|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
5.10.2007 20:48:56   
sayuri
Tud men so rekli 14 dni nč user posted image . Sam...po pravic povedano...jst nism tud pomislna na seks. user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Pogovori o spontanem splavu
6.10.2007 12:59:11   
Anonimen
Meni po abraziji niso nič rekli glede spolnih odnosov. In kot je rekla sayuri, meni seks tudi na misel ni padeluser posted image . Zdej je že več kot 4tedne od abrazije in imam že prvo M in še vedno nisva imela odnosov.
Enostavno nisem mogla in tudi mož je popolnoma razumljiv in po pravici povedano tudi njemu ni ravno bilo do tega.

Ampak eni čutimo tako, drugi drugače.

Pa lep vikend.
Vesna

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Pogovori o spontanem splavu
6.10.2007 13:06:01   
Pikabu
Jaz imam pa po mojih predvidevanjih glede na sluz trenutno ovulacijo. Se pravi, da pričakujem M čez ene 14 dni. user posted image user posted image user posted image Zdaj moram le še "zmutiti", kdaj naj grem na pregled. Naročena sem v začetku novembra, ampak ne k svoji G, še od prej, ko sploh še nisem bila noseča, imam en datum za oktober, za katerega moram sicer še preveriti, če sem še vedno naročena, ampak če me imajo še vedno vpisano in da bo takrat delala moja G, bom verjetno kar šla. A je prezgodaj, če grem že 4 tedne po ss-ju na pregled? Sicer so mi rekli, naj pridem 6 tednov po ss-ju, samo jaz hočem tokrat res priti do svoje G in bluzim zdaj na vse mogoče načine, da mi to uspe.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Pogovori o spontanem splavu
6.10.2007 13:43:16   
Muca83
Pikabu, baje je dobro iti k svoji ginekologinji po prvi menstruaciji po abraziji. Da pogleda kako je kaj s sluznico in to.

Jaz sem naročena 26.10., so me naročili že takrat, ko mi je napisala napotnico za abrazijo. Samo upam, da ne bom ravno takrat imela M.


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Pogovori o spontanem splavu
6.10.2007 15:07:51   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem imela 10 dni po ss pregled. Datum je ostal, ker naj bi takrat imela prvi pregled v nosečnosti. Je rekel, naj kar pridem. Pa mi je pogledal z UZ, če mi je ostalo, kaj not (nisem imela čiščenja) in mi dal zeleno luč po prvi M.
No, imela sem dve in sedaj kmalu pričakujemo user posted image .
Srečno vsem!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.10.2007 15:11:26   
Mavrica32
Zdravo vse,
trenutno nimam interneta doma, v službi mi pa nekako ni za pisat.
Jaz sem imela prvi pregled tudi že domenjen, ker sem lani imela prazno vrečko. Pa sem se letos naročila - čim dlje. Torej v devetem tednu, ko bi se res kaj videlo, če bi kaj bilo. No, pa se spet nič ni videlo. Tako sem imela kontrolo po abraziji. Sestra mi je napisala naj bo ta pregled 14 dni po čiščenju. Zdravnica na viziti pa, da se takrat kao nič ne vidi, (sploh če gre za obliko maternice) in naj grem na pregled šele po menstruaciji v času O. Že ko sem bila v ambulanti sem vedela, da je vse zgolj rutina, da kej novega ne bom zvedela. Moj ginekolog trdi, da se prazna vrečka ne pojavlja. Je katera od vsa brala ali slišala, da se ?  Moj drugi splav je bil delno spontan in so me potem samo še čistili. Mi je pa ginekolog predlagla, da naj se ko bom ponovno zanosila ogibam stresu - naj me doma malce pocrkljajo. Škoda, da mu nisem rekla, naj mi to napiše kot recept! Priajteljica mi je rekla, naj z zanositvijo počakam na poletje, češ, da je takrat manj virusov. Pa se mi ne da čakat tako dolgo. Itak pa se ne moreš skrivat. Sem zelo dinamična in bit nekje v osami in sam ležat, ležat je zame nočna mora.
Brala sem  forum prejšnjega leta, ko so se ženske pritoževale zaradi histološkega testa, češ da dolgo traja. Sama sem izvid dobila že 15 dan - smola ravno dan po tistem, ko sem se vrnila s prvega pregleda po SS. Piše pa tako, da nimam blage veze. Še nikoli nisem brala tako zaguljenega besedila... zdej pa ne vem, a bi ga posredovala komu, v bistvu al nej kr čez pol leta - ko imam kontrolo. (Upam, da noseča, pa že prej...) Komu bi ga lahko poslala prej kot, da ga osebno nesem ginekologu?
Drugače me je pa po 18 dneh po čiščenju presenetila M?!? Nikjer nisem tega zasledila tukaj. Vse neki čakajo...  A  je to možno? Trajala je normalnih 5 dni kot vedno. Sej ponavadi jo imam točno na 28 dni. Sicer ni bila med najmočnejšimi. A čaj proti bolečinam sem si že kuhala.
In po enem dobrem mesecu sem se spet, sicer malce plaho, ljubila. Uf, to je bil pa dooolg premor. Sedaj me pa zelo zelo mika, pa vedno me dragi vpraša, a lahko ... No, ginekolog je spet ponovil tri mesece... jz sm si prevedla tri M. Ker je bila ta zadnja ozr. prva M...malce morda še šibka...bom vsaj še eno počakala...čeprav me tako tako mika... 
lep dan vsem... user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.10.2007 15:48:16   
Muca83
Mavrica32, jaz ti bom samo rekla, da se mi zdi neumnost, ko si napisala, naj bi z nosečnostjo počakala na poletje. Lahko bi pa celo poletje delala na tem, pa bi ratalo šele jeseni. Sploh pa mislim, da prazna vrečka ni povezava z virusi. Pri meni je bila prvič prazna, ker sem imela delno molo. Pri enih je pa to samo prazno jajce.
Glede izvida, ki si ga dobila, bi mogoče bilo dobro, če bi Pušenjaku na med.over napisala kaj ti piše, pa ti bo razložil. Ali pa če napišeš kar tu, mogoče pa katera ve, ker je njej isto pisalo. Samo predlog.

Z mano se pa spet nekaj čudnega dogaja, ne vem kaj naj si mislim. 14 dni po abraziji sem zadnjič imela malo rjavega izcedka. Potem je bilo konec, do včeraj (22 dni po abraziji). Včeraj so se spet prikazale kaplice temno rdeče krvi. Ampak čisto malo. Potem je minilo. Zdaj pa spet danes malo temno rdečega izcedka. Nič mi ni jasno. Za menstruacijo je še malo zgodaj, tako da ne ve kaj naj si mislim. Me pa tudi skoz nekaj po jajčnikih špika, izmenično v desnem in levem. user posted image Ima katera kako idejo?


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.10.2007 15:58:05   
Anonimen
Pikabu, 4 tedne po SS ni nič prezgodaj za pregled. Jst sem imela pregled 3 tedne po SSju. Gin te bo pogledal, če je dol vse ok, kot mora bit, pa kakšna je sluznica.
Jst grem pa v petek še zadnjič na urgenco kri dat user posted image  (ker sem imela molo). Konec meseca greva pa v nov postopek. user posted image  Upam, oz. kar verjamem, da tokrat pa bo sreča na najini strani. user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.10.2007 16:00:19   
Anonimen
Muca 83, tole je pa malo čudno, a ne? Meni so rekli, da če se bo pojavila kaka krvavitev ali pa bolečino, moram nazaj priti.... Kaj ko bi ti vsaj poklicala ginekologa ali pa na ginekološko kliniko ter povprašala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.10.2007 16:34:14   
Muca83
Ne vem, meni je rekla ginekologinja takrat po posegu, ko sem šla k njej zaradi izcedka iz bradavice, da če bi bilo kaj narobe, bi me zelo bolelo in bi močno krvavela. Tole je pa u bistvu samo obravana sluz, ko se obrišem. Ne vem kaj naj si mislim, mi je pa bedno skakat okrog zdravnikov, da mi potem rečejo, da je to vse normalno, jaz se pa počutim kot hipohonder user posted image

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.10.2007 22:47:28   
Mavrica32
Ja jaz tudi ne vem, tole 18 dan po abraziji pa kr M. Sam klicala pa tudi nisem. Itak ne bi prišla do ginekologa, sam do njegove sestre, ta bi mi pa itak verjetno rekla, da je vse Ok... Že cel lajf poslušam od svoje mame... ki mi šele kako leto verjame, da imajo lahko ženske tudi boleče menstruacije...kako je pri meni vse ok... pa da bom jz en dva tri imela otroke... kot ona, ki menda je vedno takoj vse šlo...samo prezgodaj smo rojeni vsi... jaz pa imam že precej let ideje, da bom imela težave... in kadar rečem, to svojemu dragemu... je ta jezen name. Pismo, a nima vsaka ženska pravico, da je žalostna in zaskrbljena po takem dogodku? Jaz pa o tem ne smem govorit. Že dva tedna pred splavom sem bila bolj čustveno nestabilna, sedaj pa me vsake toliko časa prav rukne.  Takrat se totalno zjokam kje na skrivaj. Vsak film ali pa kaka lepa pesem se me dotakne. Prava mora. Upam, da se bo to končalo.
Hm, tudi mene je špikalo.... pa noge sem čutila in križ, ko sem zadnjič krvavela.
Ma punce, ne daj se Ines...bomo že nekako...
lp

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Pogovori o spontanem splavu
9.10.2007 15:54:13   
Muca83
Ja, lahko pametuje nekdo, ki nikoli ni doživel tega. Meni vsi pravijo, da se ne smem obremenjevat, pa da morm pozitivno mislit itd. Lahko je njim to govorit, ne morem se jaz kar prisilit, da pozitivno mislim. Že po prvi slabi izkušnji sem vsakič gledala wc papir, ko sem se obrisala in bila pozorna na vse znake, kaj bom šele zdaj.

Samo, Mavrica32, a si prepričana, da je to M? Pri meni vidim, da ni, ker je bilo par kapljic in minilo, zdaj pa ni več nič, samo sluz je malo rjavkasto obarvana. Ja pa po prejšnji abraziji sem prvo M dobila tako bolečno, da nisem mogla čisto nič. Jedla sem naprosin kot tic tac, pa ni pomagal čisto nič. Tudi za 1% me ni manj bolelo. In to ene 3 dni. Me je že malo strah, kako bo sedaj.


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Pogovori o spontanem splavu
11.10.2007 17:13:32   
Mavrica32
Muca83, po trajanju, bolečinah in krvi, bi človek že rekel, da je mogla bit M. Sam klicala pa res nisem nikogar in ga vprašala. Verjetno tudi zato, ker je blo samo nekaj dni po ginekološkem pregledu, kjer je blo vse OK. Samo nikjer pa nisem zasledil, da bi imela katera tako zgodaj M. Ko so mi prvič delali A. sem normalno dobila M. Tokrat sem tudi po A. zelo malo krvavela, pa tudi krčev ni blo to hudih - verjetno ker je bil delni spontani splav in je šlo večino na žalost mimo že pred A.
Ena mi je zadnjič rekla, da ko je bila noseča, si potem ni upala oblečt črnih gat. Kr naprej je gledala po spodnjicah. Hm, jz gledam to že doooolgo, pa v večini časa nisem bila noseča.
Jaz sem proti krčem jemala Buscopan - pred delnim SS. Sej najprej sem se v soboto delala pogumno....jz bom že preživela, če sem krče po prvi abraziji bom pa še tole... Pa ni šlo. Mož je šel po buscopan sredi noči v dežurno lekarno.
Drugače pa pri bolečih menstruacijah pijem čaj iz korenin plahtice. Vsaj meni pomaga stoprocentno. Letos sem si mislila, pa saj bom noseča in ne bom rabla. Potem sem pa konec septembra že grebla po zemlji in iskala korenince, ki mi prinesejo mir enkrat mesečno. Kemiji pa nekako ne zaupam.
hm, nekam nobenega ni več tukaj. Grem pogledat, če ste odprle kak drug naslov..
lp

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Pogovori o spontanem splavu
12.10.2007 23:33:54   
Pikabu
Muca 83, si kaj klicala h G zaradi teh izcedov? Meni se tudi to dogaja, 22 dan po abraziji. Malo je bilo med sluzjo krvavo, kasneje na hlačkah precej velik flek, bolj rjav. Pojma nimam, a se naj grem pokazat a je to normalno. Sem mislila, da se bo že tako zgodaj M začela, pa nič ne kaže. user posted image Mi smo imeli v družini š en tak dogodek. Ob rojstvu svojega tretjega otročička bi se veselila lahko tudi svojega prvega nečaka ali nečakinje, ko sem sam imela ss, sem si rekla, da se bom toliko bolj vesela dojnečka pri bratu, zdaj je pa tudi njiju doletela tale groznja preizkušnja. Me je zelo potrlo in sem bila spet čisto na podnu, ko sta povedala.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Pogovori o spontanem splavu
13.10.2007 9:18:47   
Muca83
Pikabu, nič nisem klicala, ker je potem minilo. Če te skrbi pa kar pokliči.

Danes je 4 tedne od posega in od danes naprej nestrpno pričakujem M. Držite pesti zame, da čimprej pride!! 

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Pogovori o spontanem splavu
13.10.2007 10:35:48   
Pikabu
Meni se od četrtka naprej enkrat na dan pojavi rjav izcedek. user posted image V sluzi je pa bolj svetlo rdeče. Verjetno bom počakala do srede, ko dela moja G, pa uradno sem naročena na pregled (sem se naročila, še preden sem bila sploh noseča), mogoče bom šla vseeno že kar zdaj na pregled, pa da vidimo, kaj se dogaja. Me pa psiha močno, močno daje, samo ne toliko zaradi splava, kot zaradi vseh drugih tragedij, ki jih je naša družina doživela v tem letu. Kaplja čez rob sta bili novici v torek, da je od svkinje po moževi strani umrla mamica, sicer je bilo pričakovano, ker je bila zelo bolna, ampak me je vseeno hudo prizadelo, s tem, da ji je mož (od mojega moža brat) umrl januarja letos. Druga slaba novica je pa bila, da je imela svkinja po moji strani (od mojega brata žena) tudi splav. Bili sva enako noseči, ko sem sama imela ss, sem si rekla, da se bom vsaj nečaka ali nečakinje lahko veselila, zdaj je pa tudi njo to doletelo in mi je zelo hudo zanjo. Mene je pa psihično dotolklo...

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Pogovori o spontanem splavu
13.10.2007 11:37:08   
Anonimen
Muca83 držim pesti, da čimprej pride user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pikabu žal mi, da te trenutno vse najslabše dogaja okoli tebe, ampak poskusi, če se le da, da ti ne pride tako do živega. Vem, da je težko, ampak vem pa tudi, da bom za nas kmalu kmalu posijal sonček.

Jaz sem pa že 5.5tedna od abrazija, prva user posted image je že mimo, sedaj pa 30.oktobra NESTRPNO pričakujem drugo, da grem čimprej na preged k specialistu, da vsaj vem na čem sem.

Si še kaj pišemo punce prav.

Papa.
Vesna

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Pogovori o spontanem splavu
14.10.2007 19:30:53   
Mavrica32
ojla,
Dobra si Pikabu, da tole vse lahko prenašaš. Jaz sem razpoložensko čisto na tleh. Kar nekako ne vidim tiste slike prihodnosti. Pa čeprav se v moji okolici dogajajo samo lepe srečne stvari - poroka mojega svaka. Jaz pa sem jokala v cerkvi kot dež... prava mora...samo, da se je kaj omenjalo otroke. Dobro, da so mislili, da je to od ganjenosti. Pa je blo vse prej kot odtega. Razdražljiva sem sto na uro. Kr eksplodiram. Še posebno, če kdo kaj namiguje, da sem noseča, sem čist penasta. Saj večinoma zmorem obvladan odgovor. Samo, včeraj pa res nisem. Mož mi je rekel naj se že zberem in da ni treba, da vsi vedo, da sem imela splav. Nekako ne sprejema tisto lansko čiščenje - ni bilo zaroda v vrečki - kot splav. Zame pa je to zelo podobno. Pač neuspeh.
Upam, da ne bom potrebovala kakega psihiatra.
Ko berem vaše opise - mislim, da sem jaz verjetno imela kar M. Ker je bilo razen prvega dne, kar rdeča kri, samo krvavenje je bilo malce neobičajno. En dan ful ostalo pa vse po malem. 
Drugače, pa upam, da ne bo kaj narobe, če kmalu zanosim. Ginekolog mi je sicer priporočil 3 mesece. Sama sem si mislila do 2 M, ker itak prvi mesec nikoli nisem zanosila. Mož pa zadnje čase ravno ne pazi preveč.
Muca83, kako gre kaj tebi?
Vse nosečnice, ki jih poznam imajo rok v novembru. Zgleda, da je bilo osem mesecev  nek ugoden termin, al kaj. Da se to zgodi vsem nam
nam želim pa čim lepši ponedeljek vsem
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Pogovori o spontanem splavu
14.10.2007 20:49:49   
Pikabu
Meni se ti izcedki kar ne nehajo. user posted image Vsak dan imam enkrat kar močno krvavo, potem pa mir. Če se do srede ne razvije v pravo M, se bom šla pokazat. Ni mi všeč. user posted image

Hvala punce vsem za prijazne besede. Tole leto je bilo res hudo, upam, da se bo sedaj končalo z vsemi slabimi novicami, bom pa morala ogromno delati na sebi, da se pobrem od vsega, tako da bo tudi projekt 3. user posted image malo počakal. Moram se spraviti v red, sicer bom naredila sebi in svojim dvem (trem) otročkom več slabega kot dobrega.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Pogovori o spontanem splavu
14.10.2007 21:50:18   
Muca83
Dober večer! Jaz pa zdaj samo nestrpno čakam na M. Danes je 29. dan in še nič. Po prvi abraziji sem jo dobila precej pozno. Upam, da bo zdaj prej. Glede na to, kdaj se mi zdi, da sem imela ovulacijo, bi jo morala dobiti zdaj, recimo v sredo. Potem gremo pa v nove boje in upam, da bo čimprej ratalo.

Pikabu, tole pri tebi je res precej čudno. Mogoče ne bi bilo slabo malo povprašat. Čeprav si ne predstavljam, kaj bi lahko bilo narobe. Če te ne bi dobro počistili, bi se pomoje to že prej videlo.

Drugače se pa tudi meni dogaja, da vsi nekaj govorijo o dojenčkih. Na srečo sem jaz se dosti mlada, da se ne obregne vsak ob mene kdaj bom imela, čeprav marsikdo namiguje, sploh zato, ker z dragim že skoraj 2 leti živiva skupaj. Pa povsod vidim nosečke in dojenčke in mi je prav hudo. Če še v tretje ne rata, ne vem kako bom preživela. No, saj to sem že za drugič govorila, pa sem nekako preživela.

Mavrica32, zame je tudi prazna vrečka SS. Saj preden ti jo ugotovijo, ti nekaj tednov živiš v veselem pričakovanju naraščaja. Pa najbrž tudi kar se zdravnikov tiče šteje to za SS.


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Pogovori o spontanem splavu
17.10.2007 18:45:10   
Pikabu
Jaz sem danes bila pri svoji G. Pazite to!!!!! A je katera že podirala take rekorde? Čakala sem 6 ur. user posted image No, za zadnje tri ure sem sama kriva, ker je šla moja G v porodno, pa je delala ena druga, jaz sem pa hotela priti k svoji, ampak se je splačalo. Pregledala me sicer ni, je rekla, da je lahko taka oblika M, da je lahko tudi ovulacijska krvavitev, ker to sem imela že prej, po obeh porodih, naročila me je še enkrat čez tri tedne, da mi bo vzela bris pap in bris nožnice zaradi izcedka, ki ga imam itak ves čas. Sva se pa lepo pogovorili, me je zelo pomirila in lepo svetovala, tako da mi je zdaj veliko lažje. Zaradi naju z možem in zaradi določenih tehtnith razlogov naj ne bi zanosila pred aprilom, je pa rekla, da če bom, da ne bo nobene panike in mi je tudi lažje.

Danes sem pa sama doma. Možek je na tekmovanju v Italiji, že od nedelje, oba otroka sta ostala pri njegovih starših, ker moram biti jutri prezgodaj v službi in imam čisto frej večer. Še ne vem, kaj bom počela, predvsem si bom malo odpočila od vsega.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Pogovori o spontanem splavu
17.10.2007 21:09:06   
Muca83
O groza, Pikabu, do aprila nič! Mene bi pobralo, da bi mogla spet tako dolgo čakati (prejšnjič sem mogla pol leta).

Jaz pa mislim, da sem danes dobila M. Ampak sploh nisem 100%. Sem se tako navadila na razne izcedke, da ne bom ziher dokler se res ne ulije user posted image


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Pogovori o spontanem splavu
18.10.2007 15:23:48   
Pikabu
Muca, pri nama je vseeno drugače, ker le že imava dva otročka in je lažje to čakanje, saj bo zelo hitro minilo. Vem, da me to še čaka, vem, da se bo to najlepše še zgodilo, tako da mi ni pnaike, če ni takoj, ta čas pa Ema in Maks na polno zapolnjujeta. Koliko časa še čakaš ti? Po tej M že začenta? Držim pesti, da ti čas čim hitreje mine in da nam boš kmlau lahko povedala veselo novičko. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Pogovori o spontanem splavu
18.10.2007 20:44:58   
Muca83
Ja, meni je rekla, da bo ena M kar dovolj. Izgleda, da sem jo res včeraj že dobila, čeprav bi temu lažje rekla krvav izcedek, ker je tako malo. Ne vem kdaj se misli uliti, tole je zame malo čudno. Upam, da se ne bo predolgo vleklo, ker sem naslednji petek naročena na pregled. Ja no ,najbrž je res lažje čakati, če že imaš otroke. Samo jaz sem na splošno bolj neučakan tip človeka. Danes bi jaz morala imeti točno 3 mesece starega dojenčka, imam pa samo dve abraziji. Groza me je misliti na to. Bom naslednjič zelo rabila vašo podporo! user posted image

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Pogovori o spontanem splavu
20.10.2007 21:06:25   
mihi78
Pozdravljene, punce! Malo sem žalostna, ker vem, da bo spet prišla user posted image ! Saj res, da ta mesec nisva bila kaj dosti aktivna, oba sva imela ful dela, čez dan skoraj, da se nisva videla, zvečer sva malo poklepetala potem pa popadala v posteljo, ko kladi. Kaj čes, se bova naslednji mesec bolj potrudilauser posted image . Pa še danes imam obupen dan!user posted image user posted image user posted image Žalostna sem, ker sem ugotovila, da sem se krepko motila o nekaterih ljudeh, ki so mi blizu. Pa jezi me, da so okrog mene ljudje, ki so vedno prepričani v svoj prav pa čeprav je več kot očitno, da se motijo. Kar govorijo v tri dni pri tem pa se ne zavedajo, da te vsaka beseda raztrga na tisoč kosovuser posted image user posted image user posted image . Jutri bo že boljše. Ne bom se obremenjevala, ker to je NJIHOV problem. Vseeno pa še bom žalostna, ne morem si pomagat. Pa lep večer, drage mojeuser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?