scorpiogirl
|
Lep večerček, punce crknjena dons totalno, tako da bom sigurno pozabila ful stvari, ki sem jih mislila napisat najprej tole, ker je res KRASNA novica ... Resnično srečna, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem tako vesela za super rezultat pa , mi tudi kar na jok gre še Urška tako fajn novičko, pa smo zmagale Malecka, ne se krivo počutit, nisi mogla pričakovat tega ... sedaj se res fajn crkljaj pa počivaj, pa bo vse ok Barby pa Sasy, kakšna fajn trebuščka moj še ne izstopa tako, ker je precej obložen važno, da z mojim veva, da raste aja, za testiranje za sladkorno sem še hotela napisat, da kolikor vem pri nas ne delajo tega vsem, ampak samo po tistih dejavnikih tveganja (vsaj moja G dela tako). En dejavnik izpolnjujem (kile ), pa ni nič rekla, da moram it na to ... najbrž bi povedala ... dala mi je napotnici za naslednjič za vodo pa kri, nič pa ni omenila tega testiranja ... upam, da se mu izognem, ker me nič ne mika pitje sladke vode pa špikanje malamalinca, vse najboljše pa najlepše a se meni samo zdi, al je kar precej škorpijonk med aprilčicami? fajn se imejte, šibam po , pol pa crkljanje
|