|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 20:29:44   
Anonimen
Mislim meni je sploh halo ...premišljevat o nečem takem kot je npr huda bolezen???Ja saj lahko doleti tudi tebe mene ne samo naše partnerje.In zaradi tega ga sigurno nebi zapustila.Bi mu stala ob strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 20:49:51   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

bi ga zapustile? Če bi dobil najpogostejšega raka pri moških: na prostati? Bi ga zapustile, če bi bil star 35, 40, 45, 50.....ko bi dobil ta rak? Bi ga zapustile, če zaradi starosti ne bi mogel več pri 50, 55, 60, 65....? Kdaj? Seks je namreč 100% zveze pravite. user posted image  Bi vam bilo do seksa, če bi vas občasno zmerjal?

Pa še to. Če bi ga spoznale v času, ko bi bil brezposelen, ko bi imel ravno črn ali odlomljen zob spredaj.....bi se zaljubile vanj? Bi bil on vaš sanjski moški?


To so vse vprašanja, na katera bi si moral odgovoriti vsak, ker so bolj pomembna od tega, kaj bom danes jedel, kakšna okna bodo na novi hiši, pa si ne. Samo razmišljam. user posted image


Ok, pa da ti odgovorim na vprašanja, čeprav vidim, da nočeš določenih stvari razumeti.

1. če bi imel moj dragi raka na prostati ga ne bi zapusila. Človeka se ne zapusti takrat, ko te najbolj rabi, pa čeprav špilaš od jutra do večera medicinsko sestro.
2. če ne bi moral več seksati po naravni poti, bi lahko probala z viagro. Če tudi to ne bi učinkovalo, se da ljubiti se tudi na drugačen način. Ni vse v goli penetraciji in tudi veza ne temelji 100% na seksu (sploh ne vem kdo, ki ima resno vezo in so mu pomembne lastnosti človeka o tem razmišlja tako).
3. Če bi bil brezposelen in bi mi bil všeč, bi mu pomagala poiskati službo. Prav tako bi mu pomagala priti do zobozdravnika, da se to popravi. Pa ne zato, da bi meni bolj ugajal temveč zato, ker če imaš človeka rad, delaš na tem, da mu pomagaš in da mu stojiš ob strani, ko rabi pomoč. Če bi se v takega lahko zaljubila pa ne vem. Če bi bil to moj partner, s katerim sem sedaj bi se, ker sva na drugih področjih (ki so veliko bolj pomembna, kot vizuelnost in družbeni standard) tako uravnovešena in na istem nivoju. Če pa bi spoznala takega, ki ne bi imel nobenega interesa poiskati si službo in zrihtati zob, bi pa tudi ostala samo pri znanstvu, ker ne bi mogla biti s človekom, ki nič ne da nase (pa ne mislim vizuelno) in kateri je tako hitro zadovoljen s tem, kar ima.....
4. če bi me občasno zmerjal? Hmmm če bi mi pri seksu kako "zabrusil" bi me samo še dodatno vzburil. Če bi me žalil kar tako in me zmerjal pa sem 100%, da s takim človekom ne bi hotela biti. Ker tak človek ne ceni sočloveka in te ne ljubi. Ljubezen pa mora biti obojestranska.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 21:15:42   
Sita
Če ne bi mogel iz bilo kakšnih razlogov, ga pa res ne bi zapustila. Seks pa res ni tako pomemben.... sem mislila, da ženskam pomeni več nežnost kot sam seks. No, meni že.

_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 21:41:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

3. Taka vprašanja kot si jih postavljaš ti trojči so popolnoma nezrela, mislim kje logika , da se greš to spraševati, kaj si iščeš tipa preko žice, neta, kupida ...?user posted image Sanjski partner se pokaže skozi čas, ko ga spoznavaš skozi življenje, videz ni vse, pravzaprav je samo maska.user posted image

Jaz se pravzaprav takih stvari nikoli nisem spraševala, ker nikoli ne veš kaj ti bo življenje prineslo.user posted image



 IZVIRNO SPOROČILO: trojči
Kje je logika? Saj to je, ni logike, da toliko zvez propade, pa da tolikokrat mislimo, ta pa je pravi, itak da te potem postane strah in želiš met neke pojme razčiščene, da se izogneš ponovnemu fijasku. Zakaj pa ti ne poveš, v čem je štos?


No, ti bom poskušala odgovoriti. Sem že zgoraj napisala, da lahko nekaj bluzimo, kaj bi storili, če, ko... bi se nekaj zgodilo. To je zgolj teoretiziranje. Ne vemo, kaj bi dejansko storili, dokler v neko situacijo ne bi bili postavljeni. Lahko misliš, da imaš določene pojme razčiščene, a ko prideš v tisto situacijo, te kaj hitro lahko resnica lopne po glavi in vsi razščiščeni pojmi se razletijo v prafaktorje (koliko je žensk, ki reče, če me udari, bom spakirala kufre, a ko se jim to zgodi, ostanejo in kar vztrajajo). Zakaj? Ker v vsaki situaciji ravnamo glede na trenutno notranje stanje v nas samih, glede na trenutno stanje v okolju, v družini in nenazadnje glede na naše izkušnje.
Želja imeti nekatere pojme razčiščene - razumem, da to izhaja iz strahu pred ponovnim fiaskom, a lahko je potem glede teh pojmov vse razčiščeno, pa nas doleti nekaj nepričakovanega na popolnoma drugem področju. Ne moremo kontrolirati vsega v življenju. In še manj lahko vemo, kako bomo dejansko delovali v določeni situaaciji. Lahko predvidevamo, seveda, kaj bo, to bo pokazal čas.

Seveda ogromno vez propade, kako jih ne bo. Hiter tempo življenja, vse manj  pristnih stikov, strah za vsakdanje preživetje, vse več edinčkov (brez zamere, a večina edinčkov, ki jih poznam, je zelo egoističnih, ker se jim ni bilo potrebno že v otroštvu naučiti deliti), vse bolj permisivna vzgoja, vse večja osredotočenost na JAZ in MOJE potrebe in želje, namesto na midva in najine potrebe in želje - to vodi do nezmožnosti vživljanja v čustva drugih, do majhnih, nepomembnih konfliktov, do občutka ogroženosti, zamer, nezmožnosti sklepanja kompromisov, ker le-ti zahtevajo popustitev v svojih principih, tega pa niso zmožni vsi. Raje vztrajat na svojem do konca user posted image .

Tako da, jaz se ne sprašujem, kaj bo, če bo.... ker ne vem, kako bom ravnala. In ne vem, kako bi ravnali drugi. Ljudje imamo v življenju različne vrednote, cilje, želje. In dokler nam jih naš partner pomaga uresničevat, je to OK. Ko se te želje in vrednote začnejo preveč razlikovat, zaškripa. Enim zaškripa dokončno, drugi se zmažejo, odvisno, koliko so jim tiste vrednote pomembne. Včasih se življenje obrne tako, da se nam vrednostna lestvica povsem spremeni. Nekaj, kar nam je bilo pomembno pri 20.-ih nam ni več pomembno pri 50-ih. Tako da - le kako naj vem, kako bom ravnala čez 20, 30 let? Ne morem.

Življenja pa ne živimo, če malo tudi ne reskiramo user posted image .



< Sporočilo je popravil Ankica -- 18.6.2007 21:44:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 21:48:23   
Anonimen
Ja kot sem že napisala tega se nikoli nisem spraševala niti se.Ker res,ko prideš v tako situacijo čisto drugače razmišljaš.Ampak bolje,da ne prideš.Potemtakem najboljše,da kar sama ostaneš,da slučajno tvoj dragi nebo zbolel in ga boš mogla zapustit.Da slučajno nebi mogel več sexat,ker ga boš mogla zapustit.    Joj še prehitro pride kaj nepričakovanega ne pa,da bi razmišljali o tem prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 22:48:46   
Freycha
Zdej pa mene zanima in bi bila vesela, če bi mi odgovorila: zakaj pa tebe tako zanima, kako bi me reagirale? Si sama s takim "problemom" ali hočeš sebi oz. nam kaj dokazati?
 
hvala za odgovor!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 23:02:24   
trojči
Nimam nobenega problema. Res. Sam sprašujem se. Bi morala imeti problem, da bi kaj takega vprašala? Gre za najpomembnejša vprašanja v našem življenju, tisti, ki si jih zastavi, naredi to, ker želi vedeti, ne ker ima probleme.

Je pa res, da je ljubezen vera in če kdo vpraša kaj v zvezi z vero v boga (npr. bi še dalje verovali, če bi vam umrl otrok), se jih veliko vpraša, če je veren, to pa razumem.

Zahvaljujem se vsem za odgovore. Najbrž je res, da ne vemo, kaj bi v določeni situaciji storile. Da je lahko govoriti, a težje storiti.

Postavila sem pod vprašaj ljubezen. Zaradi teme o premajhnem penisu v povezavi z eno drugo rečjo, ki bi jo morala storiti in sicer, morala bi narediti inventuro pri sami sebi, si postaviti zelo neprijetna, če ne celo zelo boleča vprašanja. En način, da pridem do te inventure, je, da zadeve osvetljujem z različnih zornih kotov. Brez zamere.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Če moški ne bi mogel več
18.6.2007 23:13:43   
Freycha
vprašala sem čisto zato, ker gre veliko ljudi študirati psihologijo, ker morajo sami najti neke rešitve pri sebi......

samo še vedno trdim, da ta vprašanja niso najbolj pomembna. Sploh niso pomembna.

no, ti si nam postavila ta vprašanja, zato sem mislila, da je kaj narobe. Se mi pa ne zdi ok, da razčiščuješ svoja vprašanja na podlagi naših odgovorov. Vsak človek je individum in le zase ve kako in kaj. Pa tudi realno ti lahko pove samo oseba, ki se znajde točno pred takim problemom, kot si ga navedla. Vse ostalo so samo nabijanja in predvidevanja.....


(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Če moški ne bi mogel več
19.6.2007 6:50:23   
Anonimen
To pa sploh niso najpomembnejša vprašanja v življenju.Če bi se vsi to spraševali bi bili sami na stara leta.Veš kaj je najpomembnejše v življenju?Zdravje,sreča in razumevanje.Po mojem.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Če moški ne bi mogel več
19.6.2007 12:19:51   
VERONICA
Vsak(a) se zaljubi v nekaj.
Postavimo osebo na vago. Če ima grd obraz, trebušček, če ne more... koga to briga če ima (za)dosti denarja, ha ha. Ali pa če je čudovita osebnost.

Čemu dodelimo kako težo pa je odvisno od nas samih. Kakšne vrednote imamo. Škrbasti moški me sigurno ne bo motil če sem tudi sama škrbasta. Debeli če sem tudi sama debela. Zgubani starček če sem tudi sama nad 60.

Pa še je odvisno koga lahko dobimo. Sigurno je da smo bolj zbirčne če smo še mlade in lepe... 

Če bomo ostale z bolanim partnerjem je odvisno od samega partnerja, od nas samih pa od tega kaj naša okolica od nas pričakuje...

Seks pa res ne dela 100% relacije... Saj ne za nas ženske... 


(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Če moški ne bi mogel več
19.6.2007 12:42:31   
Lusa
Očitno še premalo vem o raku na prostati in nisem vedela ,da zarad tega ne moreš sexat ,kajti od moje prijateljice mož(nista stara niti 30) je pebolel raka na prostati in sta lahko sexala ,le da so jima odsvetovali nosečnost ,tako ,da sedaj končno gresta v boj za user posted image .

Glede zobovja-moj user posted image  ima že od najstniških let odlomljen zob-enko.Velikokrat si ga je že dal popravit ,a kaj ,ko nikakor ne drži in zaradi tega ga naj imam manj rada?Takšnega sem spoznala in ljubim ga.Žal se danes vse preveč gleda na zunanjost.Ampak človeka spoznaš v stiski ,takrat se pokaže pravi obraz.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Če moški ne bi mogel več
19.6.2007 12:46:44   
Taula
Kaj pa je važno če je brezposelen? Kaj zato nekoga ne moreš ljubiti?user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Če moški ne bi mogel več
19.6.2007 12:50:21   
tanikaa
Če bi bil nesposoben seksa, bi ga obdržala za pucanje, kuhanje, peglanje...in si nabavila ljubimca. Če bi bil brezposeln, bi ga obdržala za pucanje, kuhanje, peglanje...in ga jest pošiljala k ljubici. Če bi imel črvive zobe, bi mu ostanek zobovja zbila s pestjo, da bi bil čist brez in ga nagnala iz hiše.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?