|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:37:46
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pa roza je? rožnato ne roza... salabo sem se izrazila lapsus linguae Ti si že napisala rožnato, samo jaz sem narobe shavtila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:37:53
|
|
|
|
Šarki
|
pikec na kolesu ki slika moško tihožitje od zadaj
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:38:28
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi pikec na kolesu ki slika moško tihožitje od zadaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: tanchi pikec na kolesu ki slika moško tihožitje od zadaj joj hudo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:38:51
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi rita?? blizu punce blizu...le ta je vključena v celoto
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:41:07
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi rita?? blizu punce blizu...le ta je vključena v celoto aha... še sprednji del??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:42:33
|
|
|
|
Pikec
|
Mič cvaj, matovilka te pusti pozdravt
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mič cvaj, matovilka te pusti pozdravt a si do nje odkolesarila ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:47:06
|
|
|
|
Pikec
|
ŠE ne...če pa bom se bom pa zihr pohvalila, Jezerski vrh in Pavličevo Sedlo je pa že skor spoštovanja vreden podvig (vsaj zame)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ŠE ne...če pa bom se bom pa zihr pohvalila, Jezerski vrh in Pavličevo Sedlo je pa že skor spoštovanja vreden podvig (vsaj zame) u, bravo. jezerski od oka vem kje je , za pavlica pa se nisem slisala. lepa tura, jezersko.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:49:25
|
|
|
|
Pikec
|
na Jezersk imam v planu it čez dva tri vikende... Greš zdraven?
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 20.7.2008 21:50:05 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
na Jezersk imam v olanu it čez dva tri vikende... Greš zdraven? lahko kot spremljevalka v avtu . mam bicikel v defektu. samo sem tako malo doma, da ga niti popravit ne utegnem. ekola, ta vikend je bil za lenarjenje, zdaj pa do septembra spet nic ne kaze.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:53:37
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ekola, ta vikend je bil za lenarjenje, zdaj pa do septembra spet nic ne kaze. A delaš ob vikendih? Ali pa imaš eno tako zahtevno službo... tako se te jaz predstavljam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ekola, ta vikend je bil za lenarjenje, zdaj pa do septembra spet nic ne kaze. A delaš ob vikendih? ne, samo ves cas sem okrog. tako da komaj cakam kaksen vikend, da sem samo doma in ne delam nic.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:56:30
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ne, samo ves cas sem okrog. tako da komaj cakam kaksen vikend, da sem samo doma in ne delam nic. Jp, to pa paše! Sploh če babice še otroka malo na počitnice vzamejo- to sem imela 14 dni nazaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
alička, a ti si tudi noge namocila v bazencku? v kopalkah ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ne, samo ves cas sem okrog. tako da komaj cakam kaksen vikend, da sem samo doma in ne delam nic. Jp, to pa paše! Sploh če babice še otroka malo na počitnice vzamejo- to sem imela 14 dni nazaj Da . samo je tako fajn....naspim se v nulo.....berem.....dobro jem....in lenarim. to mi je najbolj vsec.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 21:59:49
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II alička, a ti si tudi noge namocila v bazencku? v kopalkah ? Ne, sem hotla, pa mi tamla ni pustila niti prsta pomočit. V kopalke se pa letos še nisem spravla, razen v kabini za pomerjenje. Se letos ubodla dvoje nove.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:00:54
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo je tako fajn....naspim se v nulo.....berem.....dobro jem....in lenarim. to mi je najbolj vsec. Se 100% strinjam z vsem naštetim!
< Sporočilo je popravil alička -- 20.7.2008 22:01:31 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Se letos ubodla dvoje nove. uauauuu, kaksne? da cujem :)....in vidim. Mas slikco?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II samo je tako fajn....naspim se v nulo.....berem.....dobro jem....in lenarim. to mi je najbolj vsec. Se 100% strinjam z vsem naštetim! verjamem . zdaj se bom pa nehala hvalit, do jeseni
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:08:13
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Se letos ubodla dvoje nove. uauauuu, kaksne? da cujem :)....in vidim. Mas slikco? Jaz sem bolj za: simpl is d best - ene so črno bele bikinke, druge, pa malo bolj živahne rumeno, roza... v bistvu nič posebnega-klasika. Iitak smo bolj nudisti, če le najdemo plac
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Jaz sem bolj za: simpl is d best - ene so črno bele bikinke, druge, pa malo bolj živahne rumeno, roza... v bistvu nič posebnega-klasika. Nč posebnega, itak smo bolj nudisti, če le najdemo plac a ti pasejo :)? joj, te kopalke. meni tiste, ki so mi na obesalniku vsec, nikoli ne pasejo. pa vedno jih vsaj dvajset probam. pravi projekt
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:10:01
|
|
|
|
Pikec
|
Matr ste pogumne... moje kopalke so potapljaška obleka.... varno skrita
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Matr ste pogumne... moje kopalke so potapljaška obleka.... varno skrita ti nisi resna
|
|
|
|
Materinska knjižicaMioBambinoNa katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?1. pregled (
66%)

2. pregled (
20%)

kasneje (
8%)

materinsko knjižico sem kupila sama (
5%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!