Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Jaz jo uporabim za goveje zrezke ali pa steake. Jih namažem in jih na žaru samo spečem na hitro. Vendar jih v tem primeru nujno pustim v navadnem olju stat vsaj 2-3 dni, že namazane z gorčico, brez soli. Druga varianta je, da naredim goveje zrezke v gorčični omaki, najboljša je s tisto, ko ima semenke not.   Tretji recept. Rabiš listnato testo, razvaljaš, ga narežeš na trikotnike, jih namažem z ene strani z zenfom, gor položim pečeno hrenovko (za otroke) ali (ne)pekočo klobaso, zaviješ. namažeš z jajcem in daš na hitro spečt v pečico. Posuješ lahko še s sirom, sezamom, grobo soljo, lanenim semenom.....   Ravnokar pa sme videla še en recept na TV, ki ga pripravljajo v enem hotelu. File bele ribe, debelejši file, namažeš z gorčico (tisto, ko ima semenke not), povaljaš v drobtinah in na vročem olju na hitro spečeš z obeh strani. Zraven ponudiš pire krompir in omako iz gorčice (mislim, da je dal smetano, in 2 vrsti gorčice). V glavnem hočem povedat, da zgleda, da lahko daš tudi na ribo.   Moj foter pa da malo gorčice vedno tudi v paco za perutničke na žaru.       Upam, da sem ti dala nekaj idej    
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 |