Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Prekmurke kam hodite na izlete z deco? 29.7.2007 17:09:28
muki1
Aja, pa ko si že v Bodoncih, je ena vas pred še Beznovci...Jelenov hram, tam imajo tudi živali ( divja svinja, srne, pavi, labod, oslički, ovce...)
Pa v Andrejcih na Goričkem imajo tudi neke spešl goveda.... taka s trajno....
Pa v Boračevi....ali tu nekje, pri Radencih je en privat mini živalski vrt, kjer imajo svega i svašta..baje tudi vietnamske prašičke, pa male koze, ovčke....ampak se moraš za ogled predhodono dogovoriti.
Aja, pa mi smo šli zadnjič na spust po Muri. Od Petanjec do Melinec....tudi super, ampak verjetno ti ne bi bilo preveč udobno zdaj pred PDP-jem.
RE: Prekmurke kam hodite na izlete z deco? 29.7.2007 21:39:29
Anonimen
Muki, hvala. ZA naslednjič...enkrat . Mislim, da naslednjih par tednov odpade izlet .
Smo pa šli danes v Sebeborce k enemu stricu pogledat papige in ostale ptiče. Ful dobro ima. Še pogostili so nas, mi je bilo nerodno, da joj. PA gasilski avto smo si ogledali, malo zatulili in lučke vklopili.
RE: Prekmurke kam hodite na izlete z deco? 30.7.2007 10:34:58
Anonimen
Jaz sem se spomnila, da so imeli pri malibuju jelene in srnice. V kateri vasi je malibu ne vem, je pa na poti proti lendavi, saj veš, parkrat smo še šli tja na pijačo . aja pa tudi ne vem več ali jih še imajo
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?