|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: trojčki
1.1.2009 22:10:51   
NAVT
Vsem želim veliko zdravja in nasmejanih dni v novem letu!!!

Mogant, sem si kar predstavljala, kako nepomembno postane eno tako vprašanje (eno- ali dvojajčnost), ko se boriš za golo življenje. Jaz se nisem še nič opogumila.Trenutno se tudi mi borimo proti nekemu respiratornemu virusu. Tavečji preboleva pljučnico. Najhujše je bilo od sobote do torka, zdaj je že veliko boljše. Punci sta po par neprespanih noči včeraj zvečer oz. danes zjutraj zakuhali na 39,3°, a kot zgleda se je vsaj laringitis polegel. Neža je že tretjio noč spala pokonci. Čim smo jo polegli, tudi na privzdignjeno podlago, se je po par minutah začela dušiti. Poleg tega že tri dni občasno bruha zaradi nakopičenega katarja. Danes zjutraj smo bili že v drugo pri dežurnemu, a so pljuča zaenkrat čista. Brini naj bi pogosteje dajali Flixotide, sicer pa obema.
Aljoševe pljučnice sem se kar ustrašila, predvsem zato, ker se mi njegov kašelj ni zdel kakorkoli drugačen od prejšnjih drugih kašljev, pa je dežurna pediatrinja vseeno komentirala, kako grdo kašlja in da je slišati, da gre za pljučnico. Za piko na i sem tudi jaz pošteno ujela, a več kot jest Lekadole itak ne morem. Danes je že malo boljše. Toliko o našem novoletnem vzdušju :)))

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: trojčki
10.1.2009 14:22:42   
mogant
joj Navt, vidim, da je pri vas tudi pestro, upam, da ste zdej že ven iz tega... laringitis, hm, kar kurjo polt pobim ob tej besedi, me zanima kolko otrok, ki ga je prebolelo je bilo primorano dobiti traheostomo, po mojem, da smo mi edini primer, no pa še pri Niku sploh ni blo tako hudo, da bi se dušil... ah ja, pozabimo zdej to!

Drugače pa pri nas spet pibližno po starem, Nik sicer še ni čisto v formi, hodi bolj polomljeno, ampak počasi se mu tudi mišična masa vrača... odkar je doma spet kar veliko poje... 
po tem RSV-ju, ki smo ga prinesli iz bolnice in preboleli vsi razen GT-ja nismo spali kar nekaj časa zaradi zamašenih noskov, nekaj noči je bilo prav katastrofalnih, tudi vse tri sva imela sredi noči v dnevni sobi, ker po par ur, tam do 3h, 4h niso hoteli zaspati... velikokrat sem razmišljala kdaj se bodo vendar končale te nočne žurke, ker sem že pošteno naveličana tega nenehnega vstajanja in pa da sploh ne morem brezskrbno zaspati, ker ne vem kdaj bo spet alarm, ali pa še huje, po tem ko me zbudijo se tudi po par ur premetavam po postelji... res sem že čisto naveličana tega nočnega norenja... zdej dva dni je malo boljše, čeprav še nimajo čisto čistih noskov, me je pa že strah novega prehlada, ker se bojim, da bo cela zima taka neprespana...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: trojčki
10.1.2009 23:40:30   
NAVT
No, pri nas se je po mojem zadnjem oglašanju še zapletlo. 2. januarja smo šli ponovno v dežurno ambulanto. Punci sta bili zjutraj slabši. Kar čepeli sta v naročju. Itak smo pili Calpol. Dežurni je pri Neži že nekaj slišal in nas je poslal na pediatrijo v bolnico. Seveda nas niso poslali domov. Vrnili smo se šele v sredo. Nežo so takoj slikali in je bila potrjena pljučnica, čeprav v odpustnem pismu piše bronhiolitis. Zgleda da je različnim dohtarjem različno poimenovanje simpatično. Neža je bila 2 noči na kisiku, Brina eno. Na vsale tri ure sta inhalirali, pa vpihi Flixotida, pa pucanje noskov, pa fizioterapija, pa prvi dan obe infuzija... Za vsako stvar je bilo kričanje, jokanje, brcanje... Prvi dve noči sploh nisem spala, sem bila ko kakšen zombi. Bris pa je pokazal RSV!
Zdaj smo dali skozi, a so mi v bolnici začeli namigovati, da bi se znala ob tako pogostih infektih razviti astma.
V petek smo šli k pediatrinji na kontrolo in mi je Neža pobruhala pol avta. torej se nam je začela dogajati že nova zgodba!!! Zaenkrat je samo Neža boga. Bruha sicer ne več, ima pa drisko in to ful smrdečo. Vsaj vročine ni.
Menda je na pohodu gripa, a to  pustim za kdaj drugič ;)))

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: trojčki
12.1.2009 17:40:32   
pikceva
Ojla,

Tudi mi smo začeli noro leto. V petek smo prišli iz bolnišnice. Tamale so fasale nek kalici virus in v parih urah dehidrirale in pristale na infuziji. Bruhale so non stop in sicer florestenčno rumeno, ker ni blo več kaj. Moj oče je s tem virusom shujšal 6 kg, moj dragi pa 4. Ma živa katastrofa. Jst ga hvala bogu nisem fasala. No, v bolnici smo bili v izolaciji in se seveda nismo smeli gibati iz sobe. Najprej sem pristala ob 4h popoldne jst sama z Manco v bolnici, ki jo je še najslabše odnesla, ker je revca non stop bruhala. Ob 9h zvečer pa so pripeljali še Metko in seveda bi moral ostati še očka (ni šlo, ker je bil non stop na wc-ju  in sicer ga je nadomestila   nona)  v bolnišnici, ker sta potrebovali vsaka celega čoveka - so mi tudi sestre rekle, da mi ne morejo dosti pomagat, ker sem non stop lovila bruhanje in jo držala na tisti infuziji. So se mi prou smilile na tisti špagci. In seveda prvo noč nismo spali skoraj nič.... Drugo noč je bilo malo bolje. No pol pa sem jst v izolaciji fasala en drug virus - baje gripo. No in smo pršli domov in zdaj je Manca zakuhala in ne more niti jest, ker jo tolk boli grlo. Metko smo poslali k noni, če jo upamo obvarvat virusa. Ma sej ne moreš verjet. Upam pa da velja; slab začetek  dober konec v letu :)

lp

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: trojčki
12.1.2009 20:48:53   
tatam
Tudi mi smo začeli leto --bolni,kak pa!Ampak ko berem vaše poste vidim da smo jo kar dobro odnesli. "Samo" z bronhitisi in enim laringitisom.Najprej Anej oboje,potem še neko virozo na vrh,da je kuhal štiri dni...Potem Tosja ful močan bronhitis,sva bla vsak dan na injekciji in inhalacijah,doma pa "pumpala"..Zaj pa še Aljoša isto bronhitis. Trenutno se stanje umirja.Bomo vidli kaj bo!

Punce,jaz grem v začetku februarja v službo!Jooooj!!!!Po dveh letih in pol!!!!!!!!!!
Sploh si predstavljat ne morem kak bo potem.Že zdaj bi rabla kake dodatne ure vsak dan,da bi vse sfolgala:-((

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: trojčki
12.1.2009 22:13:02   
emaa
MI smo na srečo zdravi, glede DNK pa več kot maila unim nisem poslala. Zdaj se še odločam, bi mi bilo pa lažje, če bi vedela krvno skupino, pa ne vem, če bi jo samoplačniško naredili za otroka. Ker če to ni enako, potem nista enojajčna. Jah počasi bom že, čeprav glede na to kako sta si podobnain navezana...

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: trojčki
13.1.2009 9:15:07   
pikceva
Moje imajo isto krvno skupino, so mi povedali v bolnici, ker sem A neg in imajo isto kot jaz, si pa nista prou nič podobni. Tako, da ti je za to lohk tud brezveze kurit keš.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: trojčki
13.1.2009 10:39:02   
emaa
Moja dva pa vsi vztrajno zamenjujejo, razen nekateri ožji člani družine ju uspejo ločit, zaradi razlike v teži, je David kilo lažji, kar je verjetno poseldica sindroma kratkega črevesja.
Poglej podobnost
user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: trojčki
13.1.2009 10:43:06   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Moja dva pa vsi vztrajno zamenjujejo, razen nekateri ožji člani družine ju uspejo ločit, zaradi razlike v teži, je David kilo lažji, kar je verjetno poseldica sindroma kratkega črevesja.
Poglej podobnost
user posted image



ja, taplav je malo močnejši. Drugače pa lušna, pa še enaki faci delata user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: trojčki
13.1.2009 10:57:32   
emaa
Vidiš pa je glih ta modri David, sam s tega zornega kota zgleda težji, pa je lažji. 

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: trojčki
13.1.2009 11:03:19   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Vidiš pa je glih ta modri David, sam s tega zornega kota zgleda težji, pa je lažji. 


Ma, frajerska sta oba, se mi zdi, da jima kar vražički bliskajo iz učkov user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: trojčki
13.1.2009 11:07:38   
Mišni
Oba sta prav fejst fanta, res. Se pa tudi meni zdita zelo podobna, posebno še zaradi tega, ker res enako raztegneta usta v nasmeh. user posted image  Enaka izraza imata na obrazu.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: trojčki
15.1.2009 11:32:56   
tatam
Samo zanima me kaj mislite o Tosji in Aneju??Meni osebno sta zelo različna,ločim ju od prvega dne.Tudi družina ju loči,v vrtcu vedno povem kak je keri oblečen user posted image za vsak primer,ampak se mi zdi da ju tudi tam že ločijo...
Ko pa srečam koga mi vedno pravijo,da sta si fulll podobna!!!In sedaj mi ni jasno kdo "vidi" prav in kdo ne user posted image

 user posted image

< Sporočilo je popravil tatam -- 15.1.2009 11:36:05 >

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: trojčki
15.1.2009 12:20:23   
eva1
tatam-men se zdi, da sta si čist podobna, sam da ima en mal bolj okrogla lička! Sta pa ful cukra! 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: trojčki
15.1.2009 14:59:02   
emaa
Sta si tudi zelo podobna tatam.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: trojčki
19.1.2009 11:19:03   
gt
Dolgo že nisva pokazala slik naših fantov kako so že zrastli. voila :)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image





ps: če so slučajno prevelike mi sporočite, da jih zmanjšam. Na mojem ekranu so ravno prav velike.

lp, Gregor

< Sporočilo je popravil gt -- 19.1.2009 11:20:30 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: trojčki
19.1.2009 13:09:29   
emaa
Kateri lepotci, ampak se da enega ločit. Je pa ponavadi kriza, če so podobni, pa še isto oblečeni.
A grejo radi na kahlico? Naša dva tak, tako, na nastavek na wc pa ni problema, tja pa takoj, bo lulu (pa če si bo samo roke umival ali zobe (to rada počneta).

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: trojčki
19.1.2009 13:25:15   
mogant
navt in pikčeva kako kaj pri vas, a ste zdravi? pa vi tatam?

tatam potem uživaš zadnja dva tedna doma, ja upam, da boste imeli kaj od tega, da ne bodo skoz bolani... jaz imam porodniško do konec maja in se mi zdi, da bo tudi kar naenkrat poletje, no upam, da bom junija izkoristla še dopust, za podaljšanje pa nimam upanja :(
kaj oziroma kje pa delaš tatam? a te bo delavno mesto še čakalo? jaz sem šla na porodniško prepričana, da ko bom nazaj me bodo dali kam drugam, no zaenkrat še nič ne vem, uradno me nekdo samo nadomešča še vedno, moram pa malo povprašat kake načrte imajo z mano ko pridem nazaj?

drugače se mi pa zdita in tvoja dva emamair in tvoja dva tatam tudi zelo podobna...
pri nas je pa Gal tisti, ki ima malo bolj široka lička, čeprav je po kilaži samo 100g težji od Tima, že nekaj časa sta si Tim in Nik bolj podobna, a če jih niso ob rostvu zamenjali (sicer dvomim, ker sva bila oba z GT-jem prisebna) potem bi morala biti enojajčna Gal in Nik, no kdo bi vedu...

emamair a za določitev krvne skupine moraš tudi plačat?

aja kahlice user posted image  ah sej, da ne bi kdo mislil, da so kaj pridelali, prvič ko sva jih posadila so celo sedeli toliko časa, da sva jih lahko poslikala, naslednjič niti to ne več, tako, da bodo plenice pri nas še dolgo v uporabi user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: trojčki
19.1.2009 13:58:45   
karmyka
Gt to pa moram napisat kako lepe fantke imaš pravi cukri so vsi trije ne morem se jih na gledat to bodo kar tri poroke na enkratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: trojčki
19.1.2009 14:02:27   
Šaki
o cukriuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: trojčki
19.1.2009 15:45:38   
Janya
Mogant in gt fulll so frajerji in cortkani za pojest. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: trojčki
19.1.2009 15:56:32   
gt
Tri poroke naenkrat = pijani tri tedne

\o/


:)

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: trojčki
19.1.2009 23:07:57   
tatam
user posted image user posted image user posted image za lepotce!!!!!Full so lepi!!!

Mi smo bolni drugo rundo!Sedaj vročina,vetrovi...Celi dva dni sta bla v vrtcuuser posted image
Delam pa jaz v zavodu za duševno bolne,tak da je služba kar stresna in naporna.Je pa vsaj redna!Poleg tega ni problem z bolniško in dopustom,vsaj to!
Namen sem imela menjat službo,v domačem kraju (sedaj se vozim 35 km v eno smer!),pa zgleda ne bo nič iz tega.Tudi plača bi bla mogoče malo višja,ampak bi bil to dom za starejše v privatni lasti...Tak da mi niti ni žal,razen zaradi te vožnje,ker s tem zgubim uro na danuser posted image Eh,bo že!
Kahlica pa je pri nas v uporabi dobra dva tedna,prej ni blo šans sedet gor. No in do sedaj je Tosja enkrat lulal,Anej pa kakal vanjo,drugače ostaja prazna user posted image Ponavadi sedita en čas,potem pa malo gresta naokoli in medtem seveda spustita kjer pač pride user posted image Fantje,kaj češ user posted image
Aljoša je bil isti,Tjaša pa je bla pri dveh že suha podnevi in ponočiuser posted image


< Sporočilo je popravil tatam -- 19.1.2009 23:08:29 >

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: trojčki
20.1.2009 12:29:52   
pikceva
Ojla,

Mogant, res so lepotci.

No naše zdravje; po tistem kaliciu še gripa in Manca še zdej ni taprava, mi pa tudi. Ma je že bolje. Upam da bo zdaj zaenkrat konec. Tako da sem službo začela z bolovanjem ne. Pohvalno, a?!?

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: trojčki
21.1.2009 19:41:55   
Noseckica
gt, moram se vključit.....videla sem tvoje tri sinčke.........vauuuuuuuu, druga ne morem rečti. user posted image user posted image user posted image  Kakšni frajerji so! user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?