kekec in mojca
|
Uh, meni se je ta trenutek tolko zluštalo kokic... da mi jih je moj šel kar spečt... Sem tako vesela, ker me pridno razvaja... Tosja, pol že nisi od tam, kjer sem ti pisala, ker imam jaz šefa, v tvoji službi pa je šefica fuuuuuuuuuul prijazna... do staršev, seveda. Do zaposlenih pa ne vem, kakšna je... Ma, zdaj me pa res zanima, če te poznam... Sicer pa, če ne prej, te bom videla na srečanju aprilk... Sem pa ful napeto gledala 24ur, če bi slučajno kaj zasledila, pa nič... tak da bo državna skrivnost ostala državna! Malamalinca, a je zob že kaj bolje? Sicer si tvojo bolečino lahko le predstavljam... pred nekaj dnevi mi je brusil staro plombico in sem takrat razmišljala, da si luknje v zob ne bi več dala vrtat, medtem ko rodit pa bi še šla - in to ne samo enkrat! Maja-24, upam, da se bo tvoja miška kmalu bolje počutila... Vem, kako je to - ko so naši otročki tako ubogi. A sta bili pri zdravniku? S tisto, o kateri sem vam pisala zjutraj, sva se pa že pogovorili. Šlo je le za velik nesporazum - tako iz moje kot tudi iz njene strani. Je pa res super, da smo prišle do 100-*te strani!Kdaj nas bodo zaklenili in bomo morale odpret novo temo?
|