Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
za nove mere. Mu ni videti, da ima 11 kg, pa full lepe kodrčke ima. Se boste verjetno tudi težko odločili za striženje.
- pa hvala bogu ni bilo do zdaj še nič resnega.
. Očitno se vse skrivete pod odejami, bo treba res centralno zalaufat. Tu se pokaže še ena prednost prenosnika, v postelji in na netu. 
VSE NAJBOLJŠE EMA!
punce. no, ampak vse pa še niste "službeno naravnane". kje pa ste?? tudi vreme ni kaj prida; mrzlo.....brrrrr....
.Daj no
.Kmalu je iz otroške vpitje,da sili k vratom,ker bi šel rad k meni.Tako kot sem že velikokrat napisala,nobena stvar ga ne zanima dolgo
.Sem ji kar rekla,da če je to potrebno,glede na to da je otrok bolan in posledično razdražen in nerazpoložljiv.Pa me je samo čudno pogledala.
in
...
ŽIŽA VSE NAJ,NAJ... predvsem pa zdravja, razumevanja in ljubezni. Pa kakšno dobitno srečko na loteriji, misilm, da ne bi bila odveč
!
. Lp
moja napaka. Samo otroke pa nisem več dobila na kup.