Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
40dag krompirja, 20 dag svežih lisičk, lovorov list, 6 dag maščobe, 3 dag moke, 6 dag šalotke, 2 stroka česna, poper,sol, vejica štraja, žlica narezanega drobnjaka, ščepec majarona, nekaj žlic pehtranovega kisa, 4 žlice kisle smetane.
Olupljen krompir narežemo na kocke,dodamo narezane lisičke, zalijemo z vodo,dodamo začimbe in kuhamo počasi 30 minut. Iz maščobe in moke in šalotke pripravimo svetlo prežganje, ki ga dodamo juhi in dobro prevremo. Juho okisamo s pehtranovim kisom in ji pred serviranjem, dodamo še nasekljan drobnjak in kislo smetano. Pehtranov kis pripravimo tako,da v blag vinski kis vložimo vejice svežega pehtrana,zapremo in čez mesec je že uporaben.