Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 19.8.2008 23:52:40
|
|
|
|
Rubin.
|
Kaj Alička, danes pa nas nisi prišla pokrit? Bom jaz namesto tebe:
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 7:40:27
|
|
|
|
Šarki
|
a dons sem pa prva??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 8:40:22
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Kaj Alička, danes pa nas nisi prišla pokrit? Bom jaz namesto tebe: Nisem, nisem , hvala ker si namesto mene to opravila. Se vidi da je moj doma in posledično ne pridem nič do računalnika. Nujno rabim leptopa... zbiram prostovoljne prispevke .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 8:41:13
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Juhuhuhu, jaz pa že odštevam... še 5x grem spat potem pa odmaranje Jaz pa še 8x
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 8:42:14
|
|
|
|
alička
|
Tači dobro jutro! A nisi imela ti vmes tudi že en drug avatarček?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 9:35:22
|
|
|
|
Rubin.
|
Se vidi da je moj doma in posledično ne pridem nič do računalnika. Aha imaš bolj prijetno opravilo .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 9:43:52
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Se vidi da je moj doma in posledično ne pridem nič do računalnika. Aha imaš bolj prijetno opravilo . tudi to ja! A greste na morje?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 12:20:19
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Tači dobro jutro! A nisi imela ti vmes tudi že en drug avatarček? imela sem uno rumeno punčko v teglcu od ane geds pa me nikjer niso resno jemal, zato sm spremenila
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 12:23:42
|
|
|
|
alička
|
Sem se mal zajeb.... Ima ena Tanci enega metuljcka, pa sem na hitro mislila, da si ti.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 13:11:51
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Se vidi da je moj doma in posledično ne pridem nič do računalnika. Aha imaš bolj prijetno opravilo . tudi to ja! A greste na morje? Ne tam smo že bili julija - na mojo željo, sedaj pa gremo v Čatežke - moževo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 13:47:36
|
|
|
|
Rubin.
|
imela sem uno rumeno punčko v teglcu od ane geds pa me nikjer niso resno jemal, zato sm spremenila A imaš sedaj kaj več uspeha?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 13:48:38
|
|
|
|
Rubin.
|
Zvesta, za tebe me pa že resno skrbi. Si še vedno v Slo, da te niso dali preko meje delat?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 16:14:51
|
|
|
|
zvesta
|
evo me... ne folgam dihat... zdaj pospešeno iščem, ikam bi šli od petka do torka.. sva nepričakovano feraj pa bi šli nekam na porje ali v planine ali nekaj... pa nič ne najdem insem žalostna :( lahko katera kaj pomaga? Služba me pa ubija počasi!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 16:28:54
|
|
|
|
Rubin.
|
Služba me pa ubija počasi! Sej to je itak njen namen, da nimaš predolgo penzije . Bom malo pogledala za Pohorje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 16:31:25
|
|
|
|
zvesta
|
ups... ne Pohorje... saj vem, piše porje, mislila sem morja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 16:35:47
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ups... ne Pohorje... saj vem, piše porje, mislila sem morja Hahahaha, porje pa ne vem kje je . No sicer pa je Pohorje tudi planine. Na morju, sploh na slo boš pa težko kaj našla, ker je vse polno. Mogoče kaj privat? Daj na čvek, moderatorji so zgleda na Tahitiju , tako da ni panike, da bo premaknjeno. Ali Nevo vprašaj, če ima kaj placa , pa Amaya mislim, da je tudi s primorske.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.8.2008 16:36:32 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 17:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
pa bi šli nekam na porje ali v planine ali nekaj... Most na Soci: Prvi hotel Cena 335€ za 4 noci. a je to prevec? Plus Wired internet is available in the hotel rooms and is free of charge :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 17:47:02
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Plus Wired internet is available in the hotel rooms and is free of charge :)). vidiš, to je glavno, da bo cel dopust lah na rr visela moža kr doma pust, pa pejt sama
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 17:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Plus Wired internet is available in the hotel rooms and is free of charge :)). vidiš, to je glavno, da bo cel dopust lah na rr visela Enkrat se clovek mora nacvekat. Jaz sem si vcasih med dopustom vzela dan in pol za FULL soping. Takrat sem imela cas, bila sem spocita in sem full uzivala, ceprav vecina tega ni razumela.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 18:01:38
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Plus Wired internet is available in the hotel rooms and is free of charge :)). vidiš, to je glavno, da bo cel dopust lah na rr visela Enkrat se clovek mora nacvekat. Jaz sem si vcasih med dopustom vzela dan in pol za FULL soping. Takrat sem imela cas, bila sem spocita in sem full uzivala, ceprav vecina tega ni razumela. Pa si kaj kupila?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 18:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si kaj kupila? Jaaaaaaaaaaaaaaa :)). Nosim vecino oblek se zdaj...pa so od tega ze leta, tam pet in vec. Ta dopust varianta je bila fajn izbira....imas cas, sproscen si, nic ne pritiska, da je treba kupit, da potem kupis, kar ti res pase.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 18:07:55
|
|
|
|
Rubin.
|
No to je pa bila dobra naložba. Jaz pa za sebe sploh ne rada kupujem, mogoče bi si morala omisliti tvojo varianto . Ker lepega dne bom morala v šoping, če ne prej, ko bom začela iskati službo. Rada pa kupujem za malo miss, temu se pa težko uprem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 18:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
No to je pa bila dobra naložba. Dobra nalozba dvakrat, ker so poleti se razprodaje. Oictno ostanejo zadnji kosi, tisti najbolj nemoderni, ki pa najdlje zdrzijo. Lusno je bilo, prav lep spomin se mi je pricaral :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.8.2008 18:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa za sebe sploh ne rada kupujem, mogoče bi si morala omisliti tvojo varianto Zadnje case kupujem samo se v Outletu....tudi nemoderno . Mi je skoda denarja za cunje; pa tako hitro se moda menja; imam obcutek, da je vsaka dva meseca v trgovini nova kolekcija in mi je cisto vseeno, ali je bilo nekaj "in" dva meseca nazaj ali eno leto. Ker cez pet let se to ne opazi...se pa v denarnici .
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?