|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana, a tebi tudi?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
JEEEJ, Njuška zadnja na 200-ti strani.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:14:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Romana, a tebi tudi? sploh ne govor....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Romana, a tebi tudi? sploh ne govor.... To nas je hotla skenslat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:18:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Romana, a tebi tudi? sploh ne govor.... To nas je hotla skenslat. pomoje nas je hotla čist z virusi zasut, da bi si računalnik pucale in pedenale in ona bi lepo zaklučila temo tle gor....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:20:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 luga j Njuška si nehala virosov okrog pošiljat.....???? Jah, edin tebi bi ga še...drugač sem pa zamenjala antivirusni program...ker ta ki sem ga mela ni vredn nič
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:23:11
|
|
|
|
smrka
|
pa kva se zmer smrdis tle.. sej nebos ti koncala te teme.. itak da se nebo koncala, ker je naslov tak!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:37:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Romana, a tebi tudi? sploh ne govor.... To reče gospa , ki je nedavno tega..spomnim se kot , da bi bilo včeraj..veselo pošiljala datoteke po msn, z zelo strupeno vsebino
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ona je bila ta!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:40:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Aja, ona je bila ta! Ne, tokrat je bila ena druga...Romana je svoje pošiljala že nekaj časa nazaj..ona je pionirka v tem na msn
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:40:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka pa kva se zmer smrdis tle.. sej nebos ti koncala te teme.. itak da se nebo koncala, ker je naslov tak! Ti pa tih..ti moraš z mano držat al pa tiho
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:52:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Aja, ona je bila ta! Ne, tokrat je bila ena druga...Romana je svoje pošiljala že nekaj časa nazaj..ona je pionirka v tem na msn pa to je že dolgo nazaj...... jaz sem vsaj osebo od katere sem to dibovala takoj zablokirala...ti pa še tega ne veš od kje dobivaš te viruse....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:54:51
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Aja, ona je bila ta! Ne, tokrat je bila ena druga...Romana je svoje pošiljala že nekaj časa nazaj..ona je pionirka v tem na msn pa to je že dolgo nazaj...... jaz sem vsaj osebo od katere sem to dibovala takoj zablokirala...ti pa še tega ne veš od kje dobivaš te viruse.... Vem, lahko ti točno povem..od enga policaja žena mi je včeraj poslala virus, nevede seveda.Se mi je danes ful opravičevala..njej ga je poslal en tip, ki ga ni šlivila...in se ženska zdaj ful sekira..samo nima kaj...tistga bi bilo pa treba ustrelit Unga tipa je pa dala na ignore...itak
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:21:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sam fora je še v tem, da me firbčne babe to še vse lepo odpremo.... ..tipično za babji firbec....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:26:46
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja sej pri meni ne vem kako je bilo..vem da je teta takoj kliknila na link, pa mi težila kva ji pošiljam prazen link..meni pa nič jasno..jaooo...ja radovednost je ubila mačko, to pa itak
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:39:13
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
ti danes sploh NETEČNOBA a vam še ni ratal na top (nevemkolkže)prlezt?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:40:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* ti danes sploh NETEČNOBA Ja, se moram poboljšat..bo še kdo mislil,da sem prijazna..torej: ZGINTEEEEEEE
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:42:23
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* ti danes sploh NETEČNOBA Ja, se moram poboljšat..bo še kdo mislil,da sem prijazna..torej: ZGINTEEEEEEE ja ti pa res čeprou sm z netečnobo mislna romano 26 amapak sei se bom zud z tvojim odgovorom zadovoljila ;ZgIIINTE
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:45:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* ja ti pa res čeprou sm z netečnobo mislna romano 26 amapak sei se bom zud z tvojim odgovorom zadovoljila ;ZgIIINTE Ah, Romana...ona je v teženju itak čisti amater...jaz danes nisem bila čisto v formi, zato me lahko šteješ, izjemoma seveda, med netečnobe...se bom popravila..
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 23:48:52
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: *BeiiBii* ja ti pa res čeprou sm z netečnobo mislna romano 26 amapak sei se bom zud z tvojim odgovorom zadovoljila ;ZgIIINTE Ah, Romana...ona je v teženju itak čisti amater...jaz danes nisem bila čisto v formi, zato me lahko šteješ, izjemoma seveda, med netečnobe...se bom popravila.. okaii.Njuškica(dons izredoma drgač je kr njuškalo) drgač pa Citiram njuškico(še 1krat ponaulam dons izredoma) ZGIIIIINTE zakaj se zmeri začnem smejat k nalimam tegale hudička
< Sporočilo je popravil *BeiiBii* -- 3.11.2007 23:49:14 >
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 0:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
No men začne končnooooooooooo net delat pol pa vse dol zlezete.... hmmmmm čuden je ta svet
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 10:24:02
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
dobrooo jutro.....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 14:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
skoro je tema na drugo stran padla.... to pa ja ne gre.... cccc....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 15:41:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kako ste se ulenile...hahahaha...tema je skoraj mrtva...no, saj tako je prav
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.11.2007 15:45:32
|
|
|
|
purple
|
Jaz sem nazajjjjjj!
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?