|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 4-letniki
15.10.2007 10:22:17   
Miškolin
dobro jutro.

mi smo za enkrat še kar zdravi, bomo videli koliko časa še bomo! Sicer pa močno upam da ne bomo, in da bo ta "kura" bronhoimunala tudi letos prijela!
Čevlje imamo mi za enkrat še superge in navadne prehodne čevlje. Kupili smo sicer ćže podložene, ker smo bili prejšen vikend v Avstriji, vendar jih še ne nosi., Oblečem jo pa tako, da ima obvezno spodnjo majčko, majčko,  pulover in vertovko. Vsaj zjutraj. V vrtcu se sleče do majčke in če gredo ven se malo bgolj obleče!
Je pa naša kar družabna in je rada z drugimi otroci, tako da se večkrat dobimo s kakšnimi ki imajo otroke da se nalaufajo skupaj!  Včasih je pa zadovoljna da se igra samo s sestrico!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: 4-letniki
18.10.2007 15:51:04   
*sanela*
Ah, punce moje nič ne čvekate?
Upam, da ste vsi lepi in zdravi user posted image !

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: 4-letniki
19.10.2007 12:53:20   
Anuška79
Ojla!

Kako ste? Midva uživava v jeseni da je kaj. držimm pesti, da bo še veliko sončka. Preboleli smo prvi virozo (vključno z našo malo trimesečno punči user posted image ), a zdaj smo že spet v polnem zagonu.

Trenutno so pri našem najbolj aktualne grablje in listki  - listke sva pred dnevi kar z lepilno pištolo nalepila na veje (javorove liste na slivove veje user posted image ) in z njimi okrasila vhod, pa pikapolonice sva delala iz orehovih lupinic, z očijem pa redno spuščata zmaja - pri nas itak vedno piha. user posted image

pa vi, kaj počnete?

Za jutri sem malo planirala dopoldansko gledališče, pa sem med tednom pozabila rezervirati karte user posted image Zdaj pa ne vem ali bi šla kar tako in tvegala kake slabe sedeže ali pa bi šla raje naslednjo soboto. Moram tole pregruntat.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: 4-letniki
22.10.2007 11:46:52   
violinski
Se nisem že dolgo javila, ker se ni nič kaj zelo posebnega dogajalo, vsaj s 4-letnico ne, medtem ko nam 2-letnik vsak dan da toliko vetra, da nam fajn pokaže, kako so mlajši otroci drugačni od starejših in kako so fantki drugačni od punčk.

Zdej imamo pa dve novi stvari tudi pri 4-letnici: tista dolgolaska na sliki pod mojim nickom je sedaj ostrižena na luštnega paža (na lastno željo) in zdaj na moje oči zgleda vsaj 5-6 let stara. Malo  mi je žal za laski, ampak saj zrastejo. Pa zdaj pozimi bo itak imela kapo, poleti pa bodo spet čopki. Druga je ta, da smo v petek zjutraj sami od sebe našli R, ki smo ga že dolgo iskali. Črke so torej vse na broju, čeprav še kdaj pa kdaj pozabi, da so v abecedi tudi šumniki (zaba, piscancek), ampak to je sama lenoba. Ponavadi ponovi sama za sabo in se popravi. R sedaj kdaj pa kdaj izgovori, kdaj pa ne.

Našadva blazno rada pometata ali sesata, sedaj smo kupili 'električno metlo' od Electroluxa, tisto, ki ima vgrajen sesalček za drobtinice in je to najbolj aktualno. Sprehodi, tobogananje, tlačenje divjih kostanjev v žepe, lepljenje nalepk, najraje tistih od Cicidoja, čitanje pravljic (največje navdušenje žanjejo Moj prijatelji Piki Jakob, Ptiček brez kljunčka in sedaj Rokove zgodbice) pa malo plesanja mimo muzike. user posted image

V kratkem bo imela RD, jaz pa ne vem, kaj naj 'naročim' žlahti, da prinesejo, ker imamo itak polno stanovanje vsega/igrač, barvic, pobarvank, plastelina, Lego kock.....? Imate kako idejo?

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: 4-letniki
22.10.2007 11:53:23   
viv_
No, pa še jaz malo...

Pri nas nič novega user posted image

violinski - Mirne pa ne moremo prepričat, da bi imela dolge laske. Je stalno postrižena na fantka, ampak ona tako rada hodi k frizerju. No, zdaj, ko hodi 2x na teden plavat, nam teli kratki laski pridejo kar prav. Mogoče bomo imeli pri Zarji to srečo, da bomo lahko delali čopke user posted image

Smo bili pa v soboto v shoppingu za oblekce za obe ta mali. Mirni je bilo vse, ampak res vse, prekratko. Hlače, majce... Smo nabavili še pa još. Ima pa mula velikost 122. No, 116 bi ji bila ravno prav, ampak smo računali, da bo kaj še za drugo let in je malo večje. Ampak niti ni treba vihat rokavov in hlačnic... Groza, kakšna bo ta naša bejba. Je pa res, da je ati okrog 2 m in ima vse pogoje, da bo velika...

Sicer ima pa take izjave, da glava boli. Od mojega starši so ločeni in na novo poročeni vsak posebej in imam tako jaz 2 tašči (eno original, eno priženjeno) in tamala potem vsega skupaj 3 babice - eno po meni in 2 po atiju. In zadnjič reče moji mami:"Aja, zakaj so vse moje babice debele?" user posted image user posted image  Sem mislila, da bo ajo kap user posted image user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: 4-letniki
22.10.2007 11:59:32   
violinski
Presneti gobci - mene je zadnjič vprašala, če bomo spet imeli dojenčka, ker imam tak trebušček user posted image  (sem res predebela, no, ali pa prenizka).

Mirna je pa res visoka! Naša Lana je tam nekje tko, da nosi 110 npr. od H&M in ji ne točno vsepovsod, razen v pasu. Zato kupujemo hlače na trakec ali na tisto lastiko z gumbi, da lahko zategnemo.

Od naju nobeden ni ravno pri ta visokih, zato upam, da bo Lana vsaj mene prerastla, čeprav jaz moje mame nisem user posted image . Trenerke za 4 leta so ji pa absolutno že vse prekratke.






Imam pa še čisto mimo vprašanje za Lidojčko - in sicer kakšen avto imate? Od mojega svaka sestra ima namreč ravno tako enega fantka in potem še dvojčke fantke, pa morajo zamenjat avto in v nobenega cenovno sprejemljivega ne uspejo stlačit dveh lupinic in enega avtosedeža. Pa tko mal raziskujem kam dajo ljudje tri otroke. Saj vem, če niso več v avtosedežih ni takega problema, tale dvojčka sta pa čist drobcena in bosta še nekaj časa v lupinicah, bratec pa je tri leta star. Hvala za odgovor!


< Sporočilo je popravil violinski -- 22.10.2007 12:00:04 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: 4-letniki
23.10.2007 22:47:54   
LIDJOČKA
No tudi pri nas ni nič novega.

Super za Lano, da ima novo frizuro. Tudi moja Klara ima kar precej dolge lase in mislim, da bo treba nekaj kmalu naredit z njimi, samo kaj vem kako bom jaz preživela striženje user posted image , saj sem jo samo s čopki, kitkami ipd navajena, sploh pa ne vem o čem se bova zjutraj "kregali" user posted image .

Drugače pa glede vprašanja o avtu, midva nisva zaenkrat nič komplicirala in nisva nič zamenjevala avtov, ne glede na to, da imamo tri otroke. Jaz imam Peugeota 307, moj mož pa Fiat Mareo. Res je bila težava pri stolčku od Klare, pa se je kaj kmalu rešilo, ker sva jo dala kar v jahača (čeprav jo user posted image  težko pripneva), mali dve pa sta pri cca.9m že tudi prešli iz lupinic v one malo večje stolčke. Gneča zadaj je res neizmerna, mislim, da tudi mravljica ali pajek težko dobita svoj prostor zadaj, ampak sedaj smo se kar navadili na to. Problem je predvsem to, da moraš potem še voziček nekam dat, ki seveda niti slučajno ni majhen, pa ker tako blizu en drugi sedijo in ima Klara dolge lase, sta jo stalno cukali za lase. Pa težko je bilo takrat, ko sta bili v lupinicah jima dudo dat, ali jih zamotit, ker enostavno sploh zraven ne moreš! Po pravici povedano se kar nerada spominjam tega, ker je vse to kar naporno in tudi zaradi tega smo velikokrat premislili, če sploh se nekam odpravit, največkrat smo raje kar doma ostali. Zdaj je k sreči že dosti bolje.

Kaj pa Multipla, jaz sem glede na to da jo imajo tudi eni s podobno situacijo že tudi razmišljala o njej, pa se kar težko moji 307 odpovemuser posted image .

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: 4-letniki
24.10.2007 23:56:43   
Anuška79
Ojla!

No, jaz moram pa danes mojega maxija fejst pohvalit. Nama je z očijem pri večerji serviral puding, za večerjo je po mojih navodilih pripravil tunin namaz (jaz sem mu samo odprla konzervo), po večerji mi je pa pospravil iz pomivalca kompletno vse in vse pravilno pošlihtal po omarah, že cel teden se pa tudi ful trudi animirat mlajšo sestrico, ko postane tečkasta in zaspana. Danes se je celo odločil, da jo bo on uspaval user posted image , no po parih minutah huronskega joka, me je prišel prosit za pomoč.

Res moram reči, da imam super fantka.

Glede oblačila pa - mi smo vsi bolj pri tamalih, tako je našemu trenutno kot ulita vel 104 za hlače, majčke pa so mu malo prekratke v rokavih. Kupujem pa tudi jaz tako, da mu je večina stvari prav kar nekaj časa, čeprav se ravno pri žametkah ponavadi malo zakvačkam in kupim take, da so mu ravno prav - kar je po svoje ok, ker drugače vse kar mahedra okrog njega.

LP



(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: 4-letniki
26.10.2007 8:23:35   
viv_
Dan dan čvekice user posted image

Dve vprašanji:

1. Ali vašim 4-letnikom kdaj zmanjka energije? Pri nas je katastrofa, ne vem, ali je hiperaktivna ali ni, ampak energije ma preveč. Kaj bi dala, da bi enkart rekla, da je utrujena in da bi šla spat.
Primer včerejšnjega dne: ustala je ob 6h zjutri, bila v vrtcu, ok, vmes je počivala, ob pol 4 smo prišle domov, samo na brzino preoblečt in peš na bazen, cca. 20 minut hitre hoje. Na bazeju je 1 uro in 15 minut plavala. Ko je prišla domov je letala po stanovanju ko odvezana in ob 9 zvečer ona še vedno ni mogla zaspat, ker je utrujena. Zvečer jo na silo zbašemo ob pol 9 v posteljo, ker če bi čakala nanjo, bi spat hodila ob pol noči. Res ne vem, kaj nej...

2. Ali pri pogovoru že kaj uporabljajo vikanje? Naša vidim, da je zdaj malo to začela, ampak ne dosledno...

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: 4-letniki
26.10.2007 12:09:56   
Anuška79
IZVIRNO SPOROČILO: viv

user posted image



1. Ali vašim 4-letnikom kdaj zmanjka energije?
Redko. So pa dnevi, ko sam proti večeru pride in pravi, da je utrujen, kar pomeni, da bi šel rad spat. Nasploh moram reči, da je za večerno spanje kar priden - zadnje čase se sam preobleče v pižamo in po večerji šiba v posteljo. Prejšnji teden sta ga oči in dedi iskala po celi hiši, da bi šel v posteljo, mali je bil pa že v postelji - si je naštimal pravljico, ugasnil luč in čakal, da ga prideva pocrkljaT ZA Lhko noč. user posted image user posted image


2. Ali pri pogovoru že kaj uporabljajo vikanje?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: 4-letniki
26.10.2007 12:32:21   
Anuška79
Sem bila prehitra. Odg. na drugo vprašanje je 'žal, še ne'. 

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: 4-letniki
26.10.2007 15:47:33   
*sanela*
Moj mali je tudi ta teden poln energije! Kar skače po sedežni, laufa po stanovanju....... za znort! A je kakšna polna luna?????


(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: 4-letniki
27.10.2007 21:46:05   
Anuška79
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Moj mali je tudi ta teden poln energije! Kar skače po sedežni, laufa po stanovanju....... za znort! A je kakšna polna luna?????




Jap, včeraj.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: 4-letniki
29.10.2007 11:03:51   
*sanela*
Naš mali je zbolel. Ima rahlo vročino in bruha. Ah, te viroze.
Sploh nevem več kako se zaščitit pred njimi. Pil je sirup čebelico majo, vsak dan naredimo limonado pa ni nič nucalo. To je že drugič to jesen. Itak je ful suhcan pa še te viroze, se mi zdi da je sama kost in koža.
Upam, da bo boljše!

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: 4-letniki
30.10.2007 21:15:17   
rainbow
Vas moram pozdravit, glede na to, da sem jaz začela tole debatouser posted image

Joj, Sanela, kaj berem. meni je najbolj grozno to bruhanje pa driska. Upam, da se kmalu pozdraviuser posted image user posted image

Glede vikanja - mi še nismo bili v situaciji, kjer bi bilo to potrebno, v vrtcu vse vzgojiteljice tikajo (poleg tega še tudi  v OŠ kolikor vem prva leta), družimo se z ljudmi, ki jih tudi midva tikava, tako da ne vem, kje ali kako naj bi to sploh slišala. Tudi ne nagovarja tujih ljudi. Poleg tega še ne obvlada drugih osnovnejših vljudnostnih fraz, tak da vikanje še ni na repertoarjuuser posted image

Jo pa moram zadnje čase kar naprej nekaj kregat. ta mlajši sestri skozi ukazuje, ne pusti ji tega ali onega, jo tudi udari.... Grozno. En dan je bil sploh tak, no danes ne. Aja, jo pa moram pohvalit, da se je pustila postrič pri frizerki. To ji je ful nočna mora, tako da sem ji obljubila igračo. Za tako stvar se mi je zdelo ok.

Anuška, tvojemu fantu pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite praznike in si odpočijteuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: 4-letniki
5.11.2007 11:21:23   
viv_
Ojla!

Popraznično javljanje user posted image  Našo ta veliko je prvič, od kar imamo še Zarjo, malo zvilo ljubosumje: Zarja je imela rojstni dan in je dobivala darila in vsi obiski okrog nje, Mirno je pa kar malo matralo... Ampak, od naju je tudi ona dobila eno malenkost, pa povedali smo ji, da je do njenega rojstnega dneva samo še slaba dva meseca in jo je minilo. Zdaj je spet vse OK.

Smo pa zgleda KONČNO splavali iz nočnega lulanja. Moram potrkat, ampak že dva meseca ni bilo več nočne nesreče, pa tudi ponoči je ni treba več zbujat za lulat. Sem tooooooooook vesela. Tole nočno lulanje je res dolgo trajalo, ampak zgleda, da zdaj je pa OK. Čez dan je bila eno leto prej suha, kot ponoči. Spi pa tako trdno, da tudi, ko se je polulala, se ni zbudila...

Vsi mali bolniki... upam, da vam gre že na bolje!

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: 4-letniki
5.11.2007 13:56:42   
rainbow
Ojla!

Viv, user posted image  da nas malo dvigneš! no vidiš, vse se uredi, slej kot prej. naši se tudi zelo redko zgodi, da se polula v posteljo. Pa kva češ.
Mi smo tudi uživali počitnice, Lia je skoraj zbolela, je eno noč imela vročino in ful kašljala, vendar se je v skoraj enem dnevu stvar uredila. Vse zvarke, ki jih je blagovolila popit, sem ji zvarilauser posted image  Tako da upam, da zdržim vsaj nekaj časa zdravi sedaj.

Sicer pa je Lia včasih pravi vzgojni izzivuser posted image . Ampak to pač spada k  otrokom.

Tudi jaz želim vsem bolanim, da se čimprej pozdraviteuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: 4-letniki
13.11.2007 9:04:10   
*sanela*
Pozdravljene mamice!
Nič ne čvekate?
Kako so kaj vaši nagajivčki?
Moj je zelo živahen, sploh me ne uboga. Najhuje je v trgovini. Včeraj je naredil sceno. Prvo je začel jokat ker nismo hoteli v pikapolonico pol je pa v trgovini začel divjat in se udaril v glavo. Jok in stok, smo se pobrali in šli domov. Kupli nismo nič.
Kako vam rata obvladat otroka v trgovini?
Jaz ga moram peljat v varstvo če hočem kaj kupit v miru.


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: 4-letniki
13.11.2007 10:17:31   
LIDJOČKA
Vse najboljše za rojstni dan LANA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: 4-letniki
13.11.2007 11:24:32   
violinski
Joj, Lidojčka, hvala! Kako si me pa zdaj presenetila! Vi pa tudi jutri praznujete, ne? Če se jutri ne spomnim, vama želim že danes vse najboljše za rojstni oziroma za dan poroda!

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: 4-letniki
13.11.2007 22:12:31   
LIDJOČKA
Ja pri nas je jutri dan D, že komaj čaka ;-)
Upam, da ste vi lepo preživeli današnji dan!

Lp

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: 4-letniki
14.11.2007 9:18:51   
rainbow
Čestitke tistim, ki praznujete/ste praznovali v prejšnjih dneh; Lana, kajneuser posted image user posted image user posted image ; Lidjočka, tvoja pa je Klara, a ne (slabo pomnim imena), torej user posted image user posted image  vse lepo obema, veliko daril in krasno leto!!!!

Moram delit z vami, da je Lia začela (končno) govorit črko "r" in sem tako ponosna nanjouser posted image  in zdaj ko tako lepo govori in glede na njeno velikost, mi zgleda skoraj že za v šolouser posted image ; no, naj še bo mala nekaj časauser posted image

pa še to, mi imamo že velike načrte za darila od Božička. Lia si kar našrej zmišlja nova in nova darilauser posted image user posted image user posted image , čeprav smo že zadnjič vse povedali škratom na Piramidi, bomo pa morali menda še napisat in pol bo konec z dodajanjem. Bi bilo pa pametno, da že zdaj kaj kupim. Najbolj aktualna je Barbikina kočija in vse Barbi v glavnemuser posted image

Kako se pa kaj vi pripravljate na ta velecenjeni in veleceneni časuser posted image ????

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: 4-letniki
20.11.2007 21:12:33   
viv_
Ojla punce!

Vse najboljše slavljenke user posted image user posted image

Pri nas tamala škratka pase norice. Mirna jih je (na srečo) že imela.

U, darila... Torej, za rojstni dan, bo dobila fotoaparat, otroški digitalc. Za božička pa verjetno nov kopalni plašč. Za Zarjo pa še pojma nimam, kaj naj ji kupim.

Dajte še napisat kakšne ideje za darila?

Sem pa danes na ebayu kupila Little People hišo. Teli Little People so pri Mirni zakon. Imamo kmetijo, bencinsko črpalko in trgovino in se res veliko preigra z njimi. Hišo sem kupila rabljeno, ker je bila res na pol zastonj. Upam, da je lepo ohranjena... Sicer pa ne vem, kam jo bomo dali. Igrač imamo toliko, da se bomo zgubili v njih. Ravno v soboto sem delala generalno v otroški sobi in sem dve vreči odnesla v vrtec. Eno k Mirni in eno k Zarji v jasli.

Aja, pa še naš prvi resnejši strošek kar se tiče športne opreme user posted image  Naša "plavalka" je dobila prava speedo plavalna očala. Zadnjič je prišla z bazena s totalno rdečimi očmi, pa že parkrat je prosila zanje, tako da smo to izvedli.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: 4-letniki
25.11.2007 21:50:35   
purple
Zdravo.

Že dolgo se nisem oglasila.

Naš tamali je poln energije. Sedaj ugotavlja, da ima penis namesto pinča, pa vsako stvar, ki jo obleče je fulllllllll seksi...user posted image  Všeč je sam sebi.user posted image

Za darilo mu bom verjetno kupila avto na daljinca, tako kot vsem ostalim, ker majo tako veliko željo.

Pozdravček

_____________________________

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: 4-letniki
26.11.2007 8:41:58   
*sanela*
Pozdravljene čvekice!
Purple - lepo, da si se oglasila sem te že malo pogrešala user posted image .
Naš je začel s parfumiranjem. Vsakič ko gremo ven se našprica, da bo frajer tako kot ata user posted image . So zlati ti naši sončki.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?