|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: trojčki
19.3.2009 7:09:27   
NAVT
Naši punci sta pa fini dami. Ne vem sicer po komu imata to, ampak tako je. Sploh Brina. Zunaj se ustavita ob robu pločnika, rečeta "bato" (=blato), se nakremžita in jo ucvreta naprej po pločniku. Neža gre tu in tam po travi (=blatu). Res pa je, da pred blokom ful pazim, da mi noben od otrok ne hodi po travi. Pa ne zato, da bi me skrbela zelenica, nite ne zato, da se ne bi umazali, izključno zato, da mi ne stopijo v drek!!!! Pri nas je ful zelenic in na žalost je vse posejano s pasjimi dreki.
Ko gremo pa npr. tja kjer zidamo, jih pa spustim z vajeti. Sicer sta pa punci vseeno čisti kar se tiče rok. Jaz imam tudi neke vzgojne plane, da se ne je drugje kot za mizo, a ostaja samo pri planih. Smešni sta, ko vzameta v roko piškot, pa ima ta piškot malo drobtin. Neža si ga je zadnjič selila iz roke v roko in j je ful motilo, ker je vsakič imela "umazano" roko. Eno si je pobrisala, preselila piškot in pobrisala drugo. To je ponovila ene 10x. V nedeljo so vsi trije slikali s prstnimi barvami. Aljoša je bil v barvi do komolcev, Neža je imala pobarvane cele prstke in vlekla črte, Brina je v barvo pomočila samo konico prstka in delala pikice. Ves čas pa sta govorili "nona biši" (=nona obriši).Je bila moja mama zraven.
Imata pa ful radi pesek. Ko se vanj zakadijo, jih zlepa ne spraviš ven in takrat nobene ne motijo umazane roke :))

Dopust??? Mi vsak cent pretopimo v cegle in ostali gradbeni material. No, vsako leto hodimo ali v Trento ali v Log pod Mangrtom, verjetno bomo šli tudi letos gor, vsaj za par dni. Morje pri nas navadno ni v igri.

Glede glist: meni je enkrat naša pediatrinja razlagala, da je bila na nekem kongresu alergologov in da se stroka nagiba k temu, da bi začeli dajat navodila staršem, vzgojiteljem, v vrtce... naj si otroci nehajo prat roke pred jedjo. Ravno zaradi parazitov. Menda te reči na dolgi rok niso tako sporne. Je prej dobro kot slabo za črevesje, imunski sistem... da otrok kakšenkrat gosti kakšnega parazita.  

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: trojčki
19.3.2009 10:01:31   
pikceva
Pol pa so gliste lih za naše....:) Se je že obema pojavila koprivnica - ne vem sicer od česa. Sicer se pa ne čudim, saj so moje in jst sem alergična na svašta. Sam ne kompliciram lih dosti, ker se da prav uredu živet tudi s tem sranjem.

Mogant, gremo do Umaga. Tam je hiška z velikim travnikom spredaj in  je cela v ploščicah - lahko pucanje. Imamo namen sprovat situacijo brez pleničk. Zaenkrat smatrajo bokale bolj kot njune stoličke ali pa za klobuke. Če bo šlo, bo šlo, če pa ne, pa si ne bomo belili glave s tem.
Pa še druga zelo zelo pomembna stvar - je relativno blizu; za naše bejbe pa vseeno zelo daleč. Nadejava se, da bo enkrat potovanje tudi njima po ugode, toda menim, da so to le pobožne sanje :)...Ne morem verjet, da folk vozi svoje otroke okrog da zaspijo.

LP

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: trojčki
19.3.2009 10:31:44   
Janya
Joj pikceva tvojim postom se pa vedno nasmejim na polno, vaše prigode so res zelo berljive user posted image user posted image .

Glede vožnje vam lahko povem da se sčasoma navadijo, a spijo pa nikoli. Na žalost. Moje so bile stare že 2 leti ko so se jokale nepretrgima ena ali druga od paga do ljubljane. Sem mislila da nam bojo ušesa dol padla. Naslednje leto pa so lepo zdraže do Zadra. Ok spije ne so pa tiho ali pa galamijo med sabo.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: trojčki
20.3.2009 10:27:54   
pikceva
Ja, hvala za kompliment :) Življenje si skušamo mal razvedrit al ne?!? Sej če komu povem, kako so se pri nas izcimile nagrmadena voščila ob novem letu (polno zdravja mislim), bi nas označili kot hipohondersko familijo (baje je dedna)user posted image . No sej upam, da bo slab začetek prinesel dober konec. Konec dober, vse dobro....
Dobro da delam v javni službi, zakaj bi me kak privatnik že smatral kot višek in seveda kot posledica recesije. K itak si zdej že vsi preveč perejo roke. Bo mogoče zaradi pretirane uporabe prišlo do osušitve. Ma pestmo stat.  

Sneg? Tudi jst že pošteno pogrešam smučanje. Da ne govorimo od mojega dragega. Preden sem zanosila sva bla cele vikende skozi celotno zimo v Bovcu. In seveda je bil Blaž skoraj označen na Kaninu kot drobni inventar. In seveda zadnji dve leti je seštevek najinih smučanj zelo pod nivojem.  Komaj čakava, da tamale spraviva na smučke. Sam sem že povedala, da bo kar obe očka učil, ker ni fer do njiju če bo ena revca pristala v mojih rokah. No vsekakor pa se že pripravljata na zimske norčije. Njun najljubši komad je tisti Čukov, kaj pa vem.....fantič ? prisanka se švrc izza ovinka...

Neč bem, lepo se mejte .

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: trojčki
27.3.2009 14:52:51   
gt
Sam povem, da je bil danes pri naših treh fantih tretji zaporedni neuspeli poskus popoldanskega spanja... Zgleda da smo zaključili :o
Sicer spijo od cca 20.00 do 8.00 ali še več če je treba (z malo ali nič zbujanja) ampak bom pogrešal popoldansko urco ali dve frej , ki sva jih imela vsaj za kosilo..

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: trojčki
27.3.2009 16:39:40   
pikceva
saj ponoči spite ;). .Dobra tolažba, a?!?Naša Meti pa je še ni udarla noči brez spanja. Minimum je od 00 do 8  - 3 krat. WAW! sam kaj ko je blo to samo enkrat. Zadnje času pa ju neki prjema da poppldne  zakinkajo samo za kakih 15 min

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: trojčki
27.3.2009 19:00:40   
gt
Res je. Ponoči so kar pridni postali (*knock* *knock*). Zvečer jih bomo dali pa ob pol osmih spat pa je :)

Pikčeva: tudi vas sigurno še čakajo lepi časi. Tudi midva sva mislila da smo "doomed" :))

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: trojčki
30.3.2009 9:44:05   
emaa
Boš videl ena lastovka ne prinese pomladi, naša dva dva meseca doma nista spala popoldne, pol pa spet, več ko sta zunaj, več rabita tudi počitka.

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: trojčki
28.4.2009 23:52:49   
gt
Evo, en mesec kasneje je zgodba še vedno podobna. Čez dan ne grejo spat, grejo pa za to v posteljo ob sedmih \o/ in spijo tja do približno osmih. Včasih manj, včasih več.
Drugače še vedno zaspijo v vozičku ali avtu. Doma bi pa naši gospodiči šli na popoldansko spanje ob petih.. NO GO! pol pa do polnoči ne bo miru ;)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: trojčki
29.4.2009 13:58:24   
pikceva
Ej,

Pr nas pa se je zdaj urnik kar stabiliziral. TRKAAAAAAM! Zbudita se okrog 7h, ko vstanemo mi za it delat, pol ob 13h gresta spat za kako urco. Pol pa ob 9h pa nočni nina nana. Metkino spanje se je že nekako stabiliziralo, zdaj ga pa spet neki serje. Sam ni več tako hudo, kot je bilo :)

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: trojčki
30.4.2009 22:41:18   
gt
Bravo , bravo!

Mi smo pa danes dobili odločbe za vrtec: sprejeti :)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: trojčki
30.4.2009 23:24:37   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: trojčki
1.5.2009 13:39:51   
pikceva
Mi tudi. Se nam je prav oddahnlo. :) JOj, pa bodo vaši mulci atrakcija v vrtcu. Prov vidm film :O)

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: trojčki
2.5.2009 9:12:32   
gt
Cestitke :)


Bilo pa čez 400 prošenj in 126 prostih mest .. Mislim, da jih bomo mogli različno oblačit za v vrtec :))

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: trojčki
2.5.2009 20:40:07   
emaa
Različno oblačit to že, sam jih bojo še vedno mešal, pa napačne copate napačnemu dajal, pa čevlje, jakne. Mojima se to še vedno dogaja, njuni vzgojiteljici zdaj po pol leta že vesta kateri je kateri (večino časa), ostale pa nimajo pojma. 

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: trojčki
3.5.2009 13:12:18   
pikceva
Za naše se ni za bat, da ju bodo zamenjali :)

No, uglavnem mi ne pridemo na srečanje, ker mamo v soboto dva rojstna dneva na sporedu. Kot vedno; vse na isti dan, drgač pa nič.

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: trojčki
20.10.2009 16:58:14   
gt
Dan :)

Sam povem da jih za v vrtec oblačimo bolj ali manj enako. Samo copate imajo različne barve neke srčke spredaj. In po enem mesecu in pol vrtca sem ugotovil, da vzgojiteljice ne vejo kdo je kdo :) Ko sem prišel po njih sta dva imela namreč zamenjaje copate he he

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: trojčki
22.10.2009 5:49:43   
NAVT
Kako pa je v vrtcu?
Naši dve sta šli tudi septembra in je super. Razen tega, da se ta teden vsak dan primeta in to fajn, tako da hodita domov vsak dan bolj spraskani.

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: trojčki
25.10.2009 21:42:08   
gt
V vrtcu so baje pridni :) Vsaj hvalijo jih skoz. So se pa že ene parkrat zagovorili tako da veva da ni vse tko lepo hehe
Jaz vem da so živi in ne morejo biti tkooo pridni :) Vpeljali so se hitro, so pa ta teden bili prvi teden doma, ker so imeli oči vnete tko da sva jih mal pozdravila.
Jutri gremo pa spet kaj ulovit :)

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: trojčki
30.11.2009 7:37:10   
NAVT
A so fantje ratali "zvezdniki" - katalog BC?

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: trojčki
1.12.2009 10:02:12   
RAKICA2007
Tudi jaz sem zasledila.
Katalog BC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da so kar pravi user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: trojčki
6.12.2009 17:06:25   
gt
So naši fantje ;)

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: trojčki
6.12.2009 17:10:24   
alpog
gt, kaj je katalog BC? A obstaja kakšna povezava do tja?

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: trojčki
6.12.2009 17:13:23   
gt
Katalog ABC novičke od Baby Centra. Bom poiskal če je tudi na internetu.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: trojčki
6.12.2009 17:19:12   
gt
Ene trije so gor ampak stari. Drugače so pa tele slike noter (bili so namreč v treh).


ABC novičke enkrat poleti - ampak so dali samo dva na naslovnico ker niso znali slikat ali rezat ali ne vem kaj. So zaj.. :)
user posted image


ABC novičke - november II
user posted image


ABC novičke December I
user posted image

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?