Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:15:42
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II joj, te kopalke. meni tiste, ki so mi na obesalniku vsec, nikoli ne pasejo. pa vedno jih vsaj dvajset probam. pravi projekt Itak! Tiste kabine za pomerjanje pa so ponavadi osvetljene ko operacaijska soba, probavaš jih pa ponavadi, ko si še čisto bel, tako da ti itak nič ne paše. Jaz jih kupujem bolj poredko, ker nisem navdušena nakupovalka, sploh pa ne maram pomerjanja. Paše mi pa več al manj vse, ker mam 180 cm, pa glih ene prov kil. Sam dost dolge hlače je pa projekt kupit
< Sporočilo je popravil alička -- 20.7.2008 22:16:27 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, te kopalke. meni tiste, ki so mi na obesalniku vsec, nikoli ne pasejo. pa vedno jih vsaj dvajset probam. pravi projekt Itak! Tiste kabine za pomerjanje pa so ponavadi osvetljene ko operacaijska soba, probavaš jih pa ponavadi, ko si še čisto bel, tako da ti itak nič ne paše. Jaz jih kupujem bolj poredko, ker nisem navdušena nakupovalka, sploh pa ne maram pomerjanja. Zdaj lahko o tem, ko je zaloga narejena . Res je, ene kabine so prav katastrofa. Nama je imela vcasih take....pa ogromno izbiro kopalk.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:20:26
|
|
|
|
Pikec
|
Grem spat - uspešno čvekite dalje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:21:46
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Res je, ene kabine so prav katastrofa. Nama je imela vcasih take....pa ogromno izbiro kopalk. Ja, res je, ne vem kako je pa zdej, ko je obnovljena, mislim, da še nisem nič pomerjala. Ne boš verjela, ene sem kupila na blef (mam dober filing na uč) in jih šele doma probala, pa so taprave!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Grem spat - uspešno čvekite dalje nismo zvedeli, kaj si slikala? ali sem kaj spregledala...?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:24:28
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ali sem kaj spregledala...? Nisi, sem jo hotla tudi jaz pobarat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne boš verjela, ene sem kupila na blef (mam dober filing na uč) in jih šele doma probala, pa so taprave! o bravo , to je pa tezje trofnit kot na lotu zadet :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:24:57
|
|
|
|
Pikec
|
nečakinjo staro enemal več kukr dva meseca. Kaj ste pa ve mislile?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR nečakinjo staro enemal več kukr dva meseca. aaaaaaaaaaaaaaaaaaah. a si jo za muster vzela ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:25:46
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR nečakinjo staro enemal več kukr dva meseca. Kaj ste pa ve mislile? boh vedi kva, pokvarjenke!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:27:26
|
|
|
|
alička
|
Nč, jaz moram pa še pod tuš, pa lase spedenat, vas pridem kasnje še enkrat počekirat, če bo še kakšna budna, drugač pa: nočko!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:28:35
|
|
|
|
Pikec
|
Ne vem kaj ste mislile? Drgač je pa tamala tak cukr, pa fuuuuuuul ma lask. Tolk da se že cuka k se začne zanje grabit. Res je čist neverjetno z lasami obdarjena. Pa take plave uke ma pa črne lase....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač je pa tamala tak cukr, pa fuuuuuuul ma lask. Tolk da se že cuka k se začne zanje grabit. Res je čist neverjetno z lasami obdarjena. Pa take plave uke ma pa črne lase.... srce, kaaaaaaaaaaaaaaaaaj se cakas :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:37:44
|
|
|
|
Pikec
|
Ne vem. Kaj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.7.2008 22:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ne vem. Kaj? ja muster mas . zdaj pa na delo :):
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 7:26:37
|
|
|
|
zvesta
|
jutro...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 15:07:24
|
|
|
|
Šarki
|
gud mouning
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:37:17
|
|
|
|
zvesta
|
ćer
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
čau smo se pa potrofle
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
a bos mal nakolfala z nami :))?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:40:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Spet so se zbrale zanesenjakinje, ki držijo prvo bojno linijo. jah, ****t ga... da po tolkem trudu tema kar umre, pa tudi ne gre... Pa fajn, ko sem kar nekaj dobrih čvekic tu spoznala.. A ne Mič, pa Tanči, pa Pikec, pa.... Pa še v dubrovnik bomo šle, pa Mič bo pela ena bo pa vozila lai kak že???
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? Bolj malo. zdaj mora mulc počasi v posteljo. Itak do desetih ne bo zaspal. Aja. P.S. Ne kliči socialne prosim.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:40:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a bos mal nakolfala z nami :))? nas bo mič podučila kako se kolfa
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 19:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
neeeeeeeeeeeeeee, Udb bo pela, je sprejemce naredila
|
|
|
Koliko ss ste imele?metuljcek271 (
79%)

2 (
10%)

3 (
3%)

4 (
1%)

več (
7%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!