neli99
|
ojla, sem že doma ... vse je ok. sem bla pa prepričana, da sem spet pokasirala te razparane šive. to vem da grejo peti dan ven, se razkrojijo, to pa ne vem, da je normalno, če potem rana po vrhu zgleda kot razparana zadrga ... no sem se šla pokazat prepričana da ni ok, pa me je pogledala kar ena sesra, ni najdla zdravnika, in je rekla da je to normalno. no samo da ni treba pod narkozo, pa še enkrat v bolnici ostat ... me je pa spomnila, da res ne smem dvigovat, pa noge raztegovat, pa res počivat, pa zračit ... sem se pol kar zjokala v avtu ... zdej se pa počutim mal trapasto, delam paniko tam kjer je ni. pa še bolj sem prestrašena ... zdej moram pa res pazit, pa počivat ... že 35 sem vedela, da si mela ti tut neke zaplete, sam nisem se spomnila kaj ... a tebi so tut šivi šli. ja pa mene tut tooook kakat, pa ne upam pritiskat ... upam da bo šlo, če ne bom šla pa kaj iskat v lekarno. no tok ... sem bla že kregana, kaj zdej pa moram na računalnik namesto da grem počivat ... moški, pa res ne zastopjo ...
|