Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Zato, ker zna delat in zna uživat. Zato, ker je v življenju veliko dosegla in ker me je naučila, da obstaja pot tudi takrat, ko si že čisto obupal. Zato, ker me je naučila, da se moraš imeti rad.
 Zato, ker zna delat in zna uživat. Zato, ker je v življenju veliko dosegla in ker me je naučila, da obstaja pot tudi takrat, ko si že čisto obupal. Zato, ker me je naučila, da se moraš imeti rad.   

. Marsikaj sem se naučila, velikokrat v kakšni situaciji v mislih poiščem odgovor kakšne uporabnice-uporabnika
 . Marsikaj sem se naučila, velikokrat v kakšni situaciji v mislih poiščem odgovor kakšne uporabnice-uporabnika . Pri delu Jane Goodal, v odnosih pa - kaj pa vem, od vsakega malo. V potrpežljivosti do bedakov moj fant, v idejah in tem, da se mu še kar vedno vse da, moj oče, v zanesljivosti oba, v disciplini bi lahko bila moja mami, vendar si ne želim bit tako kot ona - disciplinirana, vendar če ji urnik porušiš, je pa konec vsega - sem bolj po očiju glede tega;) V pameti Einstein. V pogumu Vinetou. V samosvojosti Ronja, razbojniška hči... V razmišljanju Sidarta. V moči Pika Nogavička. Sploh so v gl. moji vzorniki nerealne osebe, ugotavljam, mogoče me zato majo za čudno včasih
 . Pri delu Jane Goodal, v odnosih pa - kaj pa vem, od vsakega malo. V potrpežljivosti do bedakov moj fant, v idejah in tem, da se mu še kar vedno vse da, moj oče, v zanesljivosti oba, v disciplini bi lahko bila moja mami, vendar si ne želim bit tako kot ona - disciplinirana, vendar če ji urnik porušiš, je pa konec vsega - sem bolj po očiju glede tega;) V pameti Einstein. V pogumu Vinetou. V samosvojosti Ronja, razbojniška hči... V razmišljanju Sidarta. V moči Pika Nogavička. Sploh so v gl. moji vzorniki nerealne osebe, ugotavljam, mogoče me zato majo za čudno včasih ...
 ...