Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ola punce moje O, a si se vrnila z dolgega potovanja?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Komu ti to praviš!1če sem reveža tamlag včeraj že ob šestih gnala spat Če sem pa mislila zaradi teme,da je že devet Potem nisem edina, ki je malo zmedena.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:50:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ola punce moje O, a si se vrnila z dolgega potovanja? Kam sem pa šla?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:50:37
|
|
|
|
srki
|
Veste kaj, jaz sem pa že zaspana. Res. Najbolje, da grem pod tuš in v pižamo, pa čakam mojega, da pride, če bo kaj od mene sploh
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ola punce moje Ola ola Zdej mi pa povej no saj veš,kaj. Pri milem bogu,gdo zaboga pa si? Zvezdic na tone,nik pa zamenjan.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem nisem edina, ki je malo zmedena. Ne sigurn,da ne:Zdej pa še bolj,ko se pojavil tale kilometrski nik
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ne sigurn,da ne:Zdej pa še bolj,ko se pojavil tale kilometrski nik Jaz pa že vem, jaz pa že vem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:52:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ola punce moje Ola ola Zdej mi pa povej no saj veš,kaj. Pri milem bogu,gdo zaboga pa si? Zvezdic na tone,nik pa zamenjan. To sem že jaz spraševala na temi "znane mamice", če imam prave informacije, naj bi bila l_p . Ampak, po pravci, se kar malo grdo počutim, ker tako firbcam.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:53:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdej me pa niti spoznaš ne
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:53:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Srki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:54:18
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Srki Kaj, s_c, kaj se mi smeješ .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ola punce moje O, a si se vrnila z dolgega potovanja? Kam sem pa šla? Iz Londoda do Pariza
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Zdej me pa niti spoznaš ne Pa kaj misliš,da sem para para,mah ne vem kako se reče,no čarovnica! Pa dej no na ZS razloži,usmili se te stare gospe
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:55:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Smejem se ti, ker si tako lepo povedala. Mislim, da se počutiš krivo, ker firbcas - ja, jaz sem. In upam, da me bodo zdej pustili na miru. Vsaj prek ZSjev. Kako se šele potem počuti Njuška
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:55:51
|
|
|
|
srki
|
Ja, na ZS, saj Neva ne bo potem nobenemu povedala . Saj se hecam, Neva.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:57:16
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Smejem se ti, ker si tako lepo povedala. Mislim, da se počutiš krivo, ker firbcas - ja, jaz sem. In upam, da me bodo zdej pustili na miru. Vsaj prek ZSjev. Kako se šele potem počuti Njuška ja pa če je res no. Včasih bi rada kaj takega vprašala kakšno, pa me je sram, nočem, če pač oseba sama noče povedati. Jah, ne vem, če te bodo pustile na miru, saj zdaj, ko vejo, kdo si, ti lahko ravno tako pišejo. A te je kakšna nadlegovala .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
U pismo!!!pa,kaj si mahnjena na dolge nike?!!!!!!!! Pol pa spet no boom krajšala.Si me zeznila,esem se komaj prejšnega navadila karjšat,zdej pa jovo na novo Pejt nekam no......tlel me mučite.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:58:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Srki, mislim, da mi ne morejo, ker mam blokirane ZSje. Upam, da je tako. A jih imam?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, na ZS, saj Neva ne bo potem nobenemu povedala . Saj se hecam, Neva. Na to se pa lahko 100%zaneseš.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 18:59:48
|
|
|
|
srki
|
Mah Neva, pa saj ti si superbabica. Kaj pa moja mami, še računalnika ne zna prižgat , pa ne da ne boš ti znala s_c krajšat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 19:00:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Joj, srki, zdaj si me pa spomnila na tisti film Superbabica. A se ga katera spomne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 19:01:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Srki, mislim, da mi ne morejo, ker mam blokirane ZSje. Upam, da je tako. A jih imam? U, tega pa nisem videla. Imaš ja. Zakaj pa je temu tako? Spet firbec
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 19:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, srki, zdaj si me pa spomnila na tisti film Superbabica. A se ga katera spomne? Jaz se samo Babice, ki gre na jug
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 19:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A veš,ko se papiga nekaj nauči,pol gre kot na tekočem traku,pa nekaj umes pride in glej,je zmedena in mora spet na novo se naučit in to traja.Pri meni pa tako nekaj časa traja,da uklopim,imam pač dolgo lajtngo Dobila sporočilce in skapirala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 19:02:30
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Joj, srki, zdaj si me pa spomnila na tisti film Superbabica. A se ga katera spomne? Ja, ta film je bil zakon. Nadaljevanka, če se prav spomnim. No, lep čvek še naprej. Zdaj, ko vem, kdo je s_c, bom mirno spala .
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?