NiLe
|
Helouuu čvekice ... da se še jaz pofočkam, da ne izgubim stika z vami Big mamma: za opravljeno M in pa podroben opis. Pa očitno bo moški del družine prevladal, ampak tri punce (s tabo vred) pa tudi ni od muh Ketrin: če si boš omislila dopust, boš potem rabila še en teden dopusta, da nas boš lahko prebrala. Ali bomo pa nadoknadili na telovadbi A doma nimaš neta? Le zrihtaj si ga, da nas ne boš potem zapustila, ko boš šla na porodniško SinskaT: zdej je kosilo že sigurno v tvojem želodčku ... meni se zadnjič tudi zaluštalo matevža in zelja, da se nisem mogla ognit. Danes je pa na meniju ričet. Darja in zolika: za brcike. Je fin občutek, a ne? Tejca in bela vrtnica: koš zdravja in pozdravita se do konca. Resnično srečna: a ti si pa vse dokumente zgubila na telovadbi? Še dobro, da so jih našli ... Ja, to je tipično za nas : malo zmedenosti, pozabljivosti ... ah, saj bo. Tkole, sonček se je skril, jaz šibam na en sprehod, potem pa na predavanja ... kolk se mi ne daaaa, ampak bom potrpela, ker so zadnja predavanja ... pol me pa čakajo izpiti Lep petek vam želim!