Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:45:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Čista resnic,pes je boljši prijatelj,kot bilo kdo na vdeh nogah.Yes!! Splošno znano. Pes, sosed in sorodnik...na koncu spoznaš, da pes edini najboljši prijatelj.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:45:33
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi ti verjela, samo ne vem, kaj bi na to porekel S. ga ni do ponedeljka...... ..tko, da brez panike.....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi ti verjela, samo ne vem, kaj bi na to porekel S. Tanikaa komu ti to?Meni?Kdo se ne bi strinjal? Ni ti treba odgovort,vidim,da imata z Romano miš maš.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:46:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi ti verjela, samo ne vem, kaj bi na to porekel S. Tanikaa komu ti to?Meni?Kdo se ne bi strinjal? meni to tanikaa...ker mojemu bodočemu možu je ime na črko S...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:47:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi ti verjela, samo ne vem, kaj bi na to porekel S. ga ni do ponedeljka...... ..tko, da brez panike..... Ampak sve se zmenile, da ga ne vračaš. Tak da bo v ponedeljek še vedno tam.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
meni to tanikaa...ker mojemu bodočemu možu je ime na črk Hvala sem že skapirl,malo kasno,sem pa
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:48:04
|
|
|
|
tanikaa
|
In to šteje draga Neva.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In to šteje draga Neva. Kdo šteje?Kaj šteje?Pa dejte no nehat v šifrah jaz nič ne kapirammmmmmm
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
babe pa kaj se ve menite za enga skupnega al kaj?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:49:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi ti verjela, samo ne vem, kaj bi na to porekel S. ga ni do ponedeljka...... ..tko, da brez panike..... Ampak sve se zmenile, da ga ne vračaš. Tak da bo v ponedeljek še vedno tam. pa sej je moj dec reku, da je fejst dečko tvoj kretenček..tko, da sam si bo kriv..... Neva nč važn kdaj, važn, da pride.....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:50:19
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In to šteje draga Neva. Kdo šteje?Kaj šteje?Pa dejte no nehat v šifrah jaz nič ne kapirammmmmmm Šteje to, da si skapirala. Ni važno kak dolgo si rabila, glavno je da si. Nekateri nikoli ne skapirajo...pa jim je tudi fajn.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:50:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In to šteje draga Neva. to šteje, da si zakapirala....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:51:04
|
|
|
|
tanikaa
|
Pikec, nobenega skupnega. Samo romana se nekaj slini okrog mojega kretenčka.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR babe pa kaj se ve menite za enga skupnega al kaj? Ti dve sta sumljivi,draga moja,zelo. kaj je važn,da pride'A kdo pride?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In to šteje draga Neva. to šteje, da si zakapirala.... Že že,ampak še zdaj ne kapiran prav nič
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:53:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pikec, nobenega skupnega. Samo romana se nekaj slini okrog mojega kretenčka. pa sej si rekla, da mi ga daš...in jaz ga bom zdej mela... Neva sej bo..počas pa gre....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:58:03
|
|
|
|
tanikaa
|
Romana saj pravim, da ti ga dam. Samo brez povratne karte. Tak da v ponedeljek bo pri vas prava štala. Ali pa boš še bolj osameljena, ker bosta onadva nonstop na računalniku tiste igrice igrala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 20:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf sam pazte prosim, da mi ne bo treba prestavljat na spolnost - tam ne bo možno it čez 200!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:01:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Pikec brez panike. Saj se bo itak vse končalo na igranju igric, romana pa bo itak še naprej visela na RR.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:01:56
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romana saj pravim, da ti ga dam. Samo brez povratne karte. Tak da v ponedeljek bo pri vas prava štala. Ali pa boš še bolj osameljena, ker bosta onadva nonstop na računalniku tiste igrice igrala. evo pa si pokvarila vse skupi..... tko, da sem začela razmišljati kaj zdej narediti... ker je že moj dec čist zmešan...zdej si je kupu nov monitor, ki ga mam čez celo mizo skor, pa ne vem kake slušalke, ki predvajajo ne vem "kuk hud" zvok..... ...in mam enega tazga psihota dost doma.... ..tko, da sem že v dilemi... za začetek grem sama pod tuš in bom razmisla o vsem skup, če se mi sploh splača....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zarad mene lahk mata tvoj Kremenček in Romana tud sajbr seks prek msn-ja al kakga druzga medija, dokler to ne vpliva na vsebino poštov na RR čveku. Če se bosta pa šla sajbrseks na čveku, pa naj bosta prosim natančna v opisih...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:06:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ok Pikec se bom držala tvojih navodil.... p.s. sam zvezdice mi pust pri miru.....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:10:03
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Če se bosta pa šla sajbrseks na čveku, pa naj bosta prosim natančna v opisih... Aha, sem pes taco moli.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm ne vem zakaj bi tja pes taco molil...v tem primeru tvoj Kremenček neki moli ali moli...kukr bo bl prou
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.11.2007 21:16:56
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR hmmm ne vem zakaj bi tja pes taco molil...v tem primeru tvoj Kremenček neki moli ali moli...kukr bo bl prou Ni kremenček ampak kretenček. Hja, ne zmotavaj se zdaj. Ti vse skupaj vzpodbujaš, ker komaj čakaš na pikantne podrobnosti.
|
|
Kdo je izbral ime?ErinKdo je bil tisti, ki je dokončno odločil o imenu otroka?mati (
22%)

oče (
10%)

skupaj (
68%)
Število vseh glasov: 285Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!