Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:19:48
|
|
|
|
alička
|
Oh, sej se ne bom hvalila, je težko, ampak zdaj ko se že svita konec gre nekako lažje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:20:59
|
|
|
|
Rubin.
|
Vseeno čestitke. Jaz zdaj študiram samo še kakšno otroško psihologijo , da me mala miss ne preseneti preveč .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:21:00
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. da bi pa zdaj šla študirat pa se mi že zdi znanstvena fantastika. Ja, počasi se navadiš, ko se moraš.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:22:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Eh sej tebi bo šlo! Jaz sem celo dekado starejša od tebe, pa mi že gre vse bolj na izi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:23:04
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Vseeno čestitke. Jaz zdaj študiram samo še kakšno otroško psihologijo , da me mala miss ne preseneti preveč . Pametno!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:23:40
|
|
|
|
Udb
|
Celo dekado Oja, mi bo šlo!! Ker je to moja življenjska želja!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:24:58
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eh sej tebi bo šlo! Jaz sem celo dekado starejša od tebe, pa mi že gre vse bolj na izi. generacija
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:26:51
|
|
|
|
Rubin.
|
Oja, mi bo šlo!! Ker je to moja življenjska želja!! Potem pa sploh ne dvomim! Kaj pa?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:27:16
|
|
|
|
Udb
|
Petje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:27:18
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eh sej tebi bo šlo! Jaz sem celo dekado starejša od tebe, pa mi že gre vse bolj na izi. generacija Sledim... v letih ne otrocih. Jst sem si pa zmer želela, da bi magisterij zagovarjala s takim lepim okroglim trebuščkom (seveda ne od pira ampak od podnajemnika)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:27:27
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eh sej tebi bo šlo! Jaz sem celo dekado starejša od tebe, pa mi že gre vse bolj na izi. generacija Ne za celo generacijo!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:28:51
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eh sej tebi bo šlo! Jaz sem celo dekado starejša od tebe, pa mi že gre vse bolj na izi. generacija Sledim... v letih ne otrocih. Jst sem si pa zmer želela, da bi magisterij zagovarjala s takim lepim okroglim trebuščkom (seveda ne od pira ampak od podnajemnika) Prvo si polnoletnega omisli, potem bo pa še tadrug prišel.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:30:05
|
|
|
|
Pikec
|
Prvo si polnoletnega omisli, potem bo pa še tadrug prišel. Visim na čist napačnem forumu ...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:30:06
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem si pa zmer želela, da bi magisterij zagovarjala s takim lepim okroglim trebuščkom (seveda ne od pira ampak od podnajemnika) Kjut! Jaz sem šla namesto na izpit iz statistike (ki se je pisal 4 ure) rajši kar v porodnišnico
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:32:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem si pa zmer želela, da bi magisterij zagovarjala s takim lepim okroglim trebuščkom (seveda ne od pira ampak od podnajemnika) Kjut! Jaz sem šla namesto na izpit iz statistike (ki se je pisal 4 ure) rajši kar v porodnišnico E pravilno si se odločila!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:33:31
|
|
|
|
Pikec
|
E pravilno si se odločila! Sej za tadrugo varianto ni imela drugega roka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:34:19
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prvo si polnoletnega omisli, potem bo pa še tadrug prišel. Visim na čist napačnem forumu ... A za stanodajalce/stanojemalce tudi obstaja forum? Ne ne bi se čudila, če bi bilo res, ker pa imajo že res vsi svoje forume. Pikec, sedaj sem se spomnila: A Matovilčica se je odjavila? Včasih je kje štrene mešala, sedaj pa nič več?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:34:54
|
|
|
|
Udb
|
Sej res!! Kje pa je solatka?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:35:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR E pravilno si se odločila! Sej za tadrugo varianto ni imela drugega roka To je pa tudi res, pa še mogoče je bila prej fertik, kot pa je trajal izpit
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:35:49
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR E pravilno si se odločila! Sej za tadrugo varianto ni imela drugega roka To je pa tudi res, pa še mogoče je bila prej fertik, kot pa je trajal izpit
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:36:39
|
|
|
|
Pikec
|
Solata se mi vsake svete cajte javi na msn.. je še živa sam cajta nima lih...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:37:00
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR E pravilno si se odločila! Sej za tadrugo varianto ni imela drugega roka To je pa tudi res, pa še mogoče je bila prej fertik, kot pa je trajal izpit Niti ne, 22 ur v porodni. Še huje je pa ti, da se mi ta statistika še kar vleče , sem se vmes že naučila, pa je tamala zbolela, tako da izpita sploh še nisem delala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:37:22
|
|
|
|
Udb
|
Pikec, lepo jo pozdravi- Pa naj se kej javi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:38:37
|
|
|
|
Pikec
|
Še huje je pa ti, da se mi ta statistika še kar vleče , sem se vmes že naučila, pa je tamala zbolela, tako da izpita sploh še nisem delala. Pazi da se ne ponovi... Kje si pa delala statistiko? Na EF?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.8.2008 21:40:02
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Še huje je pa ti, da se mi ta statistika še kar vleče , sem se vmes že naučila, pa je tamala zbolela, tako da izpita sploh še nisem delala. Pazi da se ne ponovi... Kje si pa delala statistiko? Na EF? Točno tako. Ampak Arh je že v penziji, če si to mislila vprašat
|
|
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?