Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

G. me ni nič nadiral, le vprašal me je, kje jih imam, da se jih nič ne vidi. Kao.
Prve štiri mesece sem bruhala, kar sem dala v usta, kile pa so vztrajno gor lezle. Potem sem dobila dieto, pa mi ni pomagalo prav nič. Jedla pa tudi nisem več kot ponavadi. Nekako podoben primer kot Raho. Še s kilažo se ujemava.
. Ja meni tudi g.teži, če mam samo pol kile več kot pa bi naj mela
. Pa nisem štartala s preveč kilami, ampak še zdaj spadam med normalno telesno težo, če gledam indeks. Je pa mi rekla kolegica, ki ma istega ginekologa, da je on pač taki, ki kar naprej teži, kot, da bo on noso pol tiste kile zraven. Meni je rekla, da je idelano, da se zrediš 12 kil, čeprav v vseh revijah piše, da je lahko tudi več, ena babica, ki opravlja poklic že 19 let pa je rekla, da je čist normalno od 14-16 kil. Tak, da sem jaz glede tega že čist zmedena, vsi govorijo drugače. Pa saj v bistvu je pa res vseeno kolko se zrediš, mislim, da je najbolj pomembno, da je otroček zdrav.
sem štartala z 10 kg več kot prvo.
).