ŽogiMarogi
|
Ola punce! Evo mene, končno sm našla čas, da se vam javim, čeprav nism nič prebrala za nazaj, razen sm ujela da tudi Nasy že stiska svojo Mašo. Ne morem pa verjet koko ti je uspelo, če pomislim, da moj fnte še zdaj nima toliko kg kot tvoja. je že cela pupa in imaš že kr nekaj za nosit! Hvala vsem za čestitke. Porod je bil še kr, itak da boli, pa naj še kdo reče da ne!! Da o babici ne govorimo, prijaznost na nuli, upam da ostale dobite kero drugo, saj moja je bila katastrofa. O detaljih pa na naslednjem skupnem zmenku. Zdej pa se mučimo s spanjem, bolj malo spimo ponoči, kako noč tudi nč, ampak se tolažim da bo bolje enkrat. Malo so krivi krči. Je pa ena zlata mala lepa štručka in nam že ukazuje. Ko smo lačni je treba vse z rok spustit in hitro papcat. Ti pa naredi nasmeh na ustih prav vsaka njegova poza in faca, kako se zasmejčka, pa jeziček nam tud že pokaže,... Komaj čakam da bo lepše vreme da bova mal pohajala, mi že prav manjka zrak. Evo zdej pa moram šibat, k me že kliče, čas za previjanje in papcanje - da ne govorimo o previjanju, njegov curek nese zlo daleč, pa tud pokakau me je že. Lepo se imejte, pridno čvekajte, božajte bušije...se oglasim spet ko bo čas.... papa
|