Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:25:39
|
|
|
|
Taula
|
Evo..moj dec se je vrnil. Če preživi javim jutri.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:26:04
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne pozabi na strup
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:26:36
|
|
|
|
Taula
|
Nič čakat...poklicat. sej sem pa ne digne Pošlji SMS še. Taki da te ziher pokliče nazaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:27:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Omeni kuhinjski pult, dodatke...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:27:16
|
|
|
|
Taula
|
Ga še ni v spalnico...bo prišel..rekel oprosti lubi.Kolk je predvidljiv.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:27:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:27:48
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, izvirnost jim ni glih...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:28:13
|
|
|
|
tanikaa
|
Romanči ...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:28:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pikonja zlata, močno te objemam. Ti mu kr sendi sms, da nej pride na čaj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:30:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romanči ... kaj je moja draga???
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pošlji SMS še. Taki da te ziher pokliče nazaj. Nč odgovora (v zagovor je totalni antitalent za tehniko: mobi ma samo v službi, doma je na varnem na omari, popoldan sploh ne pogleda....) Pa klicala sem v odmoru med nekim izobraževanjem...tko da . Bom poskusla še v pon. v službo, pol pa bbbbbbbbbb (sam šit je k sva kao zmenjena da se dobiva, pa ne dvigne, pol pa k se v avtu pelem mimo mi pa maha k blesav - sem že mislila da je kej z avtom narobe in doma vse luči sčekiram pa žmigovce, pol se pa spomnim, da je bla tist njegova jakna ...)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:31:56
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romanči ... kaj je moja draga??? Lavju.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:32:16
|
|
|
|
Taula
|
Pri tej vajini hitrosti se bosta poročlia ravno v domu za penzijoniste.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:32:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pošlji SMS še. Taki da te ziher pokliče nazaj. Nč odgovora (v zagovor je totalni antitalent za tehniko: mobi ma samo v službi, doma je na varnem na omari, popoldan sploh ne pogleda....) Pa klicala sem v odmoru med nekim izobraževanjem...tko da . Bom poskusla še v pon. v službo, pol pa bbbbbbbbbb (sam šit je k sva kao zmenjena da se dobiva, pa ne dvigne, pol pa k se v avtu pelem mimo mi pa maha k blesav - sem že mislila da je kej z avtom narobe in doma vse luči sčekiram pa žmigovce, pol se pa spomnim, da je bla tist njegova jakna ...) Evo. Greška. Zdaj sem se spomnila, kak sem se jaz zacopala v mojega Kretenčka.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:33:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tanikaa ima pa lepo rit, ija ija oooo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:33:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Pri tej vajini hitrosti se bosta poročlia ravno v domu za penzijoniste. Al pa še kasnej, pa bo počakala, da ji bo sam Versace delal poročno obleko?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo. Greška. Zdaj sem se spomnila, kak sem se jaz zacopala v mojega Kretenčka. Kje?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:34:38
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Tanikaa ima pa lepo rit, ija ija oooo Danes sta dve besedi prepovedani: pir in rit.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:34:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romanči ... kaj je moja draga??? Lavju. lavjutuuuuuuu.....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:35:32
|
|
|
|
Raho
|
Ej, Piko, tega zadnjega tvojega posta pa še jaz ne razumem - kakšen mobi pa omara pa jakna... Ne štekam. Sem čisto nafilana s temi hormoni.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa a bi ti prosim zdej razložila....kronoligijo začetkov... da vem kje delam napake
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:36:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Raho, če sem jaz tole prav razumela, sta bla zmenjena, on ni dvignu telefona, ona se je pa mim njega peljala, pa se je šele doma spomnila, da se mim njega peljala??? AL KAKO=
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:37:11
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Evo. Greška. Zdaj sem se spomnila, kak sem se jaz zacopala v mojega Kretenčka. Kje? Ne kje? Kako!!!!!!!!!! Eno soboto smo z babami žurali. Kretenček mi je plačal pijačo, kot že toliko poprej, samo jaz nisem mela časa zanj. No, potem sem se zmehčala in je pač tisti večer bil moj. Pa tanika že v nedeljo pozabi na njega. V sredo pa se peljem po mestu, pa ga srečam. Tak iz avta ga vidim in: Waaaaaau, kakšen tip. Pa kaj si ti nor. Telefon v roke, kličem prijateljico, da kaj mi ni povedala, da sem bila s tako seksi tipom v soboto. No, in v soboto sva se srečala ponovno...kao po naključju in pravljica traja še danes. Z vmesnimi zastrupitvami.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:38:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR tanikaa a bi ti prosim zdej razložila....kronoligijo začetkov... da vem kje delam napake Tu, da se nisi ustavila. KOZA. Jaz sem morala do sobote trpeti. Od srede do sobote. In kaj ti je to treba??? In kaj misliš, da si zdaj on misli???? Valda da to, da se nisi hotela ustavit. KOZA.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.11.2007 21:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ej, Piko, tega zadnjega tvojega posta pa še jaz ne razumem - kakšen mobi pa omara pa jakna... Ne štekam. Sem čisto nafilana s temi hormoni. Dejstvo1: mobi vedno doma pušča na omari. Ga ima sam v službi. Dogodek1: -ko sem šla domou sva se srečala na vasi on cufuz, jst v avtu -on maha in pozdravla -mene pa panika da je z avtom kaj narobe -doma sčekirala avto če dela vse kar ima šaltar Epilog1: -mi je svanulo da je bil on ko sem bila že v bajti in stavla kuhat krompir -sem se spomnila njegove jakne A je kej bl jasno? Sej pravim kukr froci
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?