|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikotem končate vi?
4.11.2007 22:48:21   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa

Bolje, da se poslovim, od te teme, saj se nisem zato včlanila, da se se bomo delali norca en iz drugega!

Sem se pač napačnim pridružila!!!!!!

Ah dej no bodi občutljivčkana. kot ena mimoza..user posted image Tale tema je namenjena za čvek, pa tudi za to, da se delamo norca drug iz drugega...brez meja torej.Ne vse tako za slabo vzet..malo si za nazaj preber, kakšne žaljivke sem morala jaz, uboga žrtev  ,že prenest...pa ti bo takoj lažjeuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu ciboxa)
Neposredna povezava do sporočila: 5176
4.11.2007 22:48:48   
Anonimen
Njuška... misli siuser posted image  da se me boš tk zlahka rešla.

Ciboxa.... em... zakaj si pa tk huda? Aja... čist nova si še. No lej... tu se v resnici nihče ne prepira, pa nihče nič slabega ne misli. sam pač tak način čveka imamo. In ni potrebe, da si užaljena. ker smo vse vesele, da si se nam pridružila.

Aja... čvek teme sicer niso za brat, ker so neprebavljive, pa poneumljajo. kar si tud že sama ugotrovila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5177
4.11.2007 22:49:00   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ti a tist s postlo je blo namenjeno temu, da bom hvaležna da sem samska?

Ja, tako nekak..ker pri meni je tudi tako, kot v tem posnetku..samo da je mogoče moj (zaenkrat) še bolj amater.Ta na posnetku je res profi.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
4.11.2007 22:49:45   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Njuška... misli siuser posted image  da se me boš tk zlahka rešla.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image Ti si bila že odsotna, zdaj si pa kar spet tukaj.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Odpeketaaaaaaaaaaaajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
4.11.2007 22:50:06   
Anonimen
Očitno nisi dobro prebral PikecO RR, ko sem napisala da sem si najbolj zapolnala prvih par, potem pa ti čista logika pove, da sem strani preskakovala.
Kar se pa tiče mojega imena pa si nebeli glave, saj očitno nimaš pojma od kod je "ciboxa", da pa neboš mislil, da imaš ti božanskega.

Bolje, da se poslovim, od te teme, saj se nisem zato včlanila, da se se bomo delali norca en iz drugega!

Sem se pač napačnim pridružila!!!!!!

Haloooooooooooo no bejba, ne bit užaljena....Sej TO je bla dobrodošlica....

Sicer pa je Njuškalo vse sorte od njuš dalje, pa mene tud zmerjajo od pikonje dalje...

Jst sem pa mislila, da se nam boš na čveku pridružla, ne zbežala dol...
Tist, z medaljo je blo pa na pol resno mišljeno, ker kdor to flancanje prebere RES SVAKA MU ČAST, ker največkrat, no pardon, v generalu nima ne repa ne glave......

Ne bit jezna noooo in prit čvekat, smo vsake nove veseli...dej ne se jezit noooooo....
(si nova ane, ne povratnica)...dobrodošla resno.... ne zdej zbežat, noooooo

(odgovor članu ciboxa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5180
4.11.2007 22:50:26   
Anonimen
Jz sem se odločla da pobegnem. ker mi je zadnje čase preveč hudo tu kjer sem s temi ljudmi.
A ima katera kakšno idejo? kam lahk pridem s 45 evri?user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5181
4.11.2007 22:51:02   
Njuškalo

sam pač tak način čveka imamo. In ni potrebe, da si užaljena. ker smo vse vesele, da si se nam pridružila.

Hm......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5182
4.11.2007 22:52:00   
Njuškalo

Jz sem se odločla da pobegnem. ker mi je zadnje čase preveč hudo tu kjer sem s temi ljudmi.
A ima katera kakšno idejo? kam lahk pridem s 45 evri?user posted image user posted image

Zakaj pa glih s 45-imi evri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5183
4.11.2007 22:52:16   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

sam pač tak način čveka imamo. In ni potrebe, da si užaljena. ker smo vse vesele, da si se nam pridružila.

Hm......user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5184
4.11.2007 22:52:43   
Anonimen

Zakaj pa glih s 45-imi evri?

ker je trenutno to moje celo bogastvo kar ga premorem.user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5185
4.11.2007 22:54:52   
Anonimen
kam lahk pridem s 45 evri?

Do Brda pri Kranju. Pol pa mene pokliči. Jst sem čist kulturna tud v postli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5186
4.11.2007 22:56:31   
Anonimen

kam lahk pridem s 45 evri?

Do Brda pri Kranju. Pol pa mene pokliči. Jst sem čist kulturna tud v postli user posted image

ne smrčiš? ne prdiš? ne govoriš?

ne dihaš?user posted image  Ok dihaš lahk, ti dovolim.

No sej itak pridem... me bo Miklavž prinesel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5187
4.11.2007 22:56:41   
Njuškalo
Jah, revna si...sej bo kmalu plača (če jo imašuser posted image ).Če hočeš nekaj v življenju spremenit, si boš morala narediti plan.Vsekakor pa ne gre kar iz danes na jutri, čez noč ni nič.Še malo bo verjetno treba potrpet.Bodi optimist, ker če misliš negativno, kar privlečeš k sebi negativno energijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5188
4.11.2007 22:58:41   
Anonimen

Sicer sem Miklavžu pisala naj mi prinese enga konkretnega...ampak boš pa tud ti dobra za prvo silo. Ni čist tisto kar bi jst htela ampak bo...za silo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5189
4.11.2007 22:58:50   
Anonimen

Jah, revna si...sej bo kmalu plača (če jo imašuser posted image ).Če hočeš nekaj v življenju spremenit, si boš morala narediti plan.Vsekakor pa ne gre kar iz danes na jutri, čez noč ni nič.Še malo bo verjetno treba potrpet.Bodi optimist, ker če misliš negativno, kar privlečeš k sebi negativno energijo.user posted image

Plače nima, delam pa na tem, da bi bila. trenutno sem na socialni (pride šele 21.  -do takrat pa nobenga ne briga kaj bom jedla, na srečo mam streho nad glavo, pa toplo postlo tud.

To o negativni energiji je pa čista resnica.... SEj zato bi zbežala.user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5190
4.11.2007 22:59:37   
Anonimen

Sicer sem Miklavžu pisala naj mi prinese enga konkretnega...ampak boš pa tud ti dobra za prvo silo. Ni čist tisto kar bi jst htela ampak bo...za silo user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja čaki no, če sem ti prejle lih zrihtala dabl dejtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5191
4.11.2007 23:01:46   
Njuškalo
Kakšno izobrazbo pa imaš , Matovilka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5192
4.11.2007 23:03:27   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

ja čaki no, če sem ti prejle lih zrihtala dabl dejtuser posted image

Aja a pol bomo štirje?

Kul - moram kurbomaksimus kupit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5193
4.11.2007 23:03:29   
Anonimen

Kakšno izobrazbo pa imaš , Matovilka?

Zaenkrat gimn. maturant. Ko bom pa diplomirala (em... enkrat do penzije se mi zdiuser posted image ) bom pa prfoksa

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5194
4.11.2007 23:04:19   
Anonimen

Kul - moram kurbomaksimus kupit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5195
4.11.2007 23:05:30   
Njuškalo
Mater Pikec..tebe pa razganja, odkar si Colta videla..da ti ni slučajno hudič na zs. poslal še kakšnih slik, meni pa ne?Ker potem bojo glave leteleuser posted image
Matovilka, mogoče bi za začetek probala v Lidlu, imamo tudi nekaj gimnazijskih maturantov...plače so dobre, pa vse drugo tudi kokr tok..vsaj denar bi imela.Potem bi pa videla, ali bi bila to začasna ali trajna varianta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5196
4.11.2007 23:08:04   
Anonimen

Mater Pikec..tebe pa razganja, odkar si Colta videla..da ti ni slučajno hudič na zs. poslal še kakšnih slik, meni pa ne?Ker potem bojo glave leteleuser posted image
Matovilka, mogoče bi za začetek probala v Lidlu, imamo tudi nekaj gimnazijskih maturantov...plače so dobre, pa vse drugo tudi kokr tok..vsaj denar bi imela.Potem bi pa videla, ali bi bila to začasna ali trajna varianta.

Njuška a gim. mat. mate v lidlu al kaj?
men so pa rekli da ne moreš z mojo izobrazbo delta v nobeni trgovini.
No v torek mam še en razgovor... bomo videli kaj bo. Sicer ne bo polni delovni čas... verjetn niti polovični... ampak ok... v tem trenutku je vse boljše kot nič.

No me pa čaka še kr neki izpitov pa se bojim da mi bojo ostali še olala let, če jih letos ne naredim... mah klinac... sej ne vem kaj bi sama s sabo.

To je najslabš.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5197
4.11.2007 23:08:28   
Anonimen
Mater Pikec..tebe pa razganja, odkar si Colta videla..da ti ni slučajno hudič na zs. poslal še kakšnih slik, meni pa ne?Ker potem bojo glave letele

Nikol nauš zvedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5198
4.11.2007 23:11:45   
Anonimen
Poroči se user posted image ...

K je men tko zaštekalo (no jst sem zaštekala zarad službe)...me je (ex)mož zbrcal delat diplomouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5199
4.11.2007 23:13:20   
Anonimen

Poroči se user posted image ...

Sej bi se... pa ni primernega kandidata nikjer...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?