Aurea
|
TamaraJ, tele hlače so super (kje jih prodajajo?) in ne morem verjeti kakšnega bušija že imaš! Noro, to pa je korenjak notri ! Taula, meni je tudi tale zelo všeč, pa še cena je dobra, glede na to, da ima še košaro. Kakšna pa je kaj teža? Meni se tudi zdi, da je košara boljša. Baje je pomembno zaradi hrbtenice, da je čisto ravna. Aja, spodnji del trenerke (take fine hlače, ki jih lahko tudi za ven daš bolj za casual) sem kupila v HM-ju, sicer v tujini, ampak imajo jih verjetno tudi pri nas. Druga varianta je pa, da pobereš iz starih trenerk elastiko ven in daš notri trakec, pa ti ne bo treba nič kupovati. Petrah, jaz bom raje košaro, ki jo lahko daš potem tudi v avto. Na ortopedski v ZD pravijo, da je bolje. Joj, kok je tudi tale rdeči voziček dobr... Jaz bi jih imela kar ene par, potem bi pa glede na dnevno razpoloženje malo menjala barvo in model Čeprav za mene ostaja zmagovalka svetlo modra barva vozička, samo, kaj ko letos ni v modi... Narava, kaj pa če bi probala s kakšnim požirkom kokakole ali kokte za dvig pritiska? Meni včasih pomaga. No, zdaj pa na kosilo - jota, mljask
|