Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 18:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva matovilc, a te še adrenalin drma, a?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 18:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ne adrenalin... me bolj una osemka v indeksu Je čist nova, pa veš kako diši Škoda sam ker je sama... sem upala da ji bo kaka 6ka delala družbo, sam očitno ne....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pa nasledno rundo... sej veš, bojo še prilike.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ne ne adrenalin... me bolj una osemka v indeksu Je čist nova, pa veš kako diši Kaj zdaj, si naredila :)?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ne ne adrenalin... me bolj una osemka v indeksu Je čist nova, pa veš kako diši Kaj zdaj, si naredila :)? Današnjega ja. Unga od prejšnjega tedna pa ne. No ok, ni še rezultatov, pa tud ne nekega pretiranega upanja, da bom. Sicer pa... ostanimo optimisti
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa... ostanimo optimisti Veš kok sem jih jst nardila na to foro... huh kje so ti cajti
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Današnjega ja. Tole je pa vredno enega pivca :) Sam počaki, da se najem....:)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sicer pa... ostanimo optimisti Veš kok sem jih jst nardila na to foro... huh kje so ti cajti Ja Pikec tudi jaz... ampak Nekdo tam zgoraj se je (očitno) zdej odločil da me bo kaznoval za vse izpite ki sem jih naredila - ne me vprašat kako- ene celo res ČUDEŽNO. Zdej se pa učim pa učim, pa... ni rezultatov. Mič... a lahk zbiram? jz bi raj en VELIK hamburger... tebi pa častim pir. Aja pa ostale tud vablene
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Neva.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Motoviček moj,kak si?Je danes dober dan za tabo?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Mič... a lahk zbiram? jz bi raj en VELIK hamburger... tebi pa častim pir. Aja pa ostale tud vablene kamot :) A nič na študentske žure ne hodiš, da ne piješ piva? Al je kaj drugega zdaj moderno?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ojla Motoviček moj,kak si?Je danes dober dan za tabo? JA! (končno). Si tud ti vablena na pir al pa na hamburger... al pa kr oboje Mič... časi študentskih žurov so zame mimo (čeprav se tu in tam na kakšnega še ušunjam). Sicer sem pa lih 14 dni nazaj sklenila da na žurih pijem sam še pir.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ... časi študentskih žurov so zame mimo (čeprav se tu in tam na kakšnega še ušunjam). Sicer sem pa lih 14 dni nazaj sklenila da na žurih pijem sam še pir. Kako so mim Ker to je najboljše od vsega....:))))))
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kako so mim Ker to je najboljše od vsega....:)))))) ma ne mimo kot bedasto ampak mimo kot da mi je pretekel čas, pa se moram zresnit štekaš?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ampak mimo kot da mi je pretekel čas, pa se moram zresnit štekaš? Če štekam :)? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ampak mimo kot da mi je pretekel čas, pa se moram zresnit štekaš? Če štekam :)? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! No poj te bom pa enkrat pelala na hamburger pa ti na dooolgo vse razložila. matr sem lačna... pa moram počakat kolegico da konča s šihtom da greva na hambuuuurgeeeer. A mi zna ktera povedat za ka folk vozi po cestah kot bi si želeli umreti? danes sem videla enih 6 takih idiotov. In to enga za drugim.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A mi zna ktera povedat za ka folk vozi po cestah kot bi si želeli umreti? Polna luna :):
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica No poj te bom pa enkrat pelala na hamburger pa ti na dooolgo vse razložila. Na hrano me ne smeš vabit, ker se me potem ne boš znebila.....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A mi zna ktera povedat za ka folk vozi po cestah kot bi si želeli umreti? Polna luna :): Ma tista je že mim. Al ne?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
uffffffff dobr tek.. jst pa šibam migat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A mi zna ktera povedat za ka folk vozi po cestah kot bi si želeli umreti? Polna luna :): Ma tista je že mim. Al ne? Zgleda, da še pušča svojo senco....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR uffffffff dobr tek.. jst pa šibam migat. Kam letiš?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec dobro športaj... Mič....sej boš lahk kmal dvojne porcije jedla ker bom jaz na dieti. čakam sam pravi navdih da začnem. (Upam da bo to jutri )
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 19:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR uffffffff dobr tek.. jst pa šibam migat. Kam letiš? s cmokco greva na eno new age aerobiko
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?