viator
|
Ojla punce, evo mene, končno mal mira v bajti. Ja glede krčev (to je pa moje področje), pri Lari so se začeli šele okrog 1 meseca, trajajo pa še kar (11.12. bo že 5 mesecev) , ampak je pa res, da je kakšen dan že OK in da ni več večurnega dretja skupaj, ampak tam do ene ure. Torej trend je pozitiven . Se mi pa zdi, da hrana nima glih veliko vpliva. Nekaj časa časa nisem jedla skoraj nič, sam piščanca pa riž, pa take kozlarije...pa je bilo isto hudo. Tako da jem vse, tud kavo pijem - brez tega pa ne bi zdržala, lahko mi ves futer vzamejo, sam kafeta pa ne dam. Kapljice sem probala sab simplex, pa vetrovne...pa ni bilo glih kakega učinka. Ampak pri nekaterih otročkih delajo, tako da je za probat. Sploh ene avstrijske naj bi bile v redu - samo zdejle se ne spomnem imena (evo Hanna 1 jest jamram glede spomina, imam kar ornk težave - ne vem al je demenca al so hormoni ). Je pa zanimivo, da sta imeli krče tudi obe starejši punci - Urška je nedonošena in zahirana, ko je pa do hrane prišla, je pa reva jedla in se blazno redila, ker je manjko not spravljala. Nekaj podobnega se je zgodilo tudi pri Lei, prvi mesec je dobila premalo na teži, ko sem ji začela dodajat...krči . No ampak pri obeh so se nehali okrog 3 mesecev.
|