Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 16:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Do 11????????????? Kaj cem, ce mami ze s petelini vstane . Bi se delala skoda, da ne izkoristim . Ma ne, cel teden nisem mogla spat in sem bila cisto fuc. Kako ste se imeli?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 17:09:05
|
|
|
|
Udb
|
Sej bi lahko mami s sabo prignala! Drugače je blo pa fajn, lepo, požeruško.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 17:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače je blo pa fajn, lepo, požeruško Dovolj . Sem lacna kot volk, zdajle .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 17:20:59
|
|
|
|
malenaa
|
Mič II - jaz pa glih prihajam iz pice (ne smem reklame delat za saj vemo koga no )
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 18:20:31
|
|
|
|
Udb
|
Mmmm, pico bi pa jst tut. Danes sem za malco v službi jedla eno enolončnico, pa mi še zmeraj visi v želodcu (od 8.30!!!).
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 18:33:08
|
|
|
|
Rubin.
|
Naj ti bo, vcerajsnje spricanje....ko si se tako potrudila s cestitkami :). Hvala. Sej danes bom čist enako pridna, kot včeraj, ker me čaka . Me že tako dolgo lepo gleda, da se ga moram danes lotit .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 19:04:54
|
|
|
|
zvesta
|
Meni se pa nikakor noče omara sama pospravit. Kaka je...
< Sporočilo je popravil zvesta -- 18.8.2008 19:07:08 >
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 19:15:50
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Meni se pa nikakor noče omara sama pospravit. Kaka je... Jaz si že tudi dolgo želim za RD, to kar ima HP v roki, pa mi noben noče kupit :
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 19:45:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Meni se pa nikakor noče omara sama pospravit. Kaka je... Jaz si že tudi dolgo želim za RD, to kar ima HP v roki, pa mi noben noče kupit : a če ti bo kdo kdaj kupil, mi boš posodila? ali pa vsaj prišla na obisk in malo mahala? plosim...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 19:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
a če ti bo kdo kdaj kupil, mi boš posodila Ali pa malo bolj na siroko zamahni (.........................................). Slovenija je majhna :).
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 18.8.2008 19:48:03
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a če ti bo kdo kdaj kupil, mi boš posodila Ali pa malo bolj na siroko zamahni (.........................................). Slovenija je majhna :). ja, ali pa to... ;)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a če ti bo kdo kdaj kupil, mi boš posodila Ali pa malo bolj na siroko zamahni (.........................................). Slovenija je majhna :). ja, ali pa to... ;) Samo pazi na gib. DA bo tako caroben, pa pihnit je treba....do Lenarta, ne do Mengsa
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:50:57
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II a če ti bo kdo kdaj kupil, mi boš posodila Ali pa malo bolj na siroko zamahni (.........................................). Slovenija je majhna :). ja, ali pa to... ;) Samo pazi na gib. DA bo tako caroben, pa pihnit je treba....do Lenarta, ne do Mengsa ah, saj ona proti menni ne rabi kaj dosti mahat, samo s prstom trene... zate bo pa mogla kar mahnit...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ah, saj ona proti menni ne rabi kaj dosti mahat, samo s prstom trene... zate bo pa mogla kar mahnit Glede na to, kako sem leteca, kar konkretno, da me ujame :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:53:57
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ah, saj ona proti menni ne rabi kaj dosti mahat, samo s prstom trene... zate bo pa mogla kar mahnit Glede na to, kako sem leteca, kar konkretno, da me ujame :). samo pazi, da te en sklati, ko bo krilila :)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
samo pazi, da te en sklati, ko bo krilila :) Prosim nad Bohinjskim jezerom, ne kje nad Ljubljano. Hvala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:56:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Prosim nad Bohinjskim jezerom, ne kje nad Ljubljano. Hvala. Samo obleci kopalke.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Prosim nad Bohinjskim jezerom, ne kje nad Ljubljano. Hvala. Samo obleci kopalke. To bi se pa res spodobilo . Od mene, mislim .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 19:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Si predstavljas...vsem "sivam" kopalke, potem mi pa bela rit iz jezera skace
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:13:47
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Si predstavljas...vsem "sivam" kopalke, potem mi pa bela rit iz jezera skace , pa ne samo tebi, tudi Mičici . Ufff, kaj se palice tiče, sem dragega že pošiljala na Prečno, pa nikakor ne najde perona 12 in tričetrt (če se prav spomnim) . Če, pa jo slučajno kdaj dobim, je pa NE posodim, pa na obisk tudi ne bom prišla, ker imate baje sosede. Bom pa poskusila mahat, sej tukaj s hriba skoraj vidim Lenart, kadar ni oblačno . Mič ujet, pa mislim da bi še za HP bila misija nemogoče, kaj šele za mene .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Si predstavljas...vsem "sivam" kopalke, potem mi pa bela rit iz jezera skace , pa ne samo tebi, tudi Mičici . Pa se komu .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nikakor ne najde perona 12 in tričetrt (če se prav spomnim) Kje so pa tricetrt nasli . Moram prebrat tega Herija, k izgleda, da ima dobre ideje. Se mi zdi, da se bova ujela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom pa poskusila mahat, sej tukaj s hriba skoraj vidim Lenart, kadar ni oblačno . Mič ujet, pa mislim da bi še za HP bila misija nemogoče, kaj šele za mene . Mam boljsi predlog :)). Bom cunje kar v Lenartu pustila, enkrat , pa bo en zamahljaj dovolj. Samo ne vem, kaj bodo sosedje rekli.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:27:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II. Bom cunje kar v Lenartu pustila, enkrat , pa bo en zamahljaj dovolj. Samo ne vem, kaj bodo sosedje rekli. Vsekani so dost, da ti operejo, polikajo, poškrobijo... Eeee, sem se spomnila... kaj če bi dala omare na ulico, pa jih majo cajt dopoldne pospravit? Ha? PS: Kako 'sivas' kopalke? Dontgedit.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 18.8.2008 20:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsekani so dost, da ti operejo, polikajo, poškrobijo... Hudo. JAz pa tudi, da si ne bi pustila dvakrat rečt .
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?