Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Romana, na eni poroki so bili tile: TULIPAN. So bili OK. ja sam ti so pomoje ful dragi.... Pred 6 leti: 60.000 SIT. Zdaj pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvesta a tvoj je lektor? Al kako že. No če je tako ti verjamem. pa hvala za pomoč.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:30:56
|
|
|
|
paris
|
Bejž hitr brat matovilčka, ne bom zastonj pihala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:31:09
|
|
|
|
smrka
|
na moji poroki bodo nazigali koktajlsi, muzkantje so iz Reke
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom... ko napišem še700 znakov s presledki IZVIRNO SPOROČILO: paris Bejž hitr brat matovilčka, ne bom zastonj pihala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:32:21
|
|
|
|
paris
|
Kdaj bo to smrka? Da vem kdaj bo treba striperja rihtat!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:33:11
|
|
|
|
smrka
|
oh ne se paris.. moj me se ni nc vprasu, ce mu dam roko... in vse ostale telesne organe
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:33:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: smrka no glavna nastopajoca, pa gre spat... aaaaaaaaaaaaaaaaa Glavna tukaj sem jaz...toliko v info... ne pa nisi...... A je kdo kaj reku?Romana ziher ne..ker ona spi....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Saj pomemben je one, sam - pri meni lula se sede. Če v sede pač šlo ne bo, poskrbite vsaj za to, da ne glede na veliko silo, za sabo, prosim, položite dilo. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2008724 A si dobila navdih pri Prešernu? JA njuša če pa TI TAKE PESMICE GOR LEPIŠ.....halooooooo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:37:44
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka oh ne se paris.. moj me se ni nc vprasu, ce mu dam roko... in vse ostale telesne organe A ne še? Pol nej pa sam seb prpiše, če bo rabu tvoje organe, ti mu jih pa ne boš dala!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:38:37
|
|
|
|
smrka
|
jest mu ze nebom dala!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:38:59
|
|
|
|
purple
|
Na moji poroki sta igrala dva- ate,star 50 let pa sin star 14 let. Sine super igral, ate pa tak fušal, da je bilo grozno.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:39:29
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka http://www.youtube.com/watch?v=QF0wXloHWPo evo tako le pojejo cocktailsi, ce se keri da poslusat :) Sem že prej pogledala, neeeču peeglat, neeeču praat...............
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:40:46
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris IZVIRNO SPOROČILO: smrka http://www.youtube.com/watch?v=QF0wXloHWPo evo tako le pojejo cocktailsi, ce se keri da poslusat :) Sem že prej pogledala, neeeču peeglat, neeeču praat............... ne nisi tega paris.. to so cocktailsi
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:41:37
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, naj bo ta čvekarija vsaj za nekaj koristna.a se katera spomni enga tranvestita, ki je nekaj jokcal, zakaj folk teži Britney Spears? Enkrat je bil en link na RR-youtube..samo se ne spomnem njegovega imena.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej kaj sem se spomnila - kam je poniknila LONDON-PARIS!!!!!!!!!111 Je že kar neki cajta nisem zasledila....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:42:32
|
|
|
|
smrka
|
jest ful musko poslusam, danes je pa dan mrtvih...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ej kaj sem se spomnila - kam je poniknila LONDON-PARIS!!!!!!!!!111 Je že kar neki cajta nisem zasledila.... spremenila si je nik v nekaj neizgovorljivega da o pisanju ne govorimo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:43:47
|
|
|
|
smrka
|
se mal pa grem tv gledat.. no zabavejte me... kaj bom jest zdej razmisljala kje je tranvestit, pa kje je london paris.. kva pa jest vem kje so.. no dajte... zabavejte me.. njuska, ZABAVEJ ME!!!1
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:44:13
|
|
|
|
paris
|
Opa pol sem pa mal falila , evo sem prec še te pogledala, bi blo res škoda, če ne bi, sami mladi, godni, fejst dečki , jah pol pa res striperja ne rabiš, če bi ti tile špilal
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:45:13
|
|
|
|
smrka
|
EJ PARIS, pravi zrebci so tile fantje.. sem bla na njihovem koncertu......... fak, za gate trgat res!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ej kaj sem se spomnila - kam je poniknila LONDON-PARIS!!!!!!!!!111 Je že kar neki cajta nisem zasledila.... spremenila si je nik v nekaj neizgovorljivega da o pisanju ne govorimo Res je :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:46:59
|
|
|
|
paris
|
jah pol pa ni čudn, da se tvoj neče žent, če ti pa drugi žrebci gate trgajo!
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?