bruhat. Ampak potem se se bolje pocutila. Sedaj, po vadbi mi ni nic slabo. Jest pa ne morem, ker mi nic ne pase.
Uzivajte!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Januarčice
17.5.2007 20:44:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1
A lahko gre mož na prvi pregled zraven, mislim, a ga spustijo v ordinacijo?user posted image . Ali samo na koncu vidi slikico. Meni niti slučajno ni nihče ponudi, da bi mož lahko bil zraven na pregledu, pa čeprav mi je bil nonstop za petami.

Če želi iti s tabo si ti edina, ki mu lahko reče, da ne sme. Niti slučajno jim ne dovoli, da se bi slučajno zmišljevali ali lahko on gre zraven ali ne. Halo, saj otrok ni ratal brez njega.
Včeraj, ko sem čakala pri G je bila ena punca na UZ, ki je imela že kar trebušček in je bil fant z njo in ni bilo nobenih problemov, da ne bi smel z njo.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Januarčice
17.5.2007 20:54:44   
Anonimen
Marusa, te firbec matra, hehe, verjamem. Samo še malo, saj ne bom dolgo tiho, toliko, da izvejo vsi doma, nekateri spremljajo rr in je bolje, da izvedo od mene, kot pa da preberejo tu goruser posted image

Sicer pa novinkam nisem toliko poznana. Me prav zanima, če je katera "tastara" rr, jevka noseča vkup z menoj. Je prav čudno spremljat januarke, ko sem navajena na povsem drug mesec.

Še toliko da povem, rok imam okoli 20 januarja.

****

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Januarčice
18.5.2007 8:15:07   
Lenči
Pozdravljene!

Še ena srečka nosečka se vam pridružuje v mesecu januarju. Zaenkrat bom še anonimna januarka (pa ne da bi bila na rr tako poznana, a nekaj oseb me vendarle pozna in bi jim raje osebno po prvem pregledu povedala veselo novicouser posted image ).
Torej to je moja tretja nosečnost (smo pridni, a ne?). Je neskončno zaželjena, a malce nas je vseeno presenetila. A očitno postajam z leti bolj plodnauser posted image user posted image user posted image .
Po moji izračunih naj bi imela rok 10.01.2008, a potrdila mi ga bo moja G v ponedeljek na prvem pregledu.
Počutje se razlikuje od prvih dveh nosečnosti - v prvi so me prsi neskončno bolele, v drugi nič, sedaj malo; v prvi sem bruhala od 4. tedna dalje, v drugi od 5. dalje, sedaj pa sem v 7. tednu in še nisem bruhala (slabo mi je sicer 24 ur na dan, a dokler ne bruham sem vesela user posted image ); utrujena sem bolj kot v obeh skupaj - se pozna da mi moja palčka popoldne ne dasta miru; pojavljajo se mi vrtoglacice user posted image  - nikoli prej v življenju jih nisem imela. Torej je očitno, da se telo na vsako nosečnost odziva drugače, pa tudi moj EMŠO z vsako od njih narašča user posted image .
Prejšnji nosečnosti sem preživela kar precejšen del v bolniški (saj sem zaradi bruhanja izgubljala težo in bila kar nekajkrat v bolnici). Za to nosečnost pa upam, da mi bo uspelo kar se da dolgo delati - imam prijetno delovno okoljeuser posted image , prijazno sodelavko v pisarni, super šefico...in vem, da me bodo cartali (saj so me v prejšnjih nosečnostih tudi hoteli - samo kaj ko sem jim ušla v bolnico user posted image ).
Naj bo zaenkrat dovoj.

Pozdravčki vsem, pobožajte trebuščke in lepo se imejte.

Anonimna januarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Januarčice
18.5.2007 8:16:41   
Lenči
Ma ti šment - vem da sem obkljukala anonimni uporabnik, a očitno...
Kaj čmo, sem se pač izdala.

Pozdravčki.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Januarčice
18.5.2007 8:37:18   
blanč
Dobro jutro,
punce vidim, da ste me dale na seznam jaz pa se nič ne javljam. Moj razlog je, da že tretji dan malo krvavim in sem že čisto izgubila upanje, da sta se moji pikici obdržali. Pregled imam šele v ponedeljek in vam takrat sporočim, če ostanem na seznamu ali me boste lahko črtale.
lp

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 8:46:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Januarčice
18.5.2007 9:02:56   
Lenči
Ja, ja pred nekaj časa (letiuser posted image ) sem bila bolj pogosta obiskovalka tega foruma. Pa kaže da bom spet postala user posted image .

LP.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?