Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:42:36
|
|
|
|
Pikec
|
Arh že ... Rovan & co. pa ne
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:47:09
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Arh že ... Rovan & co. pa ne ven me je zabrisal Mal sem zmedena, nosilec je Korenjakova, pa Pfajfar... Rovan pa ne poznam
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:49:49
|
|
|
|
Pikec
|
Korenjakova Od kdaj pa ona? A ni za statistiko bil Rovan? On je bil šef katedre?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:52:19
|
|
|
|
Pikec
|
No sej ne da me zanima ... Sem predolgo z enim od njih delila postlo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:53:49
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No sej ne da me zanima ... Sem predolgo z enim od njih delila postlo Opsa Škoda zame da je ne več, bi kej zrihtala
< Sporočilo je popravil alička -- 1.8.2008 21:54:14 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:54:45
|
|
|
|
Pikec
|
Opsa Nč opsa...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:56:12
|
|
|
|
Pikec
|
Viš to pa res....sem vidla vse izpite prej k vsi ostal. Pa mi ni nč pomagalo, ker je zame vse to ena latovščina .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:59:28
|
|
|
|
alička
|
bemti spet me je odjavlo Sej ni tok hudo, statistika zna bit čist zabavna stvar, je pa izpit res eden težjih na EF. Jo šparam za na konc
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:01:25
|
|
|
|
Pikec
|
Jo šparam za na konc Čeri on top, a? S tem čvekom o študiju mi sam slabo vest delate ... kje je še moj magisterij... je fora k so mi temo odobrili mentorce pa ne... zdej pa ne vem kaj naj...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:02:31
|
|
|
|
alička
|
Magister česa pa boš če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:07:21
|
|
|
|
Pikec
|
Magister znanosti s področja urbanizma in prostorskega urejanja in planiranja... Skratka neki kar ni za na kruh namazat za dnar služit pa tud ne. Sicer je za nas bl pomemben strokovni izpit, ker tist nos denar, magisterij ti ga ne. Razen tistga mag. odspredi ni razlike.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:09:04
|
|
|
|
Rubin.
|
kje je še moj magisterij... je fora k so mi temo odobrili mentorce pa ne... zdej pa ne vem kaj naj... A nisi ga še naredila? No potem pa imaš še vedno šanse da greš takšna na zagovor
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:12:22
|
|
|
|
Pikec
|
bo pa treba prej podnajemnike zrihtat, se mi zdi ... Kaj priporočaš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:14:41
|
|
|
|
alička
|
Ja, najprej moraš enga fejst gaspuda najt... pol pa , pa bo. A kje ga najdeš? E to je pa dobro pitanje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:16:56
|
|
|
|
Rubin.
|
A miči je še kar kindra? Uf, to bo imela aktivne počitnice . Nič, jaz grem med rjuhe, jutri je zgodaj dan. Smo se odločili, da gremo namesto na Ptuj v Aqualuno malce namakat, upam da ne bo prevelika gužva. Ve pa se mejte skrajno lepo. Čao, čao. Pa malo za lušte: aqualuna
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:18:06
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR bo pa treba prej podnajemnike zrihtat, se mi zdi ... Kaj priporočaš? Kaj pa vem. Sedaj ko si na Gorenjskem, hmmm... , a bi mu uporabo wc posebej računala?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:19:00
|
|
|
|
alička
|
Uživajte! Čau!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:23:36
|
|
|
|
Pikec
|
E to je pa dobro pitanje. Multiple choice: a.) ti pade na glavo - v tem primeru bi jst fejst otresla z njo, da pade dol, pol pa bi stopila čezenj in šla dalje. b.) potrka na vrata in reče:''jst sem d van'' - v tem primeru si mislim 'spet en k hoče neki prodat' in mu zaloputnem vrata na nos. Z mal sreče jo odnese brez razbitega nosu. c.) ti ga mama prpelje domov in reče: ''tle ga maš'' - v tem primeru zbežiš zelo daleč proč... d.) se začne spogledovat s tabo v lokalu - v tem primeru petstotriinpedestekrat preverim, če prav vidim. Pol grem na WC leče preverit, če se spogledovanje še nadaljuje odidem, ker sem prepričana, da se spogleduje s kolegico e.) ga srečaš in veš, da je to to - v tem primeru ugotovim, da to ni mogoče in d mam verjetno mal prividov ali pa da sem pod vplivom različnih opojnih in podobnih substanc.. Kot vidiš... težka bo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:27:00
|
|
|
|
Rubin.
|
Ufff, Pikec ne morem, da ti ne bi rekla, oprosti no, ampak res tako mislim, ti si.... OPTIMIST.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:27:20
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR E to je pa dobro pitanje. Multiple choice: a.) ti pade na glavo - v tem primeru bi jst fejst otresla z njo, da pade dol, pol pa bi stopila čezenj in šla dalje. b.) potrka na vrata in reče:''jst sem d van'' - v tem primeru si mislim 'spet en k hoče neki prodat' in mu zaloputnem vrata na nos. Z mal sreče jo odnese brez razbitega nosu. c.) ti ga mama prpelje domov in reče: ''tle ga maš'' - v tem primeru zbežiš zelo daleč proč... d.) se začne spogledovat s tabo v lokalu - v tem primeru petstotriinpedestekrat preverim, če prav vidim. Pol grem na WC leče preverit, če se spogledovanje še nadaljuje odidem, ker sem prepričana, da se spogleduje s kolegico e.) ga srečaš in veš, da je to to - v tem primeru ugotovim, da to ni mogoče in d mam verjetno mal prividov ali pa da sem pod vplivom različnih opojnih in podobnih substanc.. Kot vidiš... težka bo... Težka, težka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 22:30:46
|
|
|
|
Pikec
|
v vsej polnosti svoje biti se zavedam problema
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.8.2008 14:04:05
|
|
|
|
Šarki
|
ej pikc, dons je pa v slovneskih novicah en tak, k bi bil glih zate za užent sm se koj nate spovnla k sm škrpeto vidla
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.8.2008 17:00:31
|
|
|
|
Meggi
|
Jow tole še kr teče. Ma če si ustanoviteljica teme ne zasluž ene nagrade za tako debato. Naj pove kaj bi rada! Notranje vrate za bajto? No če ni tolk moderna, da jih sploh ne bo rabla!? Lp vsem!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.8.2008 17:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No sej ne da me zanima ... Sem predolgo z enim od njih delila postlo A za statistiko je bil tvoj mož? Joj, ta je bil pa v iber zmeden
|
|
|
Nosečnice in pitje vodeпеперутка16Koliko vode popijete na dan?Do 1 L. (
21%)

Do 2 L. (
29%)

Več kot 2 L. (
43%)

Ne vem. (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!