Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
sestanek, bivšo direktorco, en sestanek ob 10. en ob 17. pa Bled, pa cerkev, pa poslovne prostore od Enote, pa modrega BMW-ja.... mmmmmmmmmmmmmmm in pol me je zbudil piš vetra k je začel loputat z loputko na dimniku od nape.... bemti, pa lih dobr se je vse skp začel odvijat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:17:48
|
|
|
|
purple
|
Pa v BMW-ju je bil...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:18:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja sam tvoj kremenček ne more nardit primerjalne analize, ker nima primerljivih vzorcev, oziroma mu manjka ena izmed primerjalnih komponent NI KREMENČEK, AMPAK KRETTTTTTTTENČEK.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:19:37
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Tanikaa, da nimama še kaj drugega skupaj. Kaj
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
NI KREMENČEK, AMPAK KRETTTTTTTTENČEK. ah isto sranje drugo pakovanje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:20:33
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: purple Tanikaa, da nimama še kaj drugega skupaj. Kaj Ne vem, sprašujem. Vlko rit?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:21:22
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne pa ni. Kremen je vrsta peska, Kretečnek pa je moj lubi, lubi, lubi.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Mič, evo še zate. Tenks :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:22:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: purple Tanikaa, da nimama še kaj drugega skupaj. Kaj Ne vem, sprašujem. Vlko rit? Midve vlko rit????? Od kje pa tebi to???? Midve mave lepo, seksi, oh in sploh rit.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne pa ni. Kremen je vrsta peska, Kretečnek pa je moj lubi, lubi, lubi. okej kul....ampak trdo je pa oboje (vsaj na obroke - sej veš kako gre una: Sloveeeenci kreeeeeeeemeniti.....)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:25:43
|
|
|
|
purple
|
Dans mi je pa fajn. Seksam na mesto Mič, mam veliko seksi rit.... Pikec, ti mi še pa kar ne poveš, kdo je bil v BMW- ju.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec, ti mi še pa kar ne poveš, kdo je bil v BMW- ju. .... direktorca ziher ne
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:27:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej kul....ampak trdo je pa oboje (vsaj na obroke - Kako pa ti to veš?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Midve mave lepo, seksi, oh in sploh rit. Itak :))))))))))))))))))) eni moramo pa matematiko obvladat..... .... in konurbacije in sovasja.... ni pravice,ni
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:28:45
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pikec, ti mi še pa kar ne poveš, kdo je bil v BMW- ju. .... direktorca ziher ne Je bil saaaaaaaaannnnnnjjjssssssskkkkiiii.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:29:29
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Midve mave lepo, seksi, oh in sploh rit. Itak :))))))))))))))))))) eni moramo pa matematiko obvladat..... .... in konurbacije in sovasja.... ni pravice,ni Saj jaz delam namesto tebe.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej kul....ampak trdo je pa oboje (vsaj na obroke - Kako pa ti to veš? Točno !!!!! Ti ne seksaš....
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:33:33
|
|
|
|
tanikaa
|
Pikonja ne izzivaj. Ne izzivaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:34:53
|
|
|
|
HuAnita
|
Čveke, čveke.... Danes pa sem tako.... žalostna. Pa ne zato, ker je deca SPET bolna, pa NIČ ne spimo ponoči, ampak sem izvedela kup stvari o svojem preminulem bratu. In te stvari niso bile prijetne , moj bog!!! Skratka, da vam ne zamorim, grem raje dol. Neva, ju3 prišibamo v Ankraran.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Saj jaz delam namesto tebe. fouš sem ti
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pikonja ne izzivaj. Ne izzivaj. A me boš naspenkala ?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:37:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Čveke, čveke.... Danes pa sem tako.... žalostna. Pa ne zato, ker je deca SPET bolna, pa NIČ ne spimo ponoči, ampak sem izvedela kup stvari o svojem preminulem bratu. In te stvari niso bile prijetne , moj bog!!! Skratka, da vam ne zamorim, grem raje dol. Neva, ju3 prišibamo v Ankraran. Samo lepo te prosim, ne verjami vsemu kar slišiš. Če bi ti vedela, kaj sem vse jaz slišala o sebi po smrti mojega moža. Zdaj mi je smešno. Ne poslušaj kaj ljudje govorijo ... Nikoli.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:38:01
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Saj jaz delam namesto tebe. fouš sem ti Saj boš kmalu nadoknadla s svojim dragim.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:38:22
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pikonja ne izzivaj. Ne izzivaj. A me boš naspenkala ? Kaj za enga vraga pa je zdaj spet napenkala??? Še malo pa bom v prekmurščini pisala.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.11.2007 21:39:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Joj, pozabila sem vam napisat, da bom jutri obula čevlje št. 38 in ne 39 kot do sedaj Pa eno kilo bom manj vagala
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?