|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko tem končate vi?
5.12.2007 20:30:47   
purple
S_C ti kar malo zavidam, mmm, no, kaj pa vem..... saj bo moj miklavž tud sladek.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
5.12.2007 20:31:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Jaz sem tut dobla miklavža- ravnokaruser posted image Mozartove kuglceMLJASK

Uf jz sem si pa kr sama nabavla... rumove kuglceuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7902
5.12.2007 20:32:38   
purple
Zadnje čase pa samo neke kroglice okrok tebe lavfajo.user posted image  Kronik!user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
5.12.2007 20:33:21   
Strawberrie Cherrie
Zdej grem pa spat.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
5.12.2007 20:34:24   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

ojla pupce moje!
posebi vidve mamice malih bolničkovNjuška kako poteka okrevanje?
S-C sem na drugi temi prebrala,da je še vedno bogi tvoj.user posted image user posted image

Bomo videli, kaj mi bojo zjutraj povedali..ali se bo tamav spokal domov kaj kmalu.Danes je bila popoldne pri njem babica, pa nisem potem videla kirurga, ki naj bi ga prišel pogledat.So pa imeli v bolnici Miklavža z angelčki, ki je prišel čisto do vsakega otroka, pa potem je še duhovnik prišel družbo delat.Sploh se je dalj zadržal pri otrocih, ki niso imeli obiskov, da jim je malo moralo dvignil.
Kje pa piše kaj o tamavmu od S_C?Nisem na tekočem.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
5.12.2007 20:35:16   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Jaz sem tut dobla miklavža- ravnokaruser posted image Mozartove kuglceMLJASK

Uf jz sem si pa kr sama nabavla... rumove kuglceuser posted image

Ja, človek hitro pade v alkoholizem...verjetno boš rekla, da lahko nehaš kadar hočeš a ne?user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
5.12.2007 20:36:30   
purple
Tema bolnica da ali ne.

Upam, da bosta oba malčka res kmalu zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
5.12.2007 20:45:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo]

Ja, človek hitro pade v alkoholizem...verjetno boš rekla, da lahko nehaš kadar hočeš a ne?user posted image

zakaj bi pa človek hotel nehat?user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7908
5.12.2007 20:46:07   
Njuškalo
Sploh se ne spomnim, da bi videla tisto temouser posted image Bi bilo fajn, da še tukaj kaj napiše S_C, kako je s tamalim, ker to temo ziher berem.Groza no..sva kar na istem kar se sinov tiče, samo da jaz moram rečt, da so na JE ful prijazne sestre, nimam kaj rečt..edino o strokovnosti zdravnikov na tem oddelku, ki sva bila midva, bi se dalo govortuser posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
5.12.2007 20:52:29   
purple
Res me kar stisne pri srcu, ko pomislim na vaju. Kaj je to bolezen, strokovnost zdravnikov, prijaznost osebja- vem še predobro. Naš drugi sine je bil toliko po bolnocah, da smo kmalu nehali šteti. Zato vama še posebej želim, da se bolezen čimprej umiri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
5.12.2007 22:17:58   
Njuškalo
No, danes bom pa po dolgem času zadnja.user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
5.12.2007 22:18:43   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo]

zakaj bi pa človek hotel nehat?user posted image user posted image

Aha..ti si še v tisti stopnji, ko misliš, da sploh nimaš problema...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
5.12.2007 22:57:23   
mami_miki
no...se pridružujem vaši temi....jaz sem ga zadnje čase vsak vikend skor tankala...zdaj pa sem ful prehlajena- to pomeni, da sem dobila opozorilo naj nehamuser posted image  pa ne kadim več...kr tako-na hitrco...

najprej sem samo na žurkah kadila, potem že enega ob kavici itd. no, zdaj že dva dni ne, in me nič ne matra...

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
6.12.2007 6:38:19   
Anonimen
Dobrooo juuutrooo!

(prva sem, prva sem!user posted image )

Eno user posted image  za vse, da vam dvigne pritisk, pa dobro voljo. čaka nas en suuuupeeer dan!

Tako da nsmeh na usta in veselo v novo jutro!

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7914
6.12.2007 7:04:14   
srki
O, dobro jutro, sem malo zanemarila to temo.

Sem kaj zamudila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
6.12.2007 7:08:54   
Anonimen
Nič, razen rumovih kuglcuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7916
6.12.2007 7:48:15   
srki
Kaj je z njimi, se jih je katera preveč najedlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
6.12.2007 7:50:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Kaj je z njimi, se jih je katera preveč najedlauser posted image .

Nee... sam mene Njuška obtožuje da sem alkoholičarka. pa itak pooojma nima. user posted image Jaz lahko neham (jest kuglce, da se razumemo) kadarkoli. Tako da nisem ne alkoholičarka ne čokoholik.
Na-a, jaz pa že ne. pa res neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7918
6.12.2007 8:12:15   
Strawberrie Cherrie
Njuška hruška,mi2 sva naprej imela eno bakterijo - zelo zmedeno izgovarjajo njeno lat.ime, vsak drugače, izvidov pa še nimam v rokah, ker nimam odpustnice.
Drugič sva šla v bolnico zaradi rota virusa s katerim je prišel v stik samo v bolnici. se pravi, da smo ga tam pobrali in v bolnici tudi preboleli.
tretjič sva šla v bolnico zaradi calici virusa, ki ga je verjetno staknil tudi v bolnici, čeprav ne vem kako, ker sva bila v izolaciji. nevermind, calici ni potrjen, ker niso pošiljali več drekeca pekeca v Mb, v vsakem primeru ni zdravila - se mora sam izločiti.
trenutno je problem neješčost in pa to da se je fino prehladil - vbolnici - kar sploh ni čudno, imajo 28stopinj, malo prepriha inže fašeš prehlad. ga pa silimo jest-to je tko, da ga vzameš v roke, in mu bulaš hrano po grluuser posted image da poje okoli 100ml kašice dnevno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
6.12.2007 8:34:02   
Anonimen
Jutro!!!!
S-C calci bakterijo lahko prinese na sebi tudi zdravstveno osebje.
Njuška torej bo tmali končno doma za praznikeuser posted image user posted image
vsem ostalim p ne zbolet za praznike!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7920
6.12.2007 8:38:58   
srki
Matovilcica, itak, da si zasvojena.

Neva, ja, glih še kake bolezni se manjka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
6.12.2007 8:40:30   
Anonimen
Neva, ja, glih še kake bolezni se manjka.

saj vem ja,ampak jaz se zase bojim,da se neki kuha,ker je moj dec imel virozo,pa mi je najbrž kakšen bacil pustil.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7922
6.12.2007 20:03:36   
Bubamaraa
jaz sem pa tolk važnaaa........

sem postala ponosna lastnica tegala lepotca....

user posted image

a ni lep???? user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
6.12.2007 20:05:43   
Njuškalo
Moj je bil danes brez drenaže (cevke med rebri, ki mu črpa vodo iz pljuč), pa mu nekaj grozi, da jo bo spet dobil.Ker ima baje spet vodo v pljučih.Mater sem že sita tega, pa že dobiš neko upanje, pa evo..jovo na novo.No, sej mogoče ne bo, bom probala mislit pozitivno in upam, da ga jutri ne bom spet videla s cevko.Brez kisika, brez vseh aparatov okoli njega je bil danes, potem pa spet dobil vročino.user posted image No, plus je to, da v LJ vsaj resnično delajo na tem, da odkrijejo kaj in kako, na Jesenicah bi pa v takem primeru furali naprej eno in isto in jim ne bi bilo jasno, da bi mogoče kakšno dodatno preiskavo naredili.Sva pa tudi v izolaciji, tako kot S_C in njen tamav.user posted image Mah, sej bo bolš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
6.12.2007 20:06:45   
Njuškalo
Dober je, ker je Nokia, drugač je pa preveč kičast.Jaz ga ne bi imela.Ni grd, ni pa tudi ne vem kva.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?