Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za srečo da lepo preživiš teh 9 mesecev.
bo še ta dan prišla?? Aha...mazoljčki ostajajo kot spomenik, znakov kot pred M. pa ni več...samo na začetku sem še zagnala vse alarme, kaj če sem
..zdaj se mi ne da več...ko bo bo...lep dan vsem, obilo sonca in da bi vaše poti vsak dan bile čimbližje soncu...
hecam se...recimo, da sem v tem trenutku, kljub temu, da še vedno zelo verjamem v to, da nam bo uspelo tudi zelo realno na tleh...in bom počakala še kak dan brez pretiranega razmišljanja...saj veste kako je zoprn tisti občutek ko v upanju kupiš test...upaš da tokrat bo drugačen....potem pa nič...
ni bila "rožnata"....od zadnje tabletke do
smo hujši ko hrasti...nas tudi vsa ta neurja ne zdrušijo...tintin hvala za tvojo izkušnjo!
,prav vsem puncam,res naše zgodbe so različne,a vse z istim ciljem,sprejemamo jih tudi različno,včasih lažje,včasih težje,in prav je,da tukaj damo ven iz sebe žalost in iščemo tolažbo,kot je prav,da se tu skupaj veselimo....in upam,da se bomo res čimvečkrat veselile ob lepih novicah,res prav vsaka nova