Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla
  Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla  . Ratalo pa samo od enega odnosa.
 . Ratalo pa samo od enega odnosa. V pravem času seveda.
  V pravem času seveda. 

za vse!
  za vse!  al pa jo enkrat po buči mahnem ..kaj si dovoli packa....
  al pa jo enkrat po buči mahnem ..kaj si dovoli packa....  grrrr....ti ji kar
 grrrr....ti ji kar  pokaži... jo bova toliko časa grdo gledali da nama ne bo upala nikoli več v oči pogledat
  pokaži... jo bova toliko časa grdo gledali da nama ne bo upala nikoli več v oči pogledat  ...
 ...  

, pa kje drugje.
 , pa kje drugje.  ??
 ?? 
			 Jaz bi raje tebe volila, kot pa kandidate, ki jih imamo. Ajmo pupe - TEEJAA za predsednico!
  Jaz bi raje tebe volila, kot pa kandidate, ki jih imamo. Ajmo pupe - TEEJAA za predsednico!  
   ..nej še njo boli kot nas ko jo zagledamo...
 ..nej še njo boli kot nas ko jo zagledamo... na_go,
 na_go,  
  . In mi je dal tbl. za 3 mesece, potem čimprej zanosit. Ker to ni ratalo, pa še aprila letos sem pristal zaradi krčev na urgenci, me je urgentno dal na laparoskopijo. Aprila je bila čok. cista 5x3, junija pred operacijo pa že 9x5.
  . In mi je dal tbl. za 3 mesece, potem čimprej zanosit. Ker to ni ratalo, pa še aprila letos sem pristal zaradi krčev na urgenci, me je urgentno dal na laparoskopijo. Aprila je bila čok. cista 5x3, junija pred operacijo pa že 9x5. 

posvečala...
  posvečala... 

, da sem umirala ko sem prebrala tisto o štorklah....
  		  , da sem umirala ko sem prebrala tisto o štorklah....