Maruška29
|
Sem se že včeraj oglasila, pa je nekaj z objavo maila zaštekalo. Za seznam Maruška 28 in Maruška 29 - ena in isto, sam da sem zdaj na drugem računalniku doma pri mamici cartam ker sem bila več kot pol meseca v bolnic, pa se ne moreš pod istim vzdevkom menda? prijavit. PDP 17.4. 2008 , NS 12.10.2007; preglede imam pa tako pogoste da ne bote mogle sprot beležit. V torej je bil hematom dosti že manjši, plodek vidit še živahen, zato sem šla že v sredo domov. Nihče mi ni nič določenega povedal zakaj sem glih jaz zadela te hematome - menda ker bi bilo drugače prelepa nosečnost - nobenih večjih znakov, le prsi imam dosti lepše pa par mozoljev, kar seda še vse skriti, pa ratal nama je v 1 nezašč. sp. odnosu - tako, da so me pač hematomi doleteli. Ne bom zdaj pisala, kaj in zakaj sklepajo, ker bom katero naredila panično brez veze, sam tolk da veste, tu same nismo nič krive - ni zarad nošenja otrok ali težkih stvari ipd... Pride tako kot pride do marsičesa druzga lahko. Noben mi pa ni dal jasnega odgvora zakaj pride do tega zato ne bom nič pisala. Znaki: krvavitev, ko mislš da je splav 100%, pa se pokaže tisti redki žarek pri krvavitvah, da še ni vse izgubljeno... zato brez panike pri teh izcedkih in krvavitvah- pejte na urgenco takoj, ker mogoče rešit res ne morete ničesar, ampak imate pa pravico zvedet kaj se z vami dogaja. Pa tisto da mora ženska počivat če krvavi tudi ni iz trte izvito. V mojem primeru - ne bom se še hvalila preveč pred nočjo, zato trkam- ampak sem tako prigurala iz 8 t na 12 t. Se pa splača ker ti hematomi nič ne vplivajo na zarodek oz.plod. Če je zdrav bo zdrav, če ne pa pač ne bo to posl. hematoma. Zato se tudi še borimo in ležimo kolikor se pač da. se še kaj javim - upam, da z dobrimi novicami; sasy20 - glede gen.pregleda ti nisem nič napisala, ker sem med potjo iz LJ začela krvavet in sem šla kar v bolnico, kjer sem bila do te srede. Niso mi tudi nič delali, ima plodek 50%možnosti, da deduje nek. stvari za mamico. Ampak o tem ne bom več študirala in tuhtala, ker niso to nič tako grozne stvari. Jaz normalno živim in sem videti čist o.k.
|