Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, kot so mi svetovali. Ko se ti zgodi prvič, se še nekako potolažiš, čeprav je bila kar kriza! V drugo ti pa že vse dol pade. Po pregledu, sem se v avtu kar zjokala.
(7 teden) in upam da bo tokrat šlo, čeprav imam tak slab občutek, se prav bojim pregleda. Ko se ti tko dogaja, sploh ne moreš pokazati tistega veselja kot bi ga hotel, ko samo čakaš na slabo novico.
, da si ponovno srečka nosečka. ti pa čisto verjamem, da te je strah. mene je že zdaj, kako bo naslednjič. ampak, saj verjamem, da bo vse ok.. vem, da so prazne besede, a sedaj je pa res že čas, da ti narava vrne, kar ti je vzela. držim pesti. poročaj kako bo na pregledu. saj, če te skrbi, greš lahko tudi že prej na na pregled. sedaj bi se že videlo kaj pa kako je. čeprav sama sem rekla, da sedaj ne grem prej k ginekologu, kot v 8 tednu. v prvi nosečnosti sem šla že kar takoj in potem vse že nekaj planiraš in si misliš oz. si ne misliš, da se lahko kaj takega zgodi. upamo na najboljše in stiskamo pesti zate. pozdrav.
. Moram pa priznati, da sem bila po zadnjem ss kar psihično na dnu. Potem pa sem se zavestno prepričala, da mi je tako namenjeno in da je bolje tako. Sedaj se je znova pojavilo upanje, da bo naslednjič vse ok, čeprav vem, da me bo celo nosečnost strah - saj veste, kogar piči kača...
sporočila je bila za zarjico ne za petrahh..... Hvala za razumevanje
V trebuhu in hrbtu že več dni boli kot, da bi dobila M. Komaj čakava M, da lahko nov/dec znova poskusiva. Me je kar strah, da nama ne bo uspelo.