Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:32:23
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: arielca To je pa izsiljevanje . Jah, pač je... V glavnem se hitr odločte, al bom zadnja ali ne...ker čez 5 minut grem na šiht. Dons si lahko .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:33:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Dons si lahko . O.k., ti ga dam, ampak da nauš komu povedala, da sem ga dala http://www.youtube.com/watch?v=iYAeunpp8rY On je tisti v oranžni majici, ki sem pa tja kaj zapoje.S tisto plesalko v ozadju
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:35:47
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: arielca Dons si lahko . O.k., ti ga dam, ampak da nauš komu povedala, da sem ga dala http://www.youtube.com/watch?v=iYAeunpp8rY On je tisti v oranžni majici, ki sem pa tja kaj zapoje.S tisto plesalko v ozadju Bom čist tiho.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:39:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Bom čist tiho. Ta je pa bosa.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:41:47
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: arielca Bom čist tiho. Ta je pa bosa. Ne, ne, mam copate na nogah .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 16:01:52
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kaj je to danes?Nobene na spregled? Razen silviye Neva to ti pa zamerim . A jaz nisem dobra za čvekanje ? Pa ti veš kako si me užalila?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 17:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kaj je to danes?Nobene na spregled? Razen silviye Neva to ti pa zamerim . A jaz nisem dobra za čvekanje ? Pa ti veš kako si me užalila? ja draga moja ne vem kako si se ti to razlagala,ampak,če bi samo mečvekale,bi nas poslali na ZS. Sicer si pa vrgla vabo in nato magla,ni te Pa kaj naj sama s seboj čvekam
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 18:05:59
|
|
|
|
silvya
|
Je treba delat, veš. Pa prazniki so pred vrati in stranke pritiskajo . Saj niti na računalniku ne morem bit več v miru Se mi zdi, da se ne bliža dan mrtvih ampak dan živih, ker se kupuje vse živo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 18:08:40
|
|
|
|
srki
|
Čer .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:15:19
|
|
|
|
srki
|
Dajte mi povedt, kaj je kaj novega, odkar sem malo RR postavila v kot?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse po starem . Kreg, sladkor, še malo krega in sladki greh na koncu. In kolekcija stari-izbrisanih.novih uporabnikov
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako,ampak ne tu na tej temi. Moja nona je vedno rekla(sedaj ko se bližamo dnevu mrtvih)Živih se boj ne mrtvih. Kaj pa naj bi kupovli silvya,kot vse živo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:37:38
|
|
|
|
srki
|
O, dober večer, Neva. Ja Mič, tisto o starih-novih uporabnikih me najbolj firbec.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa naj bi kupovli silvya,kot vse živo A da smo naprodaj? Včasih res
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:40:39
|
|
|
|
dory
|
jst bom pa rekla eno na uvodno temo...koliko tem končate vi? jaz vedno manj,ker vem,da morš presnet pazit kaj napišeš...zato na koncu pobrišem,da ne bo spet kej stokanja naokol...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je,svojega mneja ne smeš imet,moraš samo drugega potrdit,pa če se strinjaš ali ne. Ciao srkiiiiiii!!!!Ciao MIičččččč!!1Ciao silviyaaaaaaaaa(da nouš užaljenaaa)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A je že večer No, potem pa dober večer.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:46:55
|
|
|
|
srki
|
Mater, kje pa ti živiš? Večer je že debelooo uro.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciaoooo Natasaaaaaaaaa!!!kaj pa jaz vem,kaj je,tema je.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj to me malo mede. Ker je tema že skoraj ob petih popoldne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker je tema že skoraj ob petih popoldne. Saj je fino. Grem lahko prej čvekat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:48:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ola punce moje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ciaoooo Natasaaaaaaaaa!!! Heeeeeeeellllllllooooooooouuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Saj to me malo mede. Ker je tema že skoraj ob petih popoldne. Komu ti to praviš!1če sem reveža tamlag včeraj že ob šestih gnala spat Če sem pa mislila zaradi teme,da je že devet
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?