Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, in so srečke
. Sama sem imela kar stresen mesec, tako da pri meni ni nobenih sprememb. Me pa zanima nekaj, in upam, da mi boste znale odgovorit. Fant je prejšnji teden opravil 1 spermiogram, rezultati so bili slabi, doktor mu je pojasnil, da ma spermijev premalo, in ga poslal na odvzem krvi za hormonske teste
Meni je dal list za meritev bt, začnem pa naj šele po končani
, za katero pa nevem kdaj sploh bo.Saj bi mogla bit že 2.5. pa je še kar ni. Zanima me, ali katera ve kako poteka zdravljenje zanj, in to, ali bom morala tudi jaz skozi vse preizkave,kot so laparoskopija, hysteroskopija, ....naj povem še to, da diagnozo mi se niso dali, je pa sum, na policistični ovarij

Mislim, da imaš pravico do preiskav že zaradi nerednih M in ne rabiš dodatnega razloga.