|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  565 566 [567] 568 569   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko tem končate vi?
1.8.2008 20:50:07   
Udb
Pikec, maš pa želje! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Ja treba se bo pripravit, šola bo hitro tu, kot vidim si brucka. user posted image
JA, in lenarit mislim do oktobra - bo pol itak preveč za delat.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14151
1.8.2008 20:51:26   
Pikec
Ma, kje sem jaz gledala bicikl, jaz sem gledala postavo!

Se je že začelo....

So me opazarjali, da bo tako... taprvo pogledaš bicikl, pol rit, pol pa še faco user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14152
1.8.2008 20:51:36   
Rubin.
Kaj pa na tega praviš?

user posted image

Bicikl mislim. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14153
1.8.2008 20:52:31   
Pikec
Bo težka skoz predore user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14154
1.8.2008 20:53:49   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Ja treba se bo pripravit, šola bo hitro tu, kot vidim si brucka. user posted image

Ti kar lenari na zalogo...
Jst tud...

A čem it rolat? al čem it tečt?
Učer so me kotačice ful ožulile...user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14155
1.8.2008 20:54:31   
Rubin.

Se spomnim, ko sem se jaz "na stara leta" vpisala na Dobo, joj kolk sem se preučila, kot prej vseh 12 let skupaj ne. Mi je bilo nerodno, da ne bi znala user posted image . Zdaj se mi pa ne da več. Sem lenitis fasala, kaj se tiče šole in zgleda da je kroničen, se kar ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja ...............

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14156
1.8.2008 20:55:13   
Udb
pikec, zdaj se pa že bojim zate - da nisi obsedena s športom????

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14157
1.8.2008 20:55:47   
Pikec
Zdaj se mi pa ne da več. Sem lenitis fasala, kaj se tiče šole in zgleda da je kroničen, se kar ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja ...............

Ko boš odkrila zdravilo sporoč...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14158
1.8.2008 20:56:53   
Pikec
pikec, zdaj se pa že bojim zate - da nisi obsedena s športom????

Nisem nč bat... sam po 6 km pa res človk ne more bit utrujen... Razen v jezikuser posted image . Kar je sicer pri meni redkost.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14159
1.8.2008 20:57:09   
Udb

Se spomnim, ko sem se jaz "na stara leta" vpisala na Dobo, joj kolk sem se preučila, kot prej vseh 12 let skupaj ne. Mi je bilo nerodno, da ne bi znala user posted image . Zdaj se mi pa ne da več. Sem lenitis fasala, kaj se tiče šole in zgleda da je kroničen, se kar ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja in ponavlja ...............
No, jaz sem se  tut zdaj na stara leta vpisala. Upam da mi bo šlo. Ker mene je pol tut sram, če ne znam. Ah, saj na trenutke se mi tako ne da in imam občutek da sem zmešana, ker sploh rinem v to...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14160
1.8.2008 20:59:35   
Pikec
Ah, saj na trenutke se mi tako ne da in imam občutek da sem zmešana, ker sploh rinem v to...

Poglej na to tako, da imaš v zrelih letih še enkrat možnost bit študent.

Zej se boš lahk pohvalila, da si študentska mamica... ni vsaka, veš user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14161
1.8.2008 21:00:52   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Ah, saj na trenutke se mi tako ne da in imam občutek da sem zmešana, ker sploh rinem v to...

Poglej na to tako, da imaš v zrelih letih še enkrat možnost bit študent.

Zej se boš lahk pohvalila, da si študentska mamica... ni vsaka, veš user posted image
user posted image user posted image user posted image  A drgač so 27 že zrela leta? Kaj pa una pesem: 50-ta zrela leta...?

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14162
1.8.2008 21:02:33   
Rubin.
Bo težka skoz predore

Ja sploh skozi naše user posted image .

Pa kaj res nimaš kaj bolj pametnega počet kot pa športat, ali si mogoče ena izmed tistih športfrikov? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14163
1.8.2008 21:02:45   
Pikec
A drgač so 27 že zrela leta?

Smrkla user posted image

Drgač sem pa jst mela sošolca k je bil star 47 let... na dodiplomcu.
Noben si ni upal plonkat od njegauser posted image , ne prepisovat, niti ko je on kaj vprašal med izpitom si noben ni upal odgovort user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14164
1.8.2008 21:04:22   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

A drgač so 27 že zrela leta?

Smrkla user posted image

Drgač sem pa jst mela sošolca k je bil star 47 let... na dodiplomcu.
Noben si ni upal plonkat od njegauser posted image , ne prepisovat, niti ko je on kaj vprašal med izpitom si noben ni upal odgovort user posted image
user posted image user posted image  Ja, pol si lahko predstavljaš,user posted image  kako sem bla jaz lani na srednji šoli - med maturanti. user posted image  So imeli tut vsi rešpekt pred mano, so  me kr neki vikal user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14165
1.8.2008 21:05:30   
Rubin.
Ups, sem tako dolgo lepla, da me je že Udb prehitela z vprašanjem user posted image .

Pikec is FRIDAY NIGHT ti pa doma. Ko sem bila v tvojih letih, si me na stalnem naslovu med vikendom težko našel. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14166
1.8.2008 21:05:41   
Pikec
Pa kaj res nimaš kaj bolj pametnega počet kot pa športat, ali si mogoče ena izmed tistih športfrikov?

Ej dajmond zdej pa že mal pretiravaš user posted image .

Ene greste zvečer valat, jst pa se grem popoldan ... zgonit user posted image ...
Prednost poparčkanega in samskega življenja. Se mi pa zdi da delam to na zalogo, da bo kmal pršu cajt ko ne bom mogla...več.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14167
1.8.2008 21:06:12   
Rubin.
Noben si ni upal plonkat od njega , ne prepisovat, niti ko je on kaj vprašal med izpitom si noben ni upal odgovort

user posted image  ja to pa vrjamem.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14168
1.8.2008 21:07:44   
Pikec

Ups, sem tako dolgo lepla, da me je že Udb prehitela z vprašanjem user posted image .

Pikec is FRIDAY NIGHT ti pa doma. Ko sem bila v tvojih letih, si me na stalnem naslovu med vikendom težko našel. user posted image

Srečna ti... če grem jst ven bom u družbi vozičkov... So se vsi kolegi poparčkali, postaršili itd... če grem sama me pa folk čudno gleda v ''in'' lokalih je pa sama mularija. Kje je naša generacija pa res ne vem. Doma pred TVjem?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14169
1.8.2008 21:08:42   
Rubin.
kako sem bla jaz lani na srednji šoli - med maturanti.

A tako, potem pa ti kar nadaljuješ. No, če je pa tako, pa ti ne bo težko možgane na učenje naštimat. user posted image  Jaz sem lani spomladi delala izpit iz ZUP-a, pa mi je pogled od knjige kar nekam uhajal, sem se morala potem oreng skregat, da je pristal v bukvah. user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14170
1.8.2008 21:12:10   
Rubin.
Kje je naša generacija pa res ne vem. Doma pred TVjem?

Se bi kar strinjala, se mi zdi da nimajo več nobene domišljije. TV je ponekod non-stop prižgan, še če prideš na obisk ga ne ugasnejo user posted image . Jaz sem imela navado ga prižgat za dnevnik, sedaj pa še to ne več.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14171
1.8.2008 21:12:58   
alička
Živjo punce.

Jaz sem pa še ena ki je začela na stara leta študirat. Samo sem se pa letos vpisala v zadnji letnik.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14172
1.8.2008 21:13:56   
alička

Se bi kar strinjala, se mi zdi da nimajo več nobene domišljije. TV je ponekod non-stop prižgan, še če prideš na obisk ga ne ugasnejo user posted image . Jaz sem imela navado ga prižgat za dnevnik, sedaj pa še to ne več.

Se tudi jaz sprašujem user posted image

Jaz imam tv za uspavat če se na rr nič ne dogaja user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14173
1.8.2008 21:14:50   
Pikec

No sej jst pa za compom sedim... kar je skor isto.
Nč čudnega da si partnerje iščejo sam še prek neta...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14174
1.8.2008 21:18:08   
Rubin.
Nč čudnega da si partnerje iščejo sam še prek neta...

Ja pa pa kolk vidim, kar uspešno user posted image . Kaj pa vem jaz sem bolj stare šole, prvi vtis pa to. Bi bila zdaj čist izgubljena, če bi bila samska.

Alička brav! Sem vedno občudovala mamice, ki zraven otroka in službe še študirajo. Jaz sem komaj sfolgala zraven službe, da bi pa zdaj šla študirat pa se mi že zdi znanstvena fantastika.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 1.8.2008 21:19:25 >

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 14175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  565 566 [567] 568 569   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  565 566 [567] 568 569   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!