NiLe
|
Oooo, Tosja, kako si mi pocedila sline s tvojim slastnim kosilom . Jaz obožujem govejo juho in pražen krompir. Pa zadnje čase mi ful paše zeljnata solata s fižolom. Pri nas bodo danes čufti in pire krompir. Mnjam. No, če kmalu pristanem na bolniški, bom tudi jaz tako pridno kuhala. Sedaj ko pridem iz službe, vedno pripravim kaj na hitrco, ker sem sama ful lačna, pa še troje lačnih ust me čaka, čeprav imata oba škrata kosilo in malico v šoli oz. vrtcu. Nikakor jih ne morem nafutrat Potem pa še pričakujeta večerjo in še kaj vmes. Jao, jao Calena: ja tudi jaz imam jutri dopoldne oz. natančneje ob 10,45 pregled NS v porodnišnici. A boš imela s seboj hčerkico? Jaz sem v drugi nosečnosti na pregled NS s seboj pripeljala sina (takrat je bil star 3,5 let) in je ravno začel dojemati, kaj se dogaja. Sedaj ga pa ne mislim jemati iz šole, čeprav si fuul želi iti z menoj. Upam, da si prebrodila strah za današnji pregled. Aja, še ena info o nosečniških cunjah: danes je bil moj službeno v Celju in je šel malo pošpegat v C&A in pravi, da je nekaj izbire za nas nosečke in naročila sem mu, da mi prinese tisti nosečniški pas oz. elastiko. Cena 7,90 evra (imajo pa v rjavi in črni barvi). Tako. Počasi zaključujem šiht, grem proti domu ...