Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  

.
 .  
  .
 .  , nato pa pokličem in mi takoj v roku 10 dni dajo datum. Upam, da
 , nato pa pokličem in mi takoj v roku 10 dni dajo datum. Upam, da  

! Punce, ki so glih iz laparo ti bodo podale sveže novice in občutke, sama sem jo opravila v januarju in res ni nič takega. Jaz sem se posega zeloo bala, saj mi je prvič v življenju pr' 32-ih nekaj falilo...in bolnica in zdravniki, vse mi je bilo tuje in strašljivo. Bolečin ni, se zbudiš malo omotičen in preden se zaveš že šibaš domov. Brez strahu, le pogumno! To je le majhna preizkušnja na poti do tvojega otroka. Če te kaj posebej zanima, pa kar na dan z besedo. Topel objem,
 ! Punce, ki so glih iz laparo ti bodo podale sveže novice in občutke, sama sem jo opravila v januarju in res ni nič takega. Jaz sem se posega zeloo bala, saj mi je prvič v življenju pr' 32-ih nekaj falilo...in bolnica in zdravniki, vse mi je bilo tuje in strašljivo. Bolečin ni, se zbudiš malo omotičen in preden se zaveš že šibaš domov. Brez strahu, le pogumno! To je le majhna preizkušnja na poti do tvojega otroka. Če te kaj posebej zanima, pa kar na dan z besedo. Topel objem,  Upam, da ti bom kmalu lahko drugače odgovorila.
 Upam, da ti bom kmalu lahko drugače odgovorila.