Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 11:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še zaenkart nikol nisem kuhala po njegovih receptih..Raje sama ekspetimentiram... Ti pa le veselo na delo-drugače škoda teh evrov!
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 11:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, nisem še. Enkrat sem spraševala tukaj za neke recepte (gledala sem oddajo) pa jih ni nobena imela... Ti kar probaj, pa javi
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
felicity kje se pa da kupit njegove dvdje?? jst skos vse zgresim sama sem delala pico aka jamie dobra ker je hitro narejena...
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:03:29
|
|
|
|
maca24
|
NA žalost nimam nobene njegove knjige in tudi nobenega dvd-ja. Če pa mi ga je pripravljena katera presnet bi bila zeloooo vesela. Ali pa prekopirala kako knjigo. Stroške bi seveda krila sama. Javite mi na zs. Zelo rada bi kaj skuhala po njegovih receptih.
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:13:52
|
|
|
|
Felicity
|
Dvd-je dobiš z Delom ob torkih. Prejšnji teden je bil prvi.
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:18:20
|
|
|
|
Rok_LM
|
Jamie ima enih par hudih receptov, dosti jih je pa treba malo priredit za naš okus, saj imajo angleži par zelo čudnih kombinacij skupaj . Od teh, ki sem jih probal sta mi najboljša: - z zelišči polnjen brancin pečen na krompirju z gobami - testenine z ohrovtom, panceto, mocarelo, pinjolami in timijanom
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala felicity
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:31:20
|
|
|
|
Felicity
|
Malenkost Tancy Pa dobro kuhanje!
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:51:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
nekaj sem že sprobala oz. priredila, ker nisem imela vseh sestavin pri roki ampak, ker že dolgo nisem, se ne spomnim več kaj sem kuhala
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 14:18:40
|
|
|
|
puncica
|
Moja mami je naredila dve stvari pa ji ni bilo všeč, preveč začinjeno je vse skup ratal , tako da je pol dol pucala začimbe z mesa
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 14:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam eno njegovo knjig in čist nč še nisem skuhala po njej - men se zdi vse takoooo mastnooooooooo
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 14:51:08
|
|
|
|
mojčca
|
Ja moj pa za skoraj vse rojstnodnevne zabave skuha kakšno dobro jed po njegovih receptih. In to zelo, zelo dobro .
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 15:26:24
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Ja moj pa za skoraj vse rojstnodnevne zabave skuha kakšno dobro jed po njegovih receptih. In to zelo, zelo dobro . No potem pa mogoč moja mami ne zna pa res ni blo za jest, ful se je ena začimba okusla pa nič ni pasal skup.
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 15:46:25
|
|
|
|
mojčca
|
Ja puncica, bom enkrat predlagala, da skuha kakšno dobro kosilo, pa vas povabimo. Če pohitimo z našo hišico, pa bo mogoče kuhal že v novi kuhinji (pohitimo - to je mišljeno konec leta). No, na kosilo pa vas lahko povabimo že prej. No, pa da še pohvalim tvoja otročka. Ful sta cortkana, pa na vseh slikicah ful doterana.
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 23.5.2007 6:57:59
|
|
|
|
puncica
|
kako to misliš ful doterana na vseh slikicah. Sicer pa ni problema ti kr povej pa pridemo na kosilo, vsi štirje, no s tamalim ne bo komplikacij ker itak je sam skutke
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 17.8.2007 13:50:30
|
|
|
|
megica
|
imam knjigo jamie-ja oliverja, tako da če jo katera želi jo lahko pošljem. andreja
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 17.8.2007 14:00:29
|
|
|
|
žmož
|
Megica kako pa so kaj v praksi koristni njegovi recepti- a si kaj izprobala?
|
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 17.8.2007 14:01:52
|
|
|
|
megica
|
sam natisnila sem recepte:))) še čakajo na kakšno posebno priložnost, da jih sprobam:D če želiš ti jih lahko pošljem
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki3 ideje za zdrav dojenčkov zajtrkSvojemu malemu jedcu pripravite doma pripravljen zajtrk iz ekoloških sestavin. Preverite tri odlične recepte, ki smo si ...
Namigi za preproste večerjeKako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Zadnje s foruma
Otrociпеперутка16
Koliko otrok imaš?0 (
21%)

1 (
39%)

2 (
24%)

3 (
6%)

več kot 3 (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!