Naty*
|
Teodoral... Naty je še bolj luštkana kot na slikah. Jo skoraj ne moreš zgrešiti . IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Hvala enako Tamara ! Ampak si mela prav, da se ne bomo zgrešile, smo se takoj opazle . Res upam, da nam bo kmal uspel ponovit čvek . CatJa mislim da si edina tu, ki se tolažiš, da se boš zredila . Js se pa tolažim, da očitno nism sam js edin požeruh na tem forumu, ko vidim, da tud ostale pridno jeste. Sploh ne rabim praznikov, men daš čips al pa kruh pa zdenka sir, pa sm čist srečna . Je pa res, da sm mal manj srečna pol, ko na vago stopim... me je kr strah jutrišnjega tehtanja . aurora res je fajn, ko si urejaš gnezdece . Midva sva bla glih v fazi urejanja, ko sem zanosila, tko da ko sem nosila škatle iz stanovanja v Celju še sploh nisem vedela, da sem noseča. Ampak se je hvalabogu vse izteklo tko kot je treba. Zdej pa še zmer uživam, ko pogledam, da sva si prav luštkan zrihtala, najbolj pa uživam, ko so še malenkosti za uredit.... slikice pa kak nov lonček za rože v primerni barvi, pa malenkosti, ki naredijo vse skup bolj domače. Po novem letu bova pa začela kupovat stvari za otroško sobico pa našla sem že motive, ki jih bom narisala na steno . Tamara je pa res, da če živiš v hiši...nikol ni konca! Midva morva še pokrit une "slavne" stopnice pa enkrat v prihodnosti obnovit kopalnico. Ma pa okrog 12 m2, tko da bo strošek ogromen .