Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Naša je že dva dni taka tečka nesrečka, da je ni za prepoznat. Sploh ne vem kaj ji je - me pa ima, da bi ji dodala še malo adaptiranega mleka (ker drugače ji nič ne manjka - previta je, vročine nima, mami jo neprestano lupčka in carta
torej je lahko same še lačna
. Za enkrat še vztrajam in jo neprestano pristavljam - no, bomo videli kaj bo prinesel dan 
. Držim pesti...
Me pa zanima, kakšne ste kaj kot mame, ki smo recimo mhm "starejše", men se namreč zdi, da sedaj veliko bolj kompliciram, vse me kar naprej skrbi, pa bi bilo mogoče logično, glede na "izkušnje" da bi me manj panika... Ravno ta trenutek namreč živčarim, če je z mojim pikecom vse OK, ker sem mu začela uvajati gosto hrano in ima mal čuden kakec...
...sem katastrofa od mame...takrat,ko bi mogla bit močna še za njo,sem pogorela
...čisto sem zmešana na trenutke
.
,kar izjavim,čudno izpade
,bolje da grem spat
.
,bom zvečer več napisala,danes imam en kup dirjanja sem in tja.
,ker se mi grozno
.
pred kopanjem:
Čeprav KT (zdajle sem pogledala, koliko je star tvoj dojenček - dojenčica torej) pri tebi ne gre za isto stvar, ker je še premajhna...
... pa dodala še vse ostale ... jst sem jih izpustila, ker se mi je zdelo, da so se ene samo pofočkale, pa pol nč več oglasile ... pa je lepo, da si jih zbrskala in dodala.