aurora28
|
Ste pridne, sem že mislila napisati, da bom danes imela svoj monolog. Kodrana čestitke za brcike! Estrella* vidim, da ste se krasno imeli in uživali. Špelin@ to je pa superca, da imate že skoraj vse stvari in pripomočke za novega člana, midva bova pa zaštartala iz nule...no saj nekoč sta tudi vidva. Midva že imava jajčko, saj mi jo posodila moja dobra prijateljica in je zelo dobro ohranjena , edino kar je, da je rdečo-roza barva , res, da je bolj primerna za punčke, ampak tudi za fanteka bo, se sploh ne pritožujeva, ker sva na tak način vsaj malo prišparala. Kodrana mene isto bega kot tebe, sploh nevem koliko bodijev, kapic, kompletov... naj kupim in sploh kakšno številko kupiti , sem tak A je to? Ma bo že, nekaj oblačil mi je dala moja prijateljica, ki so velikosti 68, pa mislim, da bodo kar prav prišle. Sicer se pa zdaj da zelo hitro skočiti v trgovino in kupiti, oprati in dati v sušilni stroj in problem je rešen.