Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Namreč svakov sinek - na noge je šel (seveda ne sam) že okoli 7. meseca, prve samostojne korake naredil pri 9. mesecih, vendar je bil do skoraj 16. meseca totalno nestabilen, do takrat so ga morali za roke vodit, pa še zdaj, pri 19. mesecih je precej štorast. Kobacanje je izpustil, zato je precejkrat ubrisal direkt na nos, saj enostavno ni razvil refleksa, da bi se ujel na roke. 
, nekako rokovanje ni prišlo do nas (ali pa mi do njega), tako da, hvala Seven za link. Nekatere reči sem tudi jaz delala narobe (predvsem sem mislila, da Emo lahko nosim dvignjeno, ker je že praktično v porodnišnici dvigala glavo in ni hotela ležati, pa tudi babice so jo držale pokonci), ampak sedaj,ko vem, bomo popravili. Sprašujem pa se zakaj tega ne predstavijo v šoli za starše ali v porodnišnici,saj se človek ne more roditi z vsem vedenjem. Še enkrat hvala!
). Verjetno mu pa tudi ti nisi dajala jagod, čokolade in potice, ne? Namreč o tem govorim - moja znanka je hčerki pri 4 mesecih dajala jajca, no! Pa je vedela da ne sme, ampak je šla po principu "kaj pa dohtarji vejo, če mi je stara mama rekla, da lahko ..."