Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ma kaj, ko je še vreme tako, da se človeku res neč ne da. Kako ste kaj ve? Mene trebuh že malo ovira.
!
vsem.
, komi čakam da bom jedla lešnike in seveda fritelo komi čakam
SEZNAM GORIŠKE 2008
)
al je še vedno tako nizko? Hodim lulat vsako uro ponoči in podnevi pole veste kolko spim
zaenkrat ker je nevarnost da zakrvavim.
ka bo vsa usrana zaradi petard.
pa srečno
. Me je neki martru trbušček in sem zaspala šele ob 4 in ko je zvonila ura bi pa še tako spala. Zakaj ni danes petek?Se mi tako ne da še en dan prit v službo
.
v soboto itak ne more k dela popoudne! Bom držala pesti, da bo tudi v nedeljo lepo, je pa res da če je dež je prav brez veze! Zdej med tednom tako lepo vreme pole k je vikend je itak zmeri slabo vreme, ni prav greh! Jaz pridem domou skoraj ob petih in itak takrat je že mračno in ne vidim sonca razen tle v pisarni ga gledam skozi okno! Jaz si ful želim, da bo ta vikend lep, da bom lahko šla na dolge sprehode z mojo zverinco
Vloga za eno, pa za drugo,....
.